Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Jovita23 @ 2010 02 24, 11:40)
maista derinu, po 18 nevalgau.
dabar pardedu mastyti, kad kaip tik per mazai valgau, nes organizamas kaupia atsargas ir "neduoda" mesti lasinuku, kurie ant pilvo.
Na treneris kaip tik vakar sudare nauja programa, pilvo presui sudetingesniu pratimu. Tai tos 8 min ABS man jau per lengvos. Dar reikes pasiieskoti internete sunkesniu pratimuku. tai darysiu trenerio pagal programa ir dar is interneto.

Pabandykite pridėti dar šiuos http://www.youtube.c...feature=related 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 24 vasario 2010 - 10:58
na, jau 8 minutes abs ir buns jau padaryta.... visa savaite taip skauda, kad negaliu ryte normaliai is lovos islipti.
Ir as pradesiu begioti, nes pas mus oras jau pavasariskas( uk) tik vejas saltas..
saunuoles Visos, kad neapleidzias pratimu!!!
O del elekr. svarstykliu- jos labai gerai!!! ass jas turiu ir labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
geros dienels visoms!!!!
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 24, 11:57)

sveikutes mirksiukas.gif na ir sunkus Jusu pasiulyti pratimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 23, 21:16)
Jo smile.gif ir aš labai norėjau lanko  thumbup.gif  O bėgiojimo irgi laukiu labai smile.gif bet kai nebebus šlapia, nes mane nervina kai grįžtu šlapiomis kojomis ir apsitaškiusi nugarą  doh.gif
Aha, nemalonu. schmoll.gif Bet per vasarišką lietų, tai mėgstu labai bėgioti. wub.gif
Oj laukiu,lėksim į trasą bigsmile.gif Aš praeitais metais jau kovo antroje pusėje išbėgau, kažin kaip šiais metais su tais orais bus. g.gif

QUOTE(tinute84 @ 2010 02 24, 14:27)
na, jau 8 minutes abs ir buns jau padaryta.... visa savaite taip skauda, kad negaliu ryte normaliai is lovos islipti.
Ir as pradesiu begioti, nes pas mus oras jau pavasariskas( uk) tik vejas saltas..
Bet užtat ženklas, kad bus rezultatų tų skausmų. thumbup.gif
Na va, dar viena bendramintė bėgiojimo. bigsmile.gif

deimenna, bet užtat kokie rezultatai. mirksiukas.gif

O aš jau po visų trijų 8min, geros dienos. 4u.gif
Atsakyti
na, ten tai super 7 min pratimai, rytoj isbandysiu...Matosi iskart , kad sunkus...Ir labai gerai, kad rodo, kokie butent raumenys dirba , darant viena ar kita pratima thumbup.gif thumbup.gif rytoj parasysiu, kaip man sekesi!!!!
Atsakyti
Neraite, aciu uz nuoroda
Atsakyti
niu , padariau tuos naujus sunkesnius pratimukus... g.gif kazko man per nugara labai kirto blush2.gif sunku padaryti ta pozicija, kai kojas pakelti ir lygiagrecai nesiekent zemes nuleisti ir vel pakelti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 02 25, 13:47)
niu , padariau tuos naujus sunkesnius pratimukus... g.gif  kazko man per nugara labai kirto  blush2.gif  sunku padaryti ta pozicija, kai kojas pakelti ir lygiagrecai nesiekent zemes nuleisti ir vel pakelti... ax.gif

va va man sitie irgi sunkiausi, nesigauna man lygiagreciai biski chalturinu toje vietoje lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Uzmaciau ir as pas jus geru pratimuku thumbup.gif Bandysiu traukti i savo raciona drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

nu man tie atsilenkimai kaip prievarta blink.gif nu nepatinka juuos daryt nors tu ka blush2.gif lanka jau suku beveik du men ir ne dienos nesuabejojau kad galeciau nebesukti thumbup.gif , o begioti nuo ryt ir as pradedu tai zinau kad begiosiu nes begiojimas man patinka ax.gif o merginos kiek kilometru begat g.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 02 26, 21:22)
o merginos kiek kilometru  begat g.gif

Aš bėgiodavau po miškelį tai nežinau kiek km. Bet man atrodo geriau yra matuot pagal laiką, aš bėgiodavau 1 val., kai gera nuotaika ir energijos daug 1,5 val. 4u.gif
Atsakyti