Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Jungiuos ir aš 4u.gif
Kasdien po pusvalandį pasuku lanką (paprastą metalinį, kažkaip išsigandau to "sadistinio" su gumbais biggrin.gif), ir iš karto po to 8 min padarau.

Lanką suku jau beveik 2 mėn, 8 min tik antra savaitė dabar.

Šonus "nutarkavau" šiek tiek, bet pilvas taip ir liko kaip nestuke.gif

Įdomu būtų išgist rezultatų iš tų kuriuos, jau seniau daro. ax.gif
Atsakyti
Aš išeinu nestuke.gif atostogų, tikiuosi žiemą jau vėl prie jūsų prisijungsiu ax.gif
Sėkmės visoms sportuojančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 17, 16:16)
Aš išeinu  nestuke.gif  atostogų, tikiuosi žiemą jau vėl prie jūsų prisijungsiu  ax.gif
Sėkmės visoms sportuojančioms  4u.gif

lengvo nestuke.gif
Atsakyti
jau dvi savaites po 8 minutes sportuoju,o rezultato dar nematyt,bet sportuosiu toliau nepasiduosiu tinginukui,labai jau norisi to gražaus pilvuko,visoms stiprybės. 4u.gif
Atsakyti
As tai va neseniai prie jusu prisijungiau ir darau 4 diena, aisku rezultato jokio kol kas, bet gi reikia laiko ir kantrybes biggrin.gif as kartu su pilvuko pratimukais padarau dar ir uzpakaliui, rankoms ir kojom, tai galiu pasakyt kai nuosirdziai padariau visas 4 serija spratimu pirma diena, dar dabar jauciu kaip skauda koju raumenis lotuliukas.gif jeigu darant jauciasi kazkas ant raumenuku, reiskias pirmyn, su laiku viskas bus puiku! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2010 03 19, 14:18)
jau dvi savaites po 8 minutes sportuoju,o rezultato dar nematyt,bet sportuosiu toliau nepasiduosiu tinginukui,labai jau norisi to gražaus pilvuko,visoms stiprybės. 4u.gif

as beveik 2 men o rezultato nulis verysad.gif ,nors dar maitinu gal del to, bet vistiek darau
Atsakyti
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 03 15, 18:13)
Laba diena 4u.gif  priimkit ir mane blush2.gif  laaaabai noriu atsikratyti pilvo, darydavau paprastus atsilenkimus tai pries vestuves buvau numetus 5 kg, bet jie sugryzo blink.gif sakau reik isbandyt kazka idomesnio, nes tie atsilenkimai labai nuobodus, gerai kad radau jus su tais pilvuko pratimukais smile.gif nuo siandien as sportuoju!!!!!!!!!  nezinau kiek kg nureciau nuskratyt, tai is tikruju nesvarbu, svarbiausiai kad is po lasiaku islystu pilvukas ir figura isrysketu blush2.gif priimat biggrin.gif ?

Sveika prsisijungusi prie mūsų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 17, 17:16)
Aš išeinu  nestuke.gif  atostogų, tikiuosi žiemą jau vėl prie jūsų prisijungsiu  ax.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiosi ir as pas jus, grazesime kartu flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 03 23, 09:17)
Sveikos  4u.gif

Jungiosi ir as pas jus, grazesime kartu  flirt.gif

Sveika prisijungusi prie mūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 17, 17:16)

thumbup.gif wub.gif sveikinu tave labai
Atsakyti
As taip pat pradėjau daryti, tuos atsilenkimus. Tikrai yra ka veikti, tikiuosi rezultatu, kad tik kantrybes neprirūktu g.gif . Dar suku metalini lanka. wink.gif
Atsakyti
As dariau praeitais metais 3 menesius, rezultatas buvo, bet ir maista derinau. Siais metai jau irgi pradejau daryti, pries vasara reikia biski pasitempti ax.gif
Atsakyti