Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 19, 12:58)
Sveikos 4u.gif

O as aptingejau doh.gif .......vel nebedarau,savaitgali sveciai buvo,balius,vakar ilsejomes ,nieko nesinorejo daryt isvis doh.gif siandien galvoju vel pradet g.gif pastebejau,kad po preso darymo biski issipucia pilvukas g.gif  vyras sako kad taip turi buti, pradzioje issipucia ,toliau darant dingsta  ax.gif

g.gif Ir aš nesu tokio dalyko girdėjus. Gal čia dėl kvėpavimo nelabai taisiklingo? unsure.gif
Man kaip tik po pratimų raumenys susitraukia ir atrodo, kad pamažėja pilvas.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Jungiuosi ir as prie jusu... bigsmile.gif Jau 10 dienu kaip darau pilvui, rankoms, uzpakaliukui, kojoms skirtus 8 min pratimukus ir dar ant galo tempimus, tai super jauciuosi, jauciu kad tvirteja raumenukai, aisku lasinukai dar vietoj, bet noriu tiketi, kad su dideliu uzsispyrimu pasieksiu norimu rezultatu thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetism<3 @ 2010 04 22, 13:44)
Sveikos merginos smile.gif Jungiuosi ir as prie jusu... bigsmile.gif  Jau 10 dienu kaip darau pilvui, rankoms, uzpakaliukui, kojoms skirtus 8 min pratimukus ir dar ant galo tempimus, tai super jauciuosi, jauciu kad tvirteja raumenukai, aisku lasinukai dar vietoj, bet noriu tiketi, kad su dideliu uzsispyrimu pasieksiu norimu rezultatu  thumbup.gif  rolleyes.gif

labutis, sveika prisijungusi smile.gif kaip smagu, darai lygiai tokius pat pratimukus kaip ir as, tai bus lb idomu isgirsti kaip tau einasi, kokiu rezultaciuku toliau pasieksi mirksiukas.gif
Atsakyti
mano lasiniai ir dar vietoj, nu varo i nevilti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 04 23, 08:58)
mano lasiniai ir dar vietoj, nu varo i nevilti  doh.gif

o kiek laiko jau mankstiniesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetism<3 @ 2010 04 22, 14:44)
Sveikos merginos smile.gif Jungiuosi ir as prie jusu... bigsmile.gif  Jau 10 dienu kaip darau pilvui, rankoms, uzpakaliukui, kojoms skirtus 8 min pratimukus ir dar ant galo tempimus, tai super jauciuosi, jauciu kad tvirteja raumenukai, aisku lasinukai dar vietoj, bet noriu tiketi, kad su dideliu uzsispyrimu pasieksiu norimu rezultatu  thumbup.gif  rolleyes.gif

sveikute mirksiukas.gif malonu, kad jungiesi prie musu drinks_cheers.gif sekmes linkiu 4u.gif

QUOTE(SonataB @ 2010 04 23, 09:58)

gal per trumpas laikas dar g.gif nenorek greito rezultato ax.gif is kart mirksiukas.gif laikykis ir toliau taip pasimatys ir rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 23, 10:16)
sveikute  mirksiukas.gif malonu, kad jungiesi prie musu  drinks_cheers.gif sekmes linkiu  4u.gif
gal per trumpas laikas dar  g.gif nenorek greito rezultato  ax.gif is kart  mirksiukas.gif laikykis ir toliau taip pasimatys ir rezultatai  thumbup.gif

nu gal nuo ziemos darau,pastaraji men ne kasdien iseidavo verysad.gif ,bet sia sav vel stengiuosi gryzti senas vezias
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma bigsmile.gif O kas del lasinuku, as kazkodel galvoju, jog jie taip greitai tikrai niekur nepabegs, ypatingai jei seniai sportavote...O dar priklauso juk koks tas lasinuku sluoksnis uzsimetes unsure.gif
As stengiuosi optimistiskai ziureti i visa si reikala, reik stengtis ir dings tie lasinukai... thumbup.gif Nes jei galvociau kad nedings, tai turbut stimulo nebebutu visai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 04 23, 09:58)

Na sportas tikrai padės. Nenuleisk rankų. Gal reikėtų mitybą pakoreguoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 23, 12:57)
Na sportas tikrai padės. Nenuleisk rankų. Gal reikėtų mitybą pakoreguoti? g.gif

gal,bet riebiai nevalgau,varkarasi ir stengiuos neprikirst,nu saldumynai kisa koja doh.gif .Sveriu 54kg, ugis 164cm, nu svorio mest nereik,bet laseku atsikratyt,tiksliau pilvo, va ka reiskai du nestumai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 04 23, 15:25)
gal,bet riebiai nevalgau,varkarasi ir stengiuos neprikirst,nu saldumynai kisa koja  doh.gif .Sveriu 54kg, ugis 164cm, nu svorio mest nereik,bet laseku atsikratyt,tiksliau pilvo, va ka reiskai du nestumai  doh.gif

Tai kokie ten pas tave "lašekai" jei toks svoris lotuliukas.gif Vienas koks mažytis lašinukas lotuliukas.gif O gal pilvuko tokia forma tiesiog apvalesnė g.gif .
Atsakyti
prisiduodu: 2 dienas nieko nedariau, siandien pavyko iveikt tik pratimus rankom, pilvukui ir sedmenim... eina sau, jau geriau neapsileist, nes paskui taaaiiip sunku grizt i vezes buna, kad ne tas zodis.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nylla11: 25 balandžio 2010 - 22:10