Jungiuos ir aš
Kasdien po pusvalandį pasuku lanką (paprastą metalinį, kažkaip išsigandau to "sadistinio" su gumbais ), ir iš karto po to 8 min padarau.
Lanką suku jau beveik 2 mėn, 8 min tik antra savaitė dabar.
Šonus "nutarkavau" šiek tiek, bet pilvas taip ir liko kaip
Įdomu būtų išgist rezultatų iš tų kuriuos, jau seniau daro.
Aš išeinu atostogų, tikiuosi žiemą jau vėl prie jūsų prisijungsiu
Sėkmės visoms sportuojančioms
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 17, 16:16)
lengvo
jau dvi savaites po 8 minutes sportuoju,o rezultato dar nematyt,bet sportuosiu toliau nepasiduosiu tinginukui,labai jau norisi to gražaus pilvuko,visoms stiprybės.
As tai va neseniai prie jusu prisijungiau ir darau 4 diena, aisku rezultato jokio kol kas, bet gi reikia laiko ir kantrybes as kartu su pilvuko pratimukais padarau dar ir uzpakaliui, rankoms ir kojom, tai galiu pasakyt kai nuosirdziai padariau visas 4 serija spratimu pirma diena, dar dabar jauciu kaip skauda koju raumenis jeigu darant jauciasi kazkas ant raumenuku, reiskias pirmyn, su laiku viskas bus puiku!
QUOTE(Ausra757 @ 2010 03 19, 14:18)
jau dvi savaites po 8 minutes sportuoju,o rezultato dar nematyt,bet sportuosiu toliau nepasiduosiu tinginukui,labai jau norisi to gražaus pilvuko,visoms stiprybės.
as beveik 2 men o rezultato nulis ,nors dar maitinu gal del to, bet vistiek darau
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 03 15, 18:13)
Laba diena priimkit ir mane laaaabai noriu atsikratyti pilvo, darydavau paprastus atsilenkimus tai pries vestuves buvau numetus 5 kg, bet jie sugryzo sakau reik isbandyt kazka idomesnio, nes tie atsilenkimai labai nuobodus, gerai kad radau jus su tais pilvuko pratimukais nuo siandien as sportuoju!!!!!!!!! nezinau kiek kg nureciau nuskratyt, tai is tikruju nesvarbu, svarbiausiai kad is po lasiaku islystu pilvukas ir figura isrysketu priimat ?
Sveika prsisijungusi prie mūsų
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 17, 17:16)
Sėkmės
Sveikos
Jungiosi ir as pas jus, grazesime kartu
Jungiosi ir as pas jus, grazesime kartu
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 03 23, 09:17)
Sveika prisijungusi prie mūsų
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 17, 17:16)
sveikinu tave labai
As dariau praeitais metais 3 menesius, rezultatas buvo, bet ir maista derinau. Siais metai jau irgi pradejau daryti, pries vasara reikia biski pasitempti