Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 09, 11:12)
Darau antra diena. Tikrai ir man kaklas, sprandas labai isitempia. g.gif Gal po daugiau treniruočių nebeskaudės. Ir kažkaip apatiniai pilvo raumenys ,man atrodo, nelabai dirba. schmoll.gif

dirda,dirba pilvo raumenys mirksiukas.gif
Atsakyti
na nezinau, nuo pat pirmo karto nei karto neskaudejo nei kaklo, nei smakro, matyt kazka negerai darot schmoll.gif vienintelis skausmas tai buvo pilvo raumenu nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VaniLLa Sky*: 09 balandžio 2010 - 12:35
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 04 09, 13:34)
na nezinau, nuo pat pirmo karto nei karto neskaudejo nei kaklo, nei smakro, matyt kazka negerai darot schmoll.gif  vienintelis skausmas tai buvo pilvo raumenu nail.gif

man taip pat neskauda nei smakro,nei kaklo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 09, 21:49)
man taip pat neskauda nei smakro,nei kaklo  schmoll.gif

man irgi neskauda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 09, 10:12)
Darau antra diena. Tikrai ir man kaklas, sprandas labai isitempia. g.gif Gal po daugiau treniruočių nebeskaudės. Ir kažkaip apatiniai pilvo raumenys ,man atrodo, nelabai dirba. schmoll.gif

tie kur 8 min daugiau is tikro virsutiniams pilvo raumenims, bet tie kur 7 min tai po jau tai labai apatinius jauciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės,

o sakykit, kaip dėl apšilimo? Ar reikia jo? Nes kažkaip kai sportuoju, tai padarom apšilimą bei tempimo pratimus prieš ir po atsilenkimų...
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2010 04 10, 13:53)
Sveikos, mergytės,

o sakykit, kaip dėl apšilimo? Ar reikia jo? Nes kažkaip kai sportuoju, tai padarom apšilimą bei tempimo pratimus prieš ir po atsilenkimų...

as dazniausiai su apsilimu darau, pazaidziam su vyru stalo tenisiuka pusvlanduka tata prigulu presukiu, ziema budavo su paciuzom tada presas, kitom dienom elpsiukas plius presas, kai labai labai uztingiu ar ryte nebeturiu laiko tai ir be apsilimo padarau ax.gif del tempimo tai tai tik baigus pratimuks issitempus paguliu minutele i viskas blush2.gif
Atsakyti
Laba diena. Ieskodama pratimu nugarai, aptikau sia tema.

As darau apsilima, po to tuos visus pratimus, kur parodyti temoje Sportas namuose. Na, ne tuos labai sunkius, kur atsisiuncia programas, o ta tuos po 8 minutes presui, kojoms, rankoms, sedmenims. Ir dar tempimo. Sportuoju namuose, i jokius sporto klubus neinu, nes gyvenu provincijoje.
O apsilima va toki darau. Radau temoje toje pacioje ir labai patiko.

Va cia biggrin.gif

O, bet cia pradzia temos viena buvusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 04 10, 14:45)
tie kur 8 min daugiau is tikro virsutiniams pilvo raumenims, bet tie kur 7 min tai po jau tai labai apatinius jauciu  4u.gif

O! Tikrai , pažiūrėjau 7 min klipuką ,tai ,manau ,šitas man labiau reikalingas .Ačiū. 4u.gif Einu sportuoti rolleyes.gif Žiūrėsiu kur rytoj labiau skaudės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 09, 10:12)

labuka rolleyes.gif jungiuos ir as i jusu kompanija, nusibodo jau i savo lasiakus ziuret smile.gif trecia diena jau uzpakaliukui, rankom, pilvui kojom ir galiausiai tempimo pratimus darau(ir butent tokia tvarka nes per ranku ir koju pratimus nors kiek kvapa atgaunu wink.gif ) ir va tokios pat problemos- kakla, spranda po pratimu skauda.. gal bedarant reikia kaip nors juos su rankom bandyt prilaikyt?... ir su apatiniais pilvuko raumenim tas pats,visai nejauciu kad juos turiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žuvelė @ 2010 04 10, 13:53)
Sveikos, mergytės,

apsilimui man rodos video pradzioj pratimukai buna.. kaip pilvui nzn, bet kojom ir uzpakaliukui tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Priimkit ir mane į savo būrį. Pratimukus dariau keturias dienas. Nqa, pilva paskauda truputi, vadinasi viskas gerai.. thumbup.gif Bet dar geriau, kad skauda kaklo raumenis..Aisku, tai nėra labai malonu, bet manau, kad gal kaklas ir gražesnis pasidarys, sutvirtės raumenys, išsilygins oda.. ax.gif Ar aš čia klaidingai manau? O gal darau kažką ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2010 04 10, 14:53)
Sveikos, mergytės,

as minu dviratuka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2010 04 11, 17:11)
Sveikutės. Priimkit ir mane į savo būrį. Pratimukus dariau  keturias dienas. Nqa, pilva paskauda truputi, vadinasi viskas gerai.. thumbup.gif  Bet dar geriau, kad skauda kaklo raumenis..Aisku, tai nėra labai malonu, bet manau, kad gal kaklas ir gražesnis pasidarys, sutvirtės raumenys, išsilygins oda.. ax.gif  Ar aš čia klaidingai manau? O gal darau kažką ne taip? g.gif

Sveikute mirksiukas.gif
Junkis drasiau 4u.gif as taip pat nesenai cia blush2.gif tai bus smagiau kartu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
del kaklo nezinau g.gif cia ne Tu pirma ta jau klausi g.gif gal kazka ne taip darot? rolleyes.gif
Atsakyti