Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(nylla11 @ 2010 04 14, 21:20)
valio!!! padariau snd norma ir pastebejau kad jau sprando nebeskauda kaip pirmais kartais  thumbup.gif  arba ismokau daryt taisyklingai pratimus, arba vargsas jau priprato traumuojamas  biggrin.gif

Tai su tuo ir sveikinu biggrin.gif bis.gif o kaip kitom sekasi? ar jauciat ka nors ar ne? as tai kai tik pradejau daryt, gal koks kilas ir nusoko nuo pilvo, nu bet dabar kuris laikas stoviu vietoj pomidorai2.gif
Atsakyti
Man labai daug valios pastangų reikia ,kad pasportuočiau blush2.gif .Vis "rytoj". Bet kai prisiverčiu tai labai gerai jaučiuosi. Ypač kai truputi skauda raumenukai. Nors nežinau ar kai nebeskauda, tai per maža apkrova? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 16, 08:45)
Man labai daug valios pastangų reikia ,kad pasportuočiau blush2.gif .Vis "rytoj". Bet kai prisiverčiu tai labai gerai jaučiuosi. Ypač kai truputi skauda raumenukai. Nors nežinau ar kai nebeskauda, tai per maža apkrova? g.gif

vat sita ir man butu idomu zinoti g.gif nes jau nebeskaudedvo,nors kruvi po biski didinau,padariau pertrauka-ir vel skaudeno
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų,jau kelias savaites rytais darydavau atsilenkimus, bet nieko neskaudejo. Dabar keleta dienų pabandžiau daryti pagal šita 8 min. programėle, tai pilvo raumenis tikrai skauda thumbup.gif , geras jausmas. KAD TIK NEAPTINGČIAU tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 16, 08:45)

kai skauda raumenukus, reiskia, kad juose del apkrovos prisikaupe db neatsimenu ar rusku, ar rugsciu kazkokiu.. kad jos greiciau issivaiksciotu, po kurio laiko galima vos prasijudinti- pvz. rolleyes.gif kokiu 10 pritupimu padaryti, jei kojas ar sedimaja maudzia ir pan
Papildyta:
QUOTE(SonataB @ 2010 04 16, 08:48)
vat sita ir man butu idomu zinoti  g.gif nes jau nebeskaudedvo,nors kruvi po biski didinau,padariau pertrauka-ir vel skaudeno

kai vel kunas pripras prie kruvio, nebebus jokiu skaudenimu rolleyes.gif
Atsakyti
na va, pirmas 10 dienu iveikiau clap.gif riebaliuku vis dar tiek pat arba beveik tiek pat, kiek buvo, bet raumenys jau tikrai tvirteja rolleyes.gif jeigu sugriztu ir toks entuziazmas sportuot, koks buvo pirmas tris dienas, tai isvis butu gerai doh.gif na bet db reikia dantis sukandus test viska, o paskui kai rezultatai dar labiau issryskes, gal azartas pagaus ax.gif
P.S. tom kurios tikrai nesvietiskai tingit daryt tuos "rimtuosius" pratimukus, bent jau 8min tempimo pratimus padarykit, nes ten tai geeeeeris... ir prasijudinsit nors minimaliai, ir atsigavusios jausites thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nylla11: 18 balandžio 2010 - 21:07
QUOTE(nylla11 @ 2010 04 18, 22:06)
na va, pirmas 10 dienu iveikiau  clap.gif riebaliuku vis dar tiek pat arba beveik tiek pat, kiek buvo, bet raumenys jau tikrai tvirteja rolleyes.gif jeigu sugriztu ir toks entuziazmas sportuot, koks buvo pirmas tris dienas, tai isvis butu gerai  doh.gif  na bet db reikia dantis sukandus test viska, o paskui kai rezultatai dar labiau issryskes, gal azartas pagaus  ax.gif 
P.S. tom kurios tikrai nesvietiskai tingit daryt tuos "rimtuosius" pratimukus, bent jau 8min tempimo pratimus padarykit, nes ten tai geeeeeris... ir prasijudinsit nors minimaliai, ir atsigavusios jausites  thumbup.gif

O svoris nesikeičia? g.gif Darau irgi apie 10 dienų ir svoris pradėjo augti. Namiškiai ramina ,kad taip turi būti. Riebalai tirpsta, raumenukai auga. O šie sunkesni. Bet aš taip nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 19, 07:21)
O svoris nesikeičia? g.gif  Darau irgi apie 10 dienų ir svoris pradėjo augti. Namiškiai ramina ,kad taip turi būti. Riebalai tirpsta, raumenukai auga. O šie sunkesni. Bet aš taip nenoriu  schmoll.gif

Taip, raumenukai sunkesni, nei riebaliukai, taip ir turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O as aptingejau doh.gif .......vel nebedarau,savaitgali sveciai buvo,balius,vakar ilsejomes ,nieko nesinorejo daryt isvis doh.gif siandien galvoju vel pradet g.gif pastebejau,kad po preso darymo biski issipucia pilvukas g.gif vyras sako kad taip turi buti, pradzioje issipucia ,toliau darant dingsta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 19 balandžio 2010 - 12:00
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 19, 12:58)
Sveikos 4u.gif

O as aptingejau doh.gif .......vel nebedarau,savaitgali sveciai buvo,balius,vakar ilsejomes ,nieko nesinorejo daryt isvis doh.gif siandien galvoju vel pradet g.gif pastebejau,kad po preso darymo biski issipucia pilvukas g.gif  vyras sako kad taip turi buti, pradzioje issipucia ,toliau darant dingsta  ax.gif

cia tipo kaip prisipumpuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 19, 07:21)
O svoris nesikeičia? g.gif  Darau irgi apie 10 dienų ir svoris pradėjo augti. Namiškiai ramina ,kad taip turi būti. Riebalai tirpsta, raumenukai auga. O šie sunkesni. Bet aš taip nenoriu  schmoll.gif

nu pfu pfu pfu kolkas nepadidejo, bet irgi esu girdejus, kad taip pradzioj buna, todel nereikia issigast ar nusimint, nes apimtys mazeja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 19, 11:58)
Sveikos 4u.gif

O as aptingejau doh.gif .......vel nebedarau,savaitgali sveciai buvo,balius,vakar ilsejomes ,nieko nesinorejo daryt isvis doh.gif siandien galvoju vel pradet g.gif pastebejau,kad po preso darymo biski issipucia pilvukas g.gif  vyras sako kad taip turi buti, pradzioje issipucia ,toliau darant dingsta  ax.gif

bet tai kaip idomiai cia su tais issiputimais... nezinojau kad dar taip but gali.. o gal nepajutau, kad taip vyksta doh.gif
Atsakyti
Super pratimukai. Aš juos dar derinu su aerobika tai visai šauniai gaunasi. biggrin.gif Sportuoju neseniai dar akivaizdžiai nesimato, bet jau jaučiu, kad pilvukas stangresnis pasidarė thumbup.gif
Atsakyti