Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikutes mirksiukas.gif as taip pat laukiu kada nutirps sniegiukas ir galesiu pradet begioti smile.gif o jus mergaites kada begiojat rytais ar vakarais?
Atsakyti
na, 8 minutes jau padarytos drinks_cheers.gif
kas liecia begiojima- man patinka rytais, kai skrandis tuscias- lengviau man begasi, nei vakare ax.gif
Atsakyti
Sveikos, bėgiojimo tema yra štai čia Bėgiojimas 4u.gif

O aš vakar niekaip neradau laiko pratimų padaryti, tikiuos šiandien iki vakaro pavyks, nes sveikatos tai ojojoj kaip nėra. blush2.gif
Atsakyti
Laba,as dar siandie ir nedariau blush2.gif ,bet dar vakaras toli smile.gif
Atsakyti
na , mergaites..netingim, netingim !!!!!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras, nu netingim netingim, tik nuo nematymo rezultatu depresija tuoj uzpuls doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 26, 22:45)
Aš bėgiodavau po miškelį tai nežinau kiek km. Bet man atrodo geriau yra matuot pagal laiką, aš bėgiodavau 1 val., kai gera nuotaika ir energijos daug 1,5 val.  4u.gif

Oho smile.gif tai kiek jūs kilometrų įveikate? thumbup.gif Aš 2km nubėgu per 12-18min ax.gif

Prisiduodu smile.gif po 8 ir 7 min abs thumbup.gif
Atsakyti
o as niekaip nesugebu susiruost atsilenkimu daryti. pilvuka reik biski tvirtesni padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2010 03 01, 11:32)
o as niekaip nesugebu susiruost atsilenkimu daryti. pilvuka reik  biski tvirtesni padaryt.

a ner ka cia ruosti, atsiguli ir dirbi mirksiukas.gif

niu ka mergikes mano ledo arenos jau vsio piss neber, taigis nuo ryto idarbinau elipsiuka, 30 min atmyniau tada presiuks ir ka dziaugiuosi graziai pradejusi savaite bigsmile.gif
Atsakyti
o sakykit jus jau dabar begiojat.as tai krutu po biski bet taip sunku ir atrodo rezultato ner.siaubas
Atsakyti
Tai kaip sekasi merginos sportuoti. Gal rezultatu jau turime geru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 03 02, 11:28)
Tai kaip sekasi merginos sportuoti. Gal rezultatu jau turime geru  bigsmile.gif

Labas rytas. Sportuoju,bet kol kas nieko verysad.gif i depresija jau varo mane tas pilvas, vakar jau buvau sumascius,kad nesvesiu savo jubieliejau ,o darysiuos plasitne operacija ax.gif pilvnaikinsiu,bet kaip sakoma rytas uz vakara protingesnis,pagalvojau,kad jau nera taip blogai ir tuos pinigelius geriau i vaikucius investuosiu.Bet ech...norisi but graziai....
Atsakyti