QUOTE(Juste @ 2010 06 02, 22:42)
zino su tuo bums, tai oooj kaip vargau is pradziu, net stenedavau bedarydama bet po keliu tokiu treniruociu, jau isprato raumenukai, ir kaskart buvo vis lengviau daryt. Pas mane matai pirma reiktu numesti ta pilvuka, o paskui jau ji kietinti. turiu toki rata ant pilvo ech..kiek jis man komplekso ivaro bet tai ka, reik susiimt, o sakyk kaip tu derini mityba? ka darai su maistu? kavalgai ko nevalgai, kiek valgai kada valgai, pasipasakok pasipasakok
o man neįpranta kažkodėl, labai sunku man juos daryt, todėl turbūt 8min buns atsisakysiu pakeisiu savo kokiais nors pratimukais.
valgau liesus pieno produktus, labai labai daug daržovių, vaisius, daržoves derinu su žuvim arba neriebia mėsyte kepta be riebalų, ar garinta. mėgstu grikius bei kitokias košes. taip pat skaičiuoju kalorijas per dieną stengiuosi neviršyti 1600kcal ribos. šiaip neatsisakiau nieko, leidžiu visko ko noriu ir šokolado gabaliuką ir bandelę jei norisi ir picą ar pan, nes kai per daug save riboju, greitai palūžtu. o jei viskas telpa į nusistatytą kcal normą tai svoris krenta valgant bet ką, tik žinoma geriau organizmui, sveikatai, valgyti sveiką maistą, o man jis ir skanu nemėgstu mėsos su bulvėm ar su duona niekad nevalgau, nes man net neskanu, žymiai skaniau bei sveikiau gaunasi tik su daržovėm aj prisiminiau, kad vengiu riebių padažų, vietoj grietinės renkuosi naturalų liesą jogurtą, visada pasižiūriu ir perku mažai kcal turintį pomidorų padažą ir pan.