Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 23, 14:30)
Tai kokie ten pas tave "lašekai" jei toks svoris lotuliukas.gif  Vienas koks mažytis lašinukas lotuliukas.gif O gal pilvuko tokia forma tiesiog apvalesnė g.gif .

nu yra yra, nuo nestumu kabo pilvokas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 04 25, 23:18)
nu yra yra, nuo nestumu kabo pilvokas  verysad.gif

Tai greičiausiai ne lašinukai unsure.gif Stangrinamus kremus ,manau, reiktų intencyviau naudoti. Po nėštumo oda gali būti išsitempus . O pratimukus vistiek reikia daryti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,
galėčiau prisijungt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 26, 13:44)
Sveikutės,
galėčiau prisijungt?  bigsmile.gif

prasom prasom, sveika atvykus drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasigirkit kas nors lauktais rezultatais, o tai jau ,jaučiu, valios mažėja blush2.gif Kad pavydas bamba graužtų lotuliukas.gif ir ūpo atsirastų.
Atsakyti
Aš šiandien dieną rankom padariau.. norėjau visus daryt, bet po to atėjo pas mane ir nebebuvo kaip ir kada.. tikiuos vakare prisiversiu visus padaryt
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 26, 07:14)
Tai greičiausiai ne lašinukai  unsure.gif  Stangrinamus kremus ,manau, reiktų intencyviau naudoti. Po nėštumo oda gali būti išsitempus . O pratimukus vistiek reikia daryti rolleyes.gif

pradejau tept, jau koks 2 menuo,bet kol kas tik oda svelnesne, nu ir pritingiu 2 k tepliotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 26, 14:44)
Sveikutės,
galėčiau prisijungt?  bigsmile.gif

bigsmile.gif Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad vien atsilenkimais pilvo nenumesi. Tai riebalų atsargos, kurias reikia sudeginti dietomis ir pratimais kurie degina daug kaloriju. new_russian.gif
Atsakyti
Siandien kalbejau su vienu savo draugu, jis personalinis fitneso treneris, parodziau jam siuos pratimukus "8min programa", tai pasake, kad labai geri pratimukai, bet jie bus efektyvus tik po gero prakaitavimo, t.y. po dviračio ar bėgiojimo, kitaip ilgai teks vargti doh.gif

Man nelabai tinka nei dviratis nei begiojimas, del sunaus, nera kam palikti, tai vargsiu toliau, gal pavyks bigsmile.gif
Mankstinuosi 3 etapais, rankos-presas-kojos, tai gal "apsila" tas presas kol rankas treniruoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 02 gegužės 2010 - 23:07
QUOTE(Lena.lt @ 2010 05 03, 00:04)
Siandien kalbejau su vienu savo draugu, jis personalinis fitneso treneris, parodziau jam siuos pratimukus "8min programa", tai pasake, kad labai geri pratimukai, bet jie bus efektyvus tik po gero prakaitavimo, t.y. po dviračio ar bėgiojimo, kitaip ilgai teks vargti  doh.gif

Man nelabai tinka nei dviratis nei begiojimas, del sunaus, nera kam palikti, tai vargsiu toliau, gal pavyks  bigsmile.gif
Mankstinuosi 3 etapais, rankos-presas-kojos, tai gal "apsila" tas presas kol rankas treniruoju.

Sutinku, kad geras prakaitavimas, 8 min pratimukai, dar dieta , stangrinamieji kremai duotų greičiausius rezultatus. Bet nuolat darant tik tuos pratimėlius (negaištant daug laiko blush2.gif ) rezultatai irgi yra. Bent jau ant savęs matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 05 02, 23:04)
Siandien kalbejau su vienu savo draugu, jis personalinis fitneso treneris, parodziau jam siuos pratimukus "8min programa", tai pasake, kad labai geri pratimukai, bet jie bus efektyvus tik po gero prakaitavimo, t.y. po dviračio ar bėgiojimo, kitaip ilgai teks vargti  doh.gif

Man nelabai tinka nei dviratis nei begiojimas, del sunaus, nera kam palikti, tai vargsiu toliau, gal pavyks  bigsmile.gif

nu,tai reik po pasivazinejimo su dviraciu daryt pratimukus smile.gif
Atsakyti