Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos mergaites 4u.gif mirksiukas.gif
Noriu ir as cia prisijungti bigsmile.gif kaip cia man kur registruotis blush2.gif ar gana parasyti to,kad jungiuos cia? g.gif Dekoju uz atsakymus is anksto 4u.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai prisijungusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 04 06, 10:21)
Didziausi sveikinimai prisijungusioms 4u.gif

Aciu 4u.gif
bigsmile.gif
Atsakyti
sweika prisijungusi , i musu maza, bet saunu bureli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 04 06, 11:55)
sweika prisijungusi , i musu maza, bet saunu bureli  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Laba 4u.gif aciu,aciu mirksiukas.gif
nu zinokit man visai patiko pajudeti bigsmile.gif tik va sunkokai sekesi blush2.gif , bet esu pasirengusi sutikti vasarele (pavasariui jau nespejau doh.gif traukinys nuvaziavo ax.gif ) su dailesne figura wub.gif
Atsakyti
Mergaites kaip sekasi sportuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau radau ko ieškojau : sportuoti kasdien , bet neilgai . blush2.gif 8min kaip tik . Po tiek laiko man sportas jau atsibosta. Ačiū už nuorodą ir patarimus. Šiandien pirmą kartą bandžiau tai jei užteks valios ,jaučiu,rezultatai bus super thumbup.gif
Atsakyti
del laiko tai tikrai labai gerai thumbup.gif
bet as tuos pratimus bandau daryti visu po dvidesimt kartu ax.gif sunkokai, bet iseina blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi prie sportuojančių. šiandien dariau pirmą kartą 8 minučių pratimus. tik suabejojau ar teisngai darau nes po visko labai skaudėjo smakrą. kai darau atsilenkimus labai įsitempia smakras, nežinau kaip atpalaiduoti. gal galit ką patarti? ar čia normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 04 08, 11:29)
Sveikos merginos, jungiuosi prie sportuojančių. šiandien dariau pirmą kartą 8 minučių pratimus. tik suabejojau ar teisngai darau nes po visko labai skaudėjo smakrą. kai darau atsilenkimus labai įsitempia smakras, nežinau kaip atpalaiduoti. gal galit ką patarti? ar čia normalu g.gif

man tas pats pirmais kartais buvo, dabar pastebiu, kad skauda vis maziau. na bet kaklas vistiek isitempes, as irgi noreciau, kad jis kiek labiau atsipalaiduotu... g.gif
Atsakyti
sveikutes.as apleidau sporta verysad.gif , dabar dar mmm,o jos kaip niekad gausios,tai nieko negaliu daryti verysad.gif ,nu nieko,tuoj kibsiu darban
Atsakyti
Darau antra diena. Tikrai ir man kaklas, sprandas labai isitempia. g.gif Gal po daugiau treniruočių nebeskaudės. Ir kažkaip apatiniai pilvo raumenys ,man atrodo, nelabai dirba. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiga1: 09 balandžio 2010 - 10:12