Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Po algų vėl grįžau į sporto klubą thumbup.gif fitness4.gif Gerai ten paprakaitavau, bet po pertraukos jau sunkoka ax.gif
O pratimukų neapleidau smile.gif Jie thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif kur dingo visos sportuojančios? 4u.gif
Aš po vakarykščio sporto jaučiu visą kūną thumbup.gif . Ir šiandien eisiu į salę fitness4.gif
Tiesa, vakar užsisakiau lanką smile.gif reikia pradėti sukti, kad talija gražėtų ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

as dabar eisiu sportuoti, stengiuosi iki 12val pasportuoti, kad paskui tinginiukas neuzvaldytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 15:18)
Na va smile.gif nauji namai namučiai smile.gif thumbup.gif

Na, jei grietinė "ėjo" visur, tai ir pilvukas augo..Reikėjo grietinę keisti į jogurtinę grietinę (ji liesa). Turi paklausti savęs, ar sugebėsi ir toliau nevalgyti padažų ir t.t., nes numesti kg grįš. Aš laikiausi kažkokios dietos kur valgai vien pomidorus, o paskui ir jogurtus, vištieną. Numečiau 5 kg, bet po kiek laiko 8 kg grįžo.. doh.gif Reikėtų gal geriau sureguliuoti mitybą. Kur parašėt tą dietą, labai panašiai reikėtų maitintis kiekvieną dieną (juk reikia ir žuvies ir mėsytės, vaisių ir salotų. Net tos pačios bulvės reikalingos organizmui).
Baltymų reikia, nes be jų nyksta raumuo, bet taip pat reikia ir angliavandenių (ypač jei sportuojat) bei riebalų.

Manau kad sugebesiu,nes jau atsibodo vaiksciot su pilvu uz kurio net kojos nesimato.Nors siandien tik antra diena bet kol kas man viskas ienasi puikiai thumbup.gif o grietines tai jau savaite nevalgau ir kazkaip nesinori smile.gif
Tiesa dar norejau paklausti ar jus situs pratimukus ant lovos darot ar ant grindu???
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 11:15)
Manau kad sugebesiu,nes jau atsibodo vaiksciot su pilvu uz kurio net kojos nesimato.Nors siandien tik antra diena bet kol kas man viskas ienasi puikiai thumbup.gif  o grietines tai jau savaite nevalgau ir kazkaip nesinori smile.gif
Tiesa dar norejau paklausti ar jus situs pratimukus ant lovos darot ar ant grindu???

Saunuole thumbup.gif 4u.gif pamatysi kaip paskui gerai jausiesi ir nenoresi sustoti, kai rezultatai prades matytis smile.gif

o as sportuoju ant grindu, nors truputi kietoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 09, 11:18)
Saunuole  thumbup.gif  4u.gif pamatysi kaip paskui gerai jausiesi ir nenoresi sustoti, kai rezultatai prades matytis  smile.gif

o as sportuoju ant grindu, nors truputi kietoka  g.gif

As va katik padariau pratimukus,dar keleta savu darau pritupimus ir pasilenkimus.Dbr begu vaikam valgit daryt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes sportininkės 4u.gif Aš taip pat kartais pasportuoju 8 min pilvo preso pratimukus, bet vis pritrūkstu valios ilgiau sportuoti. Norėjau paklausti kiek jau laiko sportuojate ir kokie rezultatai nuo šitų pratimukų ax.gif Ar greitai sustangrėjo pilvukas g.gif
Aš taip pat norėčiau atsikratyti dar kokiu 5 kg o svarbiausiai pilva sutvirtinti, nes po dviejų gimdymų nėra jis labai idealus blush2.gif
Tai jei galite parašykite savo sporto rezultatus 4u.gif Ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 09, 12:11)
as dabar eisiu sportuoti, stengiuosi iki 12val pasportuoti, kad paskui tinginiukas neuzvaldytu  blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 12:15)

Aš ant grindų pasikloju miegmaišį ir ant jo darau 4u.gif

Aukseli rezultatai tikrai matosi jei darai nuolat, aš darau jau matyt apie 4 mėn. 4u.gif
Atsakyti

Aukseli rezultatai tikrai matosi jei darai nuolat, aš darau jau matyt apie 4 mėn. 4u.gif
[/quote]

thumbup.gif ŠAUNUOLĖ TU 4u.gif Iš kur man tiek valios ir ištvermės gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliss @ 2010 02 09, 12:47)
thumbup.gif  ŠAUNUOLĖ TU  4u.gif Iš kur man tiek valios ir ištvermės gauti  blush2.gif

Kai turi laisvas 10 min. tai žvilgtelėk į pilvą ir pamatysi kaip valios atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas blush2.gif gryzo paklydele trumpam buvau apleidus sporta blush2.gif kas kaip cia as visai suskystejau bet vakar dariau pratimukus ir sendien jau dariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 09, 10:20)
Labas rytas smile.gif kur dingo visos sportuojančios?  4u.gif

neprapuole neprapuole, as kaip visad pries darba pavariau bigsmile.gif

QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 11:15)

ant grindu 4u.gif tiksliau ant grindu kilimas tai ant jo dar patiesiu ta sportui ir skirta kilimeli 4u.gif

del rezultatu, paantrinsiu neraitei, kad taip rezultatai jauciasi, as apie 1,5 menesio darau = pilvuks jau tvirteja..na ka kaladziu dar nematau lotuliukas.gif (ju ir nesiekiu), bet rezultata tikrai jauciu 4u.gif
Atsakyti