Nike, aga, ačiū, jau įdėjau kelias naujas foto
O jau mezgėjas tai nerealus, aš va nupirkau siūlų ir pažadėjau vyrui numegzti šaliką žiemai, tik nepasakiau kuriai žiemai
QUOTE(vmm32 @ 2010 02 12, 21:15)
cia nuo mano burbuliuko o as ziurejau i Tomika.nu koks jis man grazus,toks tikras vyras
jo man irgi Tomas toks vyriskas,protingas atrodo,o dar kai pasake kad mezga tai isviso
QUOTE(vikma @ 2010 02 12, 22:14)
tai jam su narkoze bus,nes besansu neisguletu,jei minute vietoj neissedi,tai ten tuo labiau
o dieve man atrodo kad neturetu jusu ilgai laikyt,nebent atsakymo is karto neatiduo.mus po narkozes kai dantukus taise ,ta pacia diena isleido
Einu atidaryti naują temą, kas ne taip, tai pataisysim kitoje temoje jei dar leis ją atidaryti
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 12, 22:12)
Nu zinok tikrai,tikrai mezga As jam tik perku siulus o jis varo pirmyn!!Dabar turim jau 16 saliku.....ivairiausiu spalvu
Va pasirodom..gal dar nematet...o jeigu matet- sorry
Va pasirodom..gal dar nematet...o jeigu matet- sorry
ot saunuolis.nuo keliu metu mezga?reikes ir man Manta mokint,nes man tai megzt labai patinka
QUOTE(Medute28 @ 2010 02 12, 21:16)
O jau mezgėjas tai nerealus, aš va nupirkau siūlų ir pažadėjau vyrui numegzti šaliką žiemai, tik nepasakiau kuriai žiemai
o as isviso nemoku megsti 2:bet va pazadejo drauge pamokyt megsti serveteles ir va butu sauniai saliku prisimegsti sau ir vaikui,o vyras nenesioja
QUOTE(Medute28 @ 2010 02 12, 21:16)
jau maciau as ir foto primeciau
QUOTE(vmm32 @ 2010 02 12, 21:17)
o dieve man atrodo kad neturetu jusu ilgai laikyt,nebent atsakymo is karto neatiduo.mus po narkozes kai dantukus taise ,ta pacia diena isleido
ne nu tikiuosi ilgai nelaikys nors is darzelio grupes berniukas pragulejo santariskess 10d irgi magneta sake daryt vaziavo,bei encifalograma(jei gerai parasiau ) jiems dare,turbut ir mums viska darys
einu visu vaikuciu foto paziuret,nes pirmai kol sukeliau savo ,tai internetas net atsijunge,o paskui eile prie kompo buvo
QUOTE(Medute28 @ 2010 02 12, 21:17)
Einu atidaryti naują temą, kas ne taip, tai pataisysim kitoje temoje jei dar leis ją atidaryti
fainulyte kokia tavo mergyte, bet kokia ji panasi toj fotoj kur su akinukais i viena mergyte
o kodel turetu neleist atidaryt?sakys virsijot jau kanors
o ir dar viena seimos nary (suniuka) isidejai
QUOTE(vmm32 @ 2010 02 12, 21:19)
ot saunuolis.nuo keliu metu mezga?reikes ir man Manta mokint,nes man tai megzt labai patinka
Mociute ji ismokino...daugiau kaip metai jau mezgam....Butinai pamokyk Manta,gal jam patiks??Juk labai geras nusiraminimo budas....
Aciu uz pagyras
Nu jo, mano Tomas toks delavaras,kad duok jam tik vadovauti....bet labai svelnus ir mielas vaikas Aisku ,buna,pasipykstam...bet jis ant manes pykcio nelaiko.....
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2010 02 12, 21:24)
fainulyte kokia tavo mergyte, bet kokia ji panasi toj fotoj kur su akinukais i viena mergyte
Ir man labai panasi i viena mergyte vardu Aukse....gulejom ligoninej kartu...ir jai VCP....
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 12, 21:27)
Mociute ji ismokino...daugiau kaip metai jau mezgam....Butinai pamokyk Manta,gal jam patiks??Juk labai geras nusiraminimo budas....
Aciu uz pagyras
Nu jo, mano Tomas toks delavaras,kad duok jam tik vadovauti....bet labai svelnus ir mielas vaikas Aisku ,buna,pasipykstam...bet jis ant manes pykcio nelaiko.....
Aciu uz pagyras
o kokiu dar tokiu pomiegiu turi?
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 12, 21:29)
Aciu uz pagyras
Papildyta:
Ir man labai panasi i viena mergyte vardu Aukse....gulejom ligoninej kartu...ir jai VCP....
Aciu uz pagyras
Papildyta:
jo ir kur man panasi i ta mergyte taip pat VCP,bet vardas Vilte.
OOOO Nikez pas tave albume jau meiles diena jaucias