Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

atsinesiau is sklepo steperi, paminsiu ta ir tada kibsiu presiukui thumbup.gif
Atsakyti
na man asmeniskai tie pratimai padeda.... darau tik 8 min. ir viskas ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 05 03, 10:58)
na man asmeniskai tie pratimai padeda.... darau tik 8 min. ir viskas ax.gif  ax.gif

nu man ,kad akivaizdziu rezultatu butu-nepastebiu verysad.gif Dabar 20 min steperiu pamyniau ir padariau presui,tai kaip jauciu viska gerai thumbup.gif ir slapia nuo prakaito
Atsakyti
Sveikos sportiinkes smile.gif As taip ir nesupratau ar 8min.pratimukai tiktai tvirtina ar ir padeda atsikratyti nepageidaujamu kg nuo pilvuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(EaglePower @ 2010 05 06, 13:41)
Sveikos sportiinkes smile.gif As taip ir nesupratau ar 8min.pratimukai tiktai tvirtina ar ir padeda atsikratyti nepageidaujamu kg nuo pilvuko?  g.gif

Kg be mitybos koregavimo nenumesi... verysad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip tikrai, galiu tik pritarti ax.gif jeigu nekoreguosite ir mitybos, svorio greiciausiai neatsikratysite schmoll.gif
Atsakyti
O kaip jus prisiverciat kasdien tuos pratimukus daryti?
Atsakyti
man net nereikia pasiryzimo, kaip ryte iskarto atsikelusi einu kavos darytis, taip darau ir pratimus..Nusileidizu i apacia- pasidarau kavos ir is karto pratimukai, kol kava vesta mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandysiu padaryti pratimus thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės smile.gif Po lgo nesilankymo pas Jus, aš vėl čia smile.gif Ruošiuosi vestuvėms, tai vis neturiu laiko prisėsti prie šios temos, dabar labai aktualu viskas, kas susiję su vestuvėmis blush2.gif Bėt kadangi tas laikas artėja, vėl jungiuosi ir laukiu dar geresnių rezultatų smile.gif Dabar turbūt dėl nervų svoris krenta pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 05 27, 14:18)
Labas, mergaitės smile.gif Po lgo nesilankymo pas Jus, aš vėl čia smile.gif Ruošiuosi vestuvėms, tai vis neturiu laiko prisėsti prie šios temos, dabar labai aktualu viskas, kas susiję su vestuvėmis  blush2.gif  Bėt kadangi tas laikas artėja, vėl jungiuosi ir laukiu dar geresnių rezultatų smile.gif Dabar turbūt dėl nervų svoris krenta pats  biggrin.gif

Sveikinu su gražia švente 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Norėčiau prisijungti prie Jūsų būrelio ir kartu sportuoti 4u.gif
jau antra diena darau 8min abs ir buns
+dar darau savo makštelę bei tempimo pratimus
prie sporto derinu ir sveiką mitybą, stengiuosi valgyti mažiau ir sveikiau.
Tad, jei priimsit, jungiuosi, kartu smagiau! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grasshopper: 27 gegužės 2010 - 23:13