Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Juste @ 2010 06 02, 22:42)
zino su tuo bums, tai oooj kaip vargau is pradziu, net stenedavau bedarydama  biggrin.gif bet po keliu tokiu treniruociu, jau isprato raumenukai, ir kaskart buvo vis lengviau daryt. Pas mane matai pirma reiktu numesti ta pilvuka, o paskui jau ji kietinti. turiu toki rata ant pilvo  blush2.gif ech..kiek jis man komplekso ivaro  doh.gif bet tai ka, reik susiimt, o sakyk kaip tu derini mityba? ka darai su maistu? kavalgai ko nevalgai, kiek valgai kada valgai, pasipasakok pasipasakok  4u.gif

o man neįpranta kažkodėl, labai sunku man juos daryt, todėl turbūt 8min buns atsisakysiu verysad.gif pakeisiu savo kokiais nors pratimukais. smile.gif
valgau liesus pieno produktus, labai labai daug daržovių, vaisius, daržoves derinu su žuvim arba neriebia mėsyte kepta be riebalų, ar garinta. mėgstu grikius bei kitokias košes. taip pat skaičiuoju kalorijas per dieną stengiuosi neviršyti 1600kcal ribos. šiaip neatsisakiau nieko, leidžiu visko ko noriu ir šokolado gabaliuką ir bandelę jei norisi ir picą ar pan, nes kai per daug save riboju, greitai palūžtu. o jei viskas telpa į nusistatytą kcal normą tai svoris krenta valgant bet ką, tik žinoma geriau organizmui, sveikatai, valgyti sveiką maistą, o man jis ir skanu thumbup.gif nemėgstu mėsos su bulvėm ar su duona niekad nevalgau, nes man net neskanu, žymiai skaniau bei sveikiau gaunasi tik su daržovėm thumbup.gif aj prisiminiau, kad vengiu riebių padažų, vietoj grietinės renkuosi naturalų liesą jogurtą, visada pasižiūriu ir perku mažai kcal turintį pomidorų padažą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 01, 16:20)
na tuomet siūlyčiau numesti kelatą kg mažiau valgant, bet jei visai nesportuosit tai prarasit raumenų masę  g.gif o ką Jums skauda darant atsilenkimus?  g.gif

Skauda presa,o poto pradeda ir nugaryte skaudeti unsure.gif na kad mano tos proporcijos 165ugis-52kg jai numesiu busiu vel jau kuda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 06 02, 23:42)
na as noriu 14 kg pasalint, bet taip pat ir cm man sumazint reikia. klausyk tavo tokie duomenys??? ko tu dar nori? mano beveik tokei duomenys buvo orie 1 vaika, bet zinok dabar paziurejus baisu. sveriau 53 kg. kojos kaip sakaliai, uj nee, nebenoreciau daugiau tokia buti.

Man yra 15 metų . Sveriu 58kg ūgis 171. Mano mama sako,jog mano kūnas dar tik formuojasi todėl, nesu tokia,kokia norėčiau būti... Na, o dabar matmenys mano tokie : viršutinė pilvo dalis : 73cm. (šiandien pasimatavau) , apatinė pilvo dalis : 88cm., klubai: 94cm.,šlaunis:54cm. (per storiausia vietą). Tikiuosi į temą parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juodzike... @ 2010 06 03, 14:37)
Skauda presa,o poto pradeda ir nugaryte skaudeti  unsure.gif  na kad mano tos proporcijos 165ugis-52kg jai numesiu busiu vel  jau kuda  doh.gif

paskaičiau, kad priaugai keletą kg tai ir pagalvojau, kad nori jų atsikratyti, bet tikrai nėra tau ką mesti bigsmile.gif presą tvirtint galima nugaros ir nejudinant, pvz kilnot kojas atsigulus truputį, arba kryžiot neaukštai iškėlus, jaučiasi kaip raumenukai dirb, bet jei patį resą skauda tai nežinau g.gif gal pasitempus esi raumenukus? ar visą visą laiką tau taip yra?
aš daug metų esu rimtai sportavus, tai ne kartą esu patyrus jog patempti raumenukai labai ilgai gyja, ir dabar esu pasitempus vieną, šlaunies užpakalinėj pusėj, tai jau porą sav špagato negaliu padaryt tai po truputį tik tampau, žinau, kad ilgai gis verysad.gif
o pasitempti labai paprasta, užtenka gerai neapšilus kažką sunkesio padaryti ir viskas - pvz iš kart tiltelį daryti ar virvutę neapšilus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 03, 00:07)
o man neįpranta kažkodėl, labai sunku man juos daryt, todėl turbūt 8min buns atsisakysiu  verysad.gif pakeisiu savo kokiais nors pratimukais.  smile.gif 
valgau liesus pieno produktus, labai labai daug daržovių, vaisius, daržoves derinu su žuvim arba neriebia mėsyte kepta be riebalų, ar garinta. mėgstu grikius bei kitokias košes. taip pat skaičiuoju kalorijas per dieną stengiuosi neviršyti 1600kcal ribos. šiaip neatsisakiau nieko, leidžiu visko ko noriu ir šokolado gabaliuką ir bandelę jei norisi ir picą ar pan, nes kai per daug save riboju, greitai palūžtu. o jei viskas telpa į nusistatytą kcal normą tai svoris krenta valgant bet ką, tik žinoma geriau organizmui, sveikatai, valgyti sveiką maistą, o man jis ir skanu  thumbup.gif nemėgstu mėsos su bulvėm ar su duona niekad nevalgau, nes man net neskanu, žymiai skaniau bei sveikiau gaunasi tik su daržovėm  thumbup.gif aj prisiminiau, kad vengiu riebių padažų, vietoj grietinės renkuosi naturalų liesą jogurtą, visada pasižiūriu ir perku mažai kcal turintį pomidorų padažą ir pan.

ojeeej, man su tuo koloriju skaiciavimu tai vargo vakarelis, nemoku as ju skaiciuot ir neiseina man. o klausyk kaip yra su tuo nevalgymu po 6 val? mitas ar teisybe? as va jau pora men nevalgau po 6, nu buvo tokiu atveju, labai nedaug kai teko sugriesinti smile.gif as namuose jau ipratus kaip teve musu ax.gif

QUOTE(Luisana @ 2010 06 03, 15:02)
Man yra 15 metų . Sveriu 58kg ūgis 171. Mano mama sako,jog mano kūnas dar tik formuojasi todėl, nesu tokia,kokia norėčiau būti...  Na, o dabar matmenys mano tokie : viršutinė pilvo dalis : 73cm. (šiandien pasimatavau) , apatinė pilvo dalis : 88cm., klubai: 94cm.,šlaunis:54cm. (per storiausia vietą). Tikiuosi į temą parašiau blush2.gif

as manyciau pagal toki ugi svoris normlus. beto nera ko noreti, tau dar tik 15 m. tavo figura tikrai dar kis, tad is saves perdaug nereikalauk manau

QUOTE(grasshopper @ 2010 06 03, 16:30)
o pasitempti labai paprasta, užtenka gerai neapšilus kažką sunkesio padaryti ir viskas - pvz iš kart tiltelį daryti ar virvutę neapšilus  doh.gif

o klausykit mergaites, kaip su tais apsilimais? kokius pratimukus atliekat? kiek tam laiko skiriat?
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 06 05, 00:44)
ojeeej, man su tuo koloriju skaiciavimu tai vargo vakarelis, nemoku as ju skaiciuot ir neiseina man. o klausyk kaip yra su tuo nevalgymu po 6 val? mitas ar teisybe? as va jau pora men nevalgau po 6, nu buvo tokiu atveju, labai nedaug kai teko sugriesinti smile.gif as namuose jau ipratus kaip teve musu  ax.gif

o klausykit mergaites, kaip su tais apsilimais? kokius pratimukus atliekat? kiek tam laiko skiriat?

man niekaip neišeina nebevalgyt po 6, nes niekaip neužmigčiau, einu anksčiausiai 12val miegot tai būna valgau ir 11vakaro ir vėliau, svarbiausia tilpti į dienos kcal normą.
O kas gali ir sugeba nebevalgyt nuo 6 tai manau, kad veikia tas dalykas ir tikrai į naudą metant svorį thumbup.gif bet man pačiai niekaip neišeina schmoll.gif

aš kartais babėgiot išbėgu, poto dar min. 5min apilimo pratimukų, jei neiišeina pabėgiot tai ilgiau apšilinėju. pratimai įvairūs: aš pradedu nuo kaklo, poto rankytes - nuo riešų, iki pečių, tada seka liemuo, kojos. tinka manau įvairūs pratimai apšilimui - tie patys pritūpimai, šuoliukai, kitus sunku apibūdint biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 05, 01:31)
man niekaip neišeina nebevalgyt po 6, nes niekaip neužmigčiau, einu anksčiausiai 12val miegot tai būna valgau ir 11vakaro ir vėliau, svarbiausia tilpti į dienos kcal normą.
O kas gali ir sugeba nebevalgyt nuo 6 tai manau, kad veikia tas dalykas ir tikrai į naudą metant svorį  thumbup.gif bet man pačiai niekaip neišeina  schmoll.gif

aš kartais babėgiot išbėgu, poto dar min. 5min apilimo pratimukų, jei neiišeina pabėgiot tai ilgiau apšilinėju. pratimai įvairūs: aš pradedu nuo kaklo, poto rankytes - nuo riešų, iki pečių, tada seka liemuo, kojos. tinka manau įvairūs pratimai apšilimui - tie patys pritūpimai, šuoliukai, kitus sunku apibūdint  biggrin.gif

as kazkaip neapsilinedavau, aisku blogai, reiks keist iprocius blush2.gif delnevalgymo po 6, pirmas kelias dienas buvo sunku, budavo einuprie saldytuvo atsidarau, ir tada , oooch gi as nebevalgau, ir persilauziau, dabar tai net nmegaliu valgyt, paskui nakti bloga buna, yra teke isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 06 05, 09:43)
as kazkaip neapsilinedavau, aisku blogai, reiks keist iprocius  blush2.gif delnevalgymo po 6, pirmas kelias dienas buvo sunku, budavo einuprie saldytuvo atsidarau, ir tada , oooch gi as nebevalgau, ir persilauziau, dabar tai net nmegaliu valgyt, paskui nakti bloga buna, yra teke isbandyt  biggrin.gif

siūlau bent porą min kokių pratimėlių prieš šiuos pratimus, tikrai tuomet manau jie bus vertingesni thumbup.gif
šaunu, kad pavyksta bebevalgyt po 6, man atvirkščiai jei nepavalgau naktį negera būna, galvoju tik apie maistą ir užmigti negaliu biggrin.gif

einu dabar savo dienos makštos daryt, taip tingisi šiandien, bet reikia, noriu gražaus pilvo preso labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 05, 13:44)
einu dabar savo dienos makštos daryt, taip tingisi šiandien, bet reikia, noriu gražaus pilvo preso labai  biggrin.gif

kazi kiek laiko islieto prakaito su pratimeliais reikia norint pasiekti kokiu tai matomu rezultatu....aisku, matyt kiekvienai individualiai, kaip kurios kuri imli sportui
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 06 05, 23:18)
kazi kiek laiko islieto prakaito su pratimeliais reikia norint pasiekti kokiu tai matomu rezultatu....aisku, matyt kiekvienai individualiai, kaip kurios kuri imli sportui

na čia tikrai teisingai pasakėt - labai individualu sakyčiau smile.gif
man ir daug metų intensyviai be pertraukų sportuojant raumenukai smarkiai neišryškėja, tiesiog sutvirtėja kūnas, bet tuo aš ir džiaugiuosi, man negražu labai raumeningos merginos g.gif
na mano sudėjimas jau toks, turiu ir krūtinę, ir užpakalliuką ne patį plokščiausią, treniruotės padeda sustangrinti, ale aš vistiek tokia minkštutė gana, ką jau padarysi, bent pilvukas kietas thumbup.gif
aš pradėjus po pertaukos sportuot pirmus matomus rezultatus jau matau po 10-14 dienų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 05, 23:52)
na mano sudėjimas jau toks, turiu ir krūtinę, ir užpakalliuką ne patį plokščiausią, treniruotės padeda sustangrinti, ale aš vistiek tokia minkštutė gana, ką jau padarysi, bent pilvukas kietas  thumbup.gif
aš pradėjus po pertaukos sportuot pirmus matomus rezultatus jau matau po 10-14 dienų  ax.gif

saunuole kad tiek pasiekimu! sveikinu! mat paciai jums gal nelabai ten daug korekcijos ir reikia, as tai va visa minkstute, su geru pilvuku, va su situo reikalu, man laabai daug vargo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juste: 05 birželio 2010 - 23:52
QUOTE(Juste @ 2010 06 06, 00:51)
saunuole kad tiek pasiekimu! sveikinu! mat paciai jums gal nelabai ten daug korekcijos ir reikia, as tai va visa minkstute, su geru pilvuku, va su situo reikalu, man laabai daug vargo verysad.gif

na taip, svarbiausia stengiuosi ne tik mažinti apimtis, stangrinti kūną, numesti keletą kg, bet ir išlaikyti esamą formą - kad nepradėtų viskas vėl eiti blogyn, kg ir reibaliukai atakuot, nes vos tik atleidžiu vadeles taip ir pradeda visi šiti nelaukiami svečiai rodytis, o poto juos vėl reikia mest lauk, o kiek tas pastangų reikalauja verysad.gif bet vis mažiau pastangų bandant išlaikyt eamą svorį, nei numest, tad laiukiu kol sversiu tiek kiek noriu ir iš visų jėgų bandysiu palaikyti tą svorį ir formas smile.gif
Atsakyti