Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(SonataB @ 2010 03 02, 12:12)
Labas rytas. Sportuoju,bet kol kas nieko  verysad.gif i depresija jau varo mane tas pilvas, vakar jau buvau sumascius,kad nesvesiu savo jubieliejau ,o darysiuos plasitne operacija  ax.gif pilvnaikinsiu,bet kaip sakoma rytas uz vakara protingesnis,pagalvojau,kad jau nera taip blogai ir tuos pinigelius geriau i vaikucius investuosiu.Bet ech...norisi but graziai....

Panasus jaismai . Tas pats ir man console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Smilte@: 02 kovo 2010 - 12:25
o man atrodo, kad mano pilvukas tvirtesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 03 02, 13:21)
o man atrodo, kad mano pilvukas tvirtesnis  ax.gif

nu gal po biski ir tvirteja,ale norisi greitesniui rezultatu
Atsakyti
na, reikia daug prakaito islieti thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
juk viskas del grozio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 03 02, 16:21)
na, reikia daug prakaito islieti  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
juk viskas del grozio  mirksiukas.gif

kaip matau musu vaikuciai ta pati men gime smile.gif kiek kg nuo nestumo like, jei nepaslaptis blush2.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as 4u.gif 4u.gif uzvakar nusipirkau elektrines svarstykles smile.gif svoris 61 kg ugis 1.62 m - tikslas 56 kg , tad numesti reikia 5 kg . Abs pratimukus jau antra diena darau ax.gif problema -pilvo lasiakai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 04 kovo 2010 - 15:25
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 03 04, 15:23)
Jungiuosi ir as  4u.gif  4u.gif uzvakar nusipirkau elektrines svarstykles  smile.gif  svoris 61 kg ugis 1.62 m - tikslas 56 kg , tad numesti reikia 5 kg . Abs pratimukus jau antra diena darau  ax.gif problema -pilvo lasiakai  doh.gif

sveikute 4u.gif
Atsakyti
man ir kol kas nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 03 05, 10:44)
sveikute  4u.gif

sveikuteeee smile.gif

na as kol kas kasdien darau pratimukus ir po 19 val nebevalgau , ziuresiu ar po poros sav bus rezultatai , dar noriu gimastini lanka ( gumbuota) nusipirkt , tik kiek kg geriausia pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 03 07, 10:40)
sveikuteeee  smile.gif

na as kol kas kasdien darau pratimukus ir po 19 val nebevalgau , ziuresiu ar po poros sav bus rezultatai , dar noriu gimastini lanka ( gumbuota) nusipirkt , tik kiek kg geriausia pirkti ?

turiu as lanka, jis sveri 700 gr berod,ale jei pasuku pora dienu,tai paskui neprisiruosiu,nes vaikai trugdo,o vakare jau tingiu
As vakar nesportavau,bet turiu pasiiaiskinima, gripuoju, jau taip s....buvo kaulus,raumenis lauze, siandie jau geriau,tai reiks padirbeti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
sakykit kurios sukat lanka, ar tos mėlynės praeina, įpranta pilvas ar kol suki lanką tol ir bus visas mėlynas g.gif aš neseniai pradėjau sukti, tik antra savaitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 03 02, 18:51)
kaip matau musu vaikuciai ta pati men gime smile.gif kiek kg nuo nestumo like, jei nepaslaptis  blush2.gif

buvau priaugusi 32kg, dabar liko 2-3 numesti blush2.gif
vakar buvau baliuj..tai siandien taip sunku.., tad nepadariau 8 min blush2.gif Rytoj darysiu dvigubai
Geros dieneles visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti