QUOTE(Mimmi @ 2010 02 12, 11:56)
Auga jie kol vaikas auga, paskui kai prasidės brendimas jie arba nustos augt, arba supyktybės,kol kas nepiktybiniai. Matosi labai.O kai darai kokį masažą, tai sveikų kauliukų beveik neapčiuopi, vien guzai didžiausi
Tikekimes geriausio
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 12, 12:16)
Niekad nepamiršiu kaip mano duktė atkirto vienam berniukui.Ji buvo po operacijos ir dar vaikšciojo su langete.Daržely vyresnis vaikas pradėjo aiškint kokia jinai netikus, bekojė ir pan.O mano pana atkirto - mano tik kojytė serga, bet ji pasveiks, o tavo galvytė niekad nepasveiks, visalaik būsi durnas. Auklėtojos lūžo . Bet ji jau tokia, pati savęs skriaust niekam neleis, o ir silpnesnį visad apgins
Neskauda jai, tik man už širdies griebia, kai užčiuopiu tuos augliukus. MB su mano broliu jau juokias,kas galiu drąsiai dirbt kineziterapeute ir masažiste.
saunuole
gerai, kad nors neskauda
QUOTE(vmm32 @ 2010 02 12, 12:37)
nesinervink.ka padarysi ,visokiu zmoniu yra ,visokiu reikia.kad tik neprisisneket o as kazkaip si karta nesusinervavau.gal per 5 metus jau viska isverkiau.o dabar taip atrodo galeciau visus pritrekst kas ka nagero pasakytu apie mano vaikus.bet taip ramiai ,be nervu
siandien buvau onkologiniam is pacio ryto.fu,viskas gerai,padare echoskopija.nieko blogo nerado.o vakar visa kaip nesava buvau,jaudinausi.tiesa,dar is neigaliuju centro vezimuka pasiemiau.bet toks neatkeliamas tai i namus net nenesiau,i rusi nutempiau.kaimyne pamate sake oho koks grazus
svarbu, kad viskas gerai
o as beveik neverkiau, gal del to dar nervas toks suima, negaliu klausytis tokiu paistalu
nu bet buvau susidraskius konkreciai
QUOTE(vikma @ 2010 02 12, 12:51)
as is supermamos forumo ir suzinojau kad priklauso tokia paslauga,bandau dabar atrasti kur ta info yra,berots buvo kas priklauso neigaliam vaikui,tame forume.Cia socialinis paramos skyrius skiria transporta,mes naudojames kai reikia i vilniu ar kauna vaziuoti,dabar kai ivilniu vaziuosim tai su savo transportu,o kai va i klinikas mausim tai uzsisakiau transporta,ir beje vazineja vaikus i darzeli,nuveza ir parveza,tik reikia parasyt prasyma.
o cia tai
gera pagalba tevams
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 12, 14:13)
Jau ir aš įeinu į albumėlį.
Va sukūriau ten jau viltei, vikmai, vmm2,evel1 skyrelius, tad merginos šios kibkit jame darban.
Jei kuri dar neturit jo slaptažodžio, ar bus neaišku kaip įkelt foto, rašykit man.
o domicele nenori pasirodyti
As pagaliau baigiau neigalumo popierius pildyti, uztruko nei daug nei mazai nuo rugpjucio
liko dar gydytojai pasirasyti, bet tikiuosi ji kita savaite tai padarys, bandysiu pati nuvezti, nors tipo pastu nusiusk, po to atsius
nuveziu ir po to nuvaziuosiu pasiimti, tikiuosi bus greiciau
atrodo duoda trims metams, tikiuosi nes jau bloga man nuo to pildymo