Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(tinute84 @ 2010 03 07, 13:21)
buvau priaugusi 32kg, dabar liko 2-3 numesti  blush2.gif
vakar buvau baliuj..tai siandien taip sunku.., tad nepadariau 8 min  blush2.gif Rytoj darysiu dvigubai
Geros dieneles visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu asd kazkur 17 priaugau,bet ir panasiai like numest,tik nervina pilvukas,oda jauciu kabos doh.gif
Atsakyti
pfu, pfu...Oda mano super, kaip buvo pries gimdyma...talija labai ryskia turiu...Jokiu striju, jokiu odos nukabejimu... blush2.gif blush2.gif Liko padaryti tik pilvo'kietuma' thumbup.gif Gamta tikriausiai dave man elastinga oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lausin @ 2010 03 07, 14:04)
sakykit kurios sukat lanka, ar tos mėlynės praeina, įpranta pilvas ar kol suki lanką tol ir bus visas mėlynas  g.gif aš neseniai pradėjau sukti, tik antra savaitė  smile.gif

Man mėlynės praėjo smile.gif Aš laiko nedidinau. Tą patį laikiau - 10 min. O dabar 13 min. Po nedaug dasidedu, kad vėl nebūtų mėlynių mirksiukas.gif

Su moters dienele VISAS MOTERYTES brunette.gif
Šiandien po darbo (paros). Sukau tik lanką..tingėjau 8min, bet va dabar padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lausin @ 2010 03 07, 14:04)
sakykit kurios sukat lanka, ar tos mėlynės praeina, įpranta pilvas ar kol suki lanką tol ir bus visas mėlynas  g.gif aš neseniai pradėjau sukti, tik antra savaitė  smile.gif

kiek kg tavo lankas ?
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 03 09, 13:21)
kiek kg tavo lankas ?

apie 2 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lausin @ 2010 03 09, 12:52)
apie 2 kg  smile.gif

Merginos, apie lanko sukimą yra kita temelė smile.gif ten kalbėkimės, o čia 8 min thumbup.gif
Aš jau po sporto thumbup.gif

Visas su kovo 11 smile.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
Visas sportininkes su kovo 11 lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
sveikos merginos, atsiprasau, kad taip isiverziu, bet noriu paklaust, o kiek kartu kartojat? ar tik karta visus pratimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Agotelle**: 11 kovo 2010 - 16:38
Laba diena 4u.gif priimkit ir mane blush2.gif laaaabai noriu atsikratyti pilvo, darydavau paprastus atsilenkimus tai pries vestuves buvau numetus 5 kg, bet jie sugryzo blink.gif sakau reik isbandyt kazka idomesnio, nes tie atsilenkimai labai nuobodus, gerai kad radau jus su tais pilvuko pratimukais smile.gif nuo siandien as sportuoju!!!!!!!!! nezinau kiek kg nureciau nuskratyt, tai is tikruju nesvarbu, svarbiausiai kad is po lasiaku islystu pilvukas ir figura isrysketu blush2.gif priimat biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(**Agotelle** @ 2010 03 11, 16:37)
sveikos merginos, atsiprasau, kad taip isiverziu, bet noriu paklaust, o kiek kartu kartojat? ar tik karta visus pratimus?

nelabai supratau klausimo g.gif jeiklausi kiek kartu po 8 min cdarom tai as viena 4u.gif

QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 03 15, 17:13)
Laba diena 4u.gif  priimkit ir mane blush2.gif  laaaabai noriu atsikratyti pilvo, darydavau paprastus atsilenkimus tai pries vestuves buvau numetus 5 kg, bet jie sugryzo blink.gif sakau reik isbandyt kazka idomesnio, nes tie atsilenkimai labai nuobodus, gerai kad radau jus su tais pilvuko pratimukais smile.gif nuo siandien as sportuoju!!!!!!!!!  nezinau kiek kg nureciau nuskratyt, tai is tikruju nesvarbu, svarbiausiai kad is po lasiaku islystu pilvukas ir figura isrysketu blush2.gif priimat biggrin.gif ?

prasom prasom, kaip matote ziema uzsitese laiko pasigrazinti papludimiams dar vis turime lotuliukas.gif

man is tikro depresija, gera savaite pratimukus buvau apleidus, nu uzkniso ziema nebegyvai doh.gif na bet vsio susiimu ir vel naujom jegom startuoju bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
okkey, aciu uz atsakyma, supratai teisingai klausima mano, nes as ir darau tik viena karta visus tuos pratimukus 8 min. ir daugiau jau nedarau
Atsakyti
QUOTE(**Agotelle** @ 2010 03 16, 13:25)
Sveikos,
okkey, aciu uz atsakyma, supratai teisingai klausima mano, nes as ir darau tik viena karta visus tuos pratimukus 8 min. ir daugiau jau nedarau

na buna kartais , ziauriai kartais per didelis energijos antpludis uzeina tai tokiais atvejais sujungiu 8 min ir 7 min..bet siaip visumoje visada darau arba 8 min arba 7 min serija 4u.gif
Atsakyti