Po algų vėl grįžau į sporto klubą Gerai ten paprakaitavau, bet po pertraukos jau sunkoka
O pratimukų neapleidau Jie
Labas rytas kur dingo visos sportuojančios?
Aš po vakarykščio sporto jaučiu visą kūną . Ir šiandien eisiu į salę
Tiesa, vakar užsisakiau lanką reikia pradėti sukti, kad talija gražėtų
Aš po vakarykščio sporto jaučiu visą kūną . Ir šiandien eisiu į salę
Tiesa, vakar užsisakiau lanką reikia pradėti sukti, kad talija gražėtų
Labas rytas
as dabar eisiu sportuoti, stengiuosi iki 12val pasportuoti, kad paskui tinginiukas neuzvaldytu
as dabar eisiu sportuoti, stengiuosi iki 12val pasportuoti, kad paskui tinginiukas neuzvaldytu
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 15:18)
Na va nauji namai namučiai
Na, jei grietinė "ėjo" visur, tai ir pilvukas augo..Reikėjo grietinę keisti į jogurtinę grietinę (ji liesa). Turi paklausti savęs, ar sugebėsi ir toliau nevalgyti padažų ir t.t., nes numesti kg grįš. Aš laikiausi kažkokios dietos kur valgai vien pomidorus, o paskui ir jogurtus, vištieną. Numečiau 5 kg, bet po kiek laiko 8 kg grįžo.. Reikėtų gal geriau sureguliuoti mitybą. Kur parašėt tą dietą, labai panašiai reikėtų maitintis kiekvieną dieną (juk reikia ir žuvies ir mėsytės, vaisių ir salotų. Net tos pačios bulvės reikalingos organizmui).
Baltymų reikia, nes be jų nyksta raumuo, bet taip pat reikia ir angliavandenių (ypač jei sportuojat) bei riebalų.
Na, jei grietinė "ėjo" visur, tai ir pilvukas augo..Reikėjo grietinę keisti į jogurtinę grietinę (ji liesa). Turi paklausti savęs, ar sugebėsi ir toliau nevalgyti padažų ir t.t., nes numesti kg grįš. Aš laikiausi kažkokios dietos kur valgai vien pomidorus, o paskui ir jogurtus, vištieną. Numečiau 5 kg, bet po kiek laiko 8 kg grįžo.. Reikėtų gal geriau sureguliuoti mitybą. Kur parašėt tą dietą, labai panašiai reikėtų maitintis kiekvieną dieną (juk reikia ir žuvies ir mėsytės, vaisių ir salotų. Net tos pačios bulvės reikalingos organizmui).
Baltymų reikia, nes be jų nyksta raumuo, bet taip pat reikia ir angliavandenių (ypač jei sportuojat) bei riebalų.
Manau kad sugebesiu,nes jau atsibodo vaiksciot su pilvu uz kurio net kojos nesimato.Nors siandien tik antra diena bet kol kas man viskas ienasi puikiai o grietines tai jau savaite nevalgau ir kazkaip nesinori
Tiesa dar norejau paklausti ar jus situs pratimukus ant lovos darot ar ant grindu???
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 11:15)
Manau kad sugebesiu,nes jau atsibodo vaiksciot su pilvu uz kurio net kojos nesimato.Nors siandien tik antra diena bet kol kas man viskas ienasi puikiai o grietines tai jau savaite nevalgau ir kazkaip nesinori
Tiesa dar norejau paklausti ar jus situs pratimukus ant lovos darot ar ant grindu???
Saunuole pamatysi kaip paskui gerai jausiesi ir nenoresi sustoti, kai rezultatai prades matytis
o as sportuoju ant grindu, nors truputi kietoka
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 09, 11:18)
Saunuole pamatysi kaip paskui gerai jausiesi ir nenoresi sustoti, kai rezultatai prades matytis
As va katik padariau pratimukus,dar keleta savu darau pritupimus ir pasilenkimus.Dbr begu vaikam valgit daryt
Sveikutes sportininkės Aš taip pat kartais pasportuoju 8 min pilvo preso pratimukus, bet vis pritrūkstu valios ilgiau sportuoti. Norėjau paklausti kiek jau laiko sportuojate ir kokie rezultatai nuo šitų pratimukų Ar greitai sustangrėjo pilvukas
Aš taip pat norėčiau atsikratyti dar kokiu 5 kg o svarbiausiai pilva sutvirtinti, nes po dviejų gimdymų nėra jis labai idealus
Tai jei galite parašykite savo sporto rezultatus Ačiukas
Aš taip pat norėčiau atsikratyti dar kokiu 5 kg o svarbiausiai pilva sutvirtinti, nes po dviejų gimdymų nėra jis labai idealus
Tai jei galite parašykite savo sporto rezultatus Ačiukas
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 09, 12:11)
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 12:15)
Aš ant grindų pasikloju miegmaišį ir ant jo darau
Aukseli rezultatai tikrai matosi jei darai nuolat, aš darau jau matyt apie 4 mėn.
Aukseli rezultatai tikrai matosi jei darai nuolat, aš darau jau matyt apie 4 mėn.
[/quote]
ŠAUNUOLĖ TU Iš kur man tiek valios ir ištvermės gauti
QUOTE(aukseliss @ 2010 02 09, 12:47)
ŠAUNUOLĖ TU Iš kur man tiek valios ir ištvermės gauti
Kai turi laisvas 10 min. tai žvilgtelėk į pilvą ir pamatysi kaip valios atsiranda
labas rytas gryzo paklydele trumpam buvau apleidus sporta kas kaip cia as visai suskystejau bet vakar dariau pratimukus ir sendien jau dariau
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 09, 10:20)
Labas rytas kur dingo visos sportuojančios?
neprapuole neprapuole, as kaip visad pries darba pavariau
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 11:15)
ant grindu tiksliau ant grindu kilimas tai ant jo dar patiesiu ta sportui ir skirta kilimeli
del rezultatu, paantrinsiu neraitei, kad taip rezultatai jauciasi, as apie 1,5 menesio darau = pilvuks jau tvirteja..na ka kaladziu dar nematau (ju ir nesiekiu), bet rezultata tikrai jauciu