Sveikutes as taip pat laukiu kada nutirps sniegiukas ir galesiu pradet begioti o jus mergaites kada begiojat rytais ar vakarais?
na, 8 minutes jau padarytos
kas liecia begiojima- man patinka rytais, kai skrandis tuscias- lengviau man begasi, nei vakare
kas liecia begiojima- man patinka rytais, kai skrandis tuscias- lengviau man begasi, nei vakare
Sveikos, bėgiojimo tema yra štai čia Bėgiojimas
O aš vakar niekaip neradau laiko pratimų padaryti, tikiuos šiandien iki vakaro pavyks, nes sveikatos tai ojojoj kaip nėra.
O aš vakar niekaip neradau laiko pratimų padaryti, tikiuos šiandien iki vakaro pavyks, nes sveikatos tai ojojoj kaip nėra.
Laba,as dar siandie ir nedariau ,bet dar vakaras toli
na , mergaites..netingim, netingim !!!!!!!!
labas vakaras, nu netingim netingim, tik nuo nematymo rezultatu depresija tuoj uzpuls
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 26, 22:45)
Aš bėgiodavau po miškelį tai nežinau kiek km. Bet man atrodo geriau yra matuot pagal laiką, aš bėgiodavau 1 val., kai gera nuotaika ir energijos daug 1,5 val.
Oho tai kiek jūs kilometrų įveikate? Aš 2km nubėgu per 12-18min
Prisiduodu po 8 ir 7 min abs
o as niekaip nesugebu susiruost atsilenkimu daryti. pilvuka reik biski tvirtesni padaryt.
QUOTE(Lina1985 @ 2010 03 01, 11:32)
o as niekaip nesugebu susiruost atsilenkimu daryti. pilvuka reik biski tvirtesni padaryt.
a ner ka cia ruosti, atsiguli ir dirbi
niu ka mergikes mano ledo arenos jau vsio piss neber, taigis nuo ryto idarbinau elipsiuka, 30 min atmyniau tada presiuks ir ka dziaugiuosi graziai pradejusi savaite
Tai kaip sekasi merginos sportuoti. Gal rezultatu jau turime geru
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 03 02, 11:28)
Tai kaip sekasi merginos sportuoti. Gal rezultatu jau turime geru
Labas rytas. Sportuoju,bet kol kas nieko i depresija jau varo mane tas pilvas, vakar jau buvau sumascius,kad nesvesiu savo jubieliejau ,o darysiuos plasitne operacija pilvnaikinsiu,bet kaip sakoma rytas uz vakara protingesnis,pagalvojau,kad jau nera taip blogai ir tuos pinigelius geriau i vaikucius investuosiu.Bet ech...norisi but graziai....