sveikas merginos,kaip issilaikiusios
QUOTE(evel1 @ 2010 02 13, 12:05)
sveikas merginos,kaip issilaikiusios
sveikute!kur buvai dingus,kaip sveikatele tavo vaikuciu?
vaiku jau gera,nuo ju uzsikreciau pati tai maniau,kad vakar jau paskutinioji man ateina
musam tema
QUOTE(evel1 @ 2010 02 13, 12:52)
vaiku jau gera,nuo ju uzsikreciau pati tai maniau,kad vakar jau paskutinioji man ateina
nu va. ir as taip pat- jei vaikai serga ,tai ir as paskui. sveik
sveikutes
evel1 o tai kaip dabar jauties? eik tu sau isivaizduoju kaip blogai jautetes...
evel1 o tai kaip dabar jauties? eik tu sau isivaizduoju kaip blogai jautetes...
siandien biskuteli geriau,tik va temperaturos nenumusu,nu vakar fsio maniau ir skrandi isvemsiu ir zarnos islys pro ana gala ir jiegas visas atime,dar maziui vakar ne kas buvo,tai dickis sokinejo aplink mus,vakar prislenku prie kompo paskaitau ka jus cia rasot ir atgal i lova net puoduko nenulaikiau,apie koki jus cia fotkiu albumu tinklapi raset kur ten ieiti reikia?
QUOTE(evel1 @ 2010 02 13, 14:05)
siandien biskuteli geriau,tik va temperaturos nenumusu,nu vakar fsio maniau ir skrandi isvemsiu ir zarnos islys pro ana gala ir jiegas visas atime,dar maziui vakar ne kas buvo,tai dickis sokinejo aplink mus,vakar prislenku prie kompo paskaitau ka jus cia rasot ir atgal i lova net puoduko nenulaikiau,apie koki jus cia fotkiu albumu tinklapi raset kur ten ieiti reikia?
paziurek i AZ .ar niekas tau neatsiunte nuorodos.jei ne tai parasyk,pasakysiu nes ernesute ir tau sukure albumiuka kad pasirodytumet
evel1 ten ir tau sukure albumuka,kai iesisi matysi savo varda,ten gali jei nori sukelt savo foto
QUOTE(vmm32 @ 2010 02 13, 12:21)
paziurek i AZ .ar niekas tau neatsiunte nuorodos.jei ne tai parasyk,pasakysiu nes ernesute ir tau sukure albumiuka kad pasirodytumet
Ką tik nusiunčiau visą info evel1. Kaip tik prisedau trumpam. Daba lekiu
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 13, 14:24)
sestadienis ,barbe devyndarbe,pailsek
az pas mane tuscia,o jus ziuriu labai norit mane pamatyti arne,kaip bus geresne sveikata tada imsiu ir nufotraguosiu ai ir ira mazius nufotkytas su internetine kamera o kaip cia jums ja ikelti?