atsinesiau is sklepo steperi, paminsiu ta ir tada kibsiu presiukui
na man asmeniskai tie pratimai padeda.... darau tik 8 min. ir viskas
QUOTE(tinute84 @ 2010 05 03, 10:58)
na man asmeniskai tie pratimai padeda.... darau tik 8 min. ir viskas
nu man ,kad akivaizdziu rezultatu butu-nepastebiu Dabar 20 min steperiu pamyniau ir padariau presui,tai kaip jauciu viska gerai ir slapia nuo prakaito
Sveikos sportiinkes As taip ir nesupratau ar 8min.pratimukai tiktai tvirtina ar ir padeda atsikratyti nepageidaujamu kg nuo pilvuko?
QUOTE(EaglePower @ 2010 05 06, 13:41)
Sveikos sportiinkes As taip ir nesupratau ar 8min.pratimukai tiktai tvirtina ar ir padeda atsikratyti nepageidaujamu kg nuo pilvuko?
Kg be mitybos koregavimo nenumesi...
Taip tikrai, galiu tik pritarti jeigu nekoreguosite ir mitybos, svorio greiciausiai neatsikratysite
man net nereikia pasiryzimo, kaip ryte iskarto atsikelusi einu kavos darytis, taip darau ir pratimus..Nusileidizu i apacia- pasidarau kavos ir is karto pratimukai, kol kava vesta
Labas, mergaitės Po lgo nesilankymo pas Jus, aš vėl čia Ruošiuosi vestuvėms, tai vis neturiu laiko prisėsti prie šios temos, dabar labai aktualu viskas, kas susiję su vestuvėmis Bėt kadangi tas laikas artėja, vėl jungiuosi ir laukiu dar geresnių rezultatų Dabar turbūt dėl nervų svoris krenta pats
QUOTE(zuikytiss @ 2010 05 27, 14:18)
Labas, mergaitės Po lgo nesilankymo pas Jus, aš vėl čia Ruošiuosi vestuvėms, tai vis neturiu laiko prisėsti prie šios temos, dabar labai aktualu viskas, kas susiję su vestuvėmis Bėt kadangi tas laikas artėja, vėl jungiuosi ir laukiu dar geresnių rezultatų Dabar turbūt dėl nervų svoris krenta pats
Sveikinu su gražia švente
Sveikos, merginos,
Norėčiau prisijungti prie Jūsų būrelio ir kartu sportuoti
jau antra diena darau 8min abs ir buns
+dar darau savo makštelę bei tempimo pratimus
prie sporto derinu ir sveiką mitybą, stengiuosi valgyti mažiau ir sveikiau.
Tad, jei priimsit, jungiuosi, kartu smagiau!
Norėčiau prisijungti prie Jūsų būrelio ir kartu sportuoti
jau antra diena darau 8min abs ir buns
+dar darau savo makštelę bei tempimo pratimus
prie sporto derinu ir sveiką mitybą, stengiuosi valgyti mažiau ir sveikiau.
Tad, jei priimsit, jungiuosi, kartu smagiau!