Sveikos mergaites
Noriu ir as cia prisijungti kaip cia man kur registruotis ar gana parasyti to,kad jungiuos cia? Dekoju uz atsakymus is anksto
Didziausi sveikinimai prisijungusioms
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 04 06, 10:21)
Didziausi sveikinimai prisijungusioms
Aciu
sweika prisijungusi , i musu maza, bet saunu bureli
QUOTE(tinute84 @ 2010 04 06, 11:55)
sweika prisijungusi , i musu maza, bet saunu bureli
Laba aciu,aciu
nu zinokit man visai patiko pajudeti tik va sunkokai sekesi , bet esu pasirengusi sutikti vasarele (pavasariui jau nespejau traukinys nuvaziavo ) su dailesne figura
Pagaliau radau ko ieškojau : sportuoti kasdien , bet neilgai . 8min kaip tik . Po tiek laiko man sportas jau atsibosta. Ačiū už nuorodą ir patarimus. Šiandien pirmą kartą bandžiau tai jei užteks valios ,jaučiu,rezultatai bus super
Sveikos merginos, jungiuosi prie sportuojančių. šiandien dariau pirmą kartą 8 minučių pratimus. tik suabejojau ar teisngai darau nes po visko labai skaudėjo smakrą. kai darau atsilenkimus labai įsitempia smakras, nežinau kaip atpalaiduoti. gal galit ką patarti? ar čia normalu
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 04 08, 11:29)
Sveikos merginos, jungiuosi prie sportuojančių. šiandien dariau pirmą kartą 8 minučių pratimus. tik suabejojau ar teisngai darau nes po visko labai skaudėjo smakrą. kai darau atsilenkimus labai įsitempia smakras, nežinau kaip atpalaiduoti. gal galit ką patarti? ar čia normalu
man tas pats pirmais kartais buvo, dabar pastebiu, kad skauda vis maziau. na bet kaklas vistiek isitempes, as irgi noreciau, kad jis kiek labiau atsipalaiduotu...
sveikutes.as apleidau sporta , dabar dar mmm,o jos kaip niekad gausios,tai nieko negaliu daryti ,nu nieko,tuoj kibsiu darban
Darau antra diena. Tikrai ir man kaklas, sprandas labai isitempia. Gal po daugiau treniruočių nebeskaudės. Ir kažkaip apatiniai pilvo raumenys ,man atrodo, nelabai dirba.