QUOTE(vikma @ 2010 02 11, 21:45)
o as tai anksciau isivaizdavau visas taip kaip esat pavaizduotos logotipuose,
o nuo ko mergaite taip pervargai,daug mankstinais,daug veiklos turejai?
aciuks uz
Na bent mane teisingai įsivaizdavai, nes logotipe iš tiesu aš.
O mergaitė vakar pervargo nuo įtemptos dienelės, šokių repeticijų ir lėkimo į renginuką, kaip minėjau kad šoksim vakar vienoj kauno mokykloj. Buvo pirmasis man šokių pasirodymas po sugryžimo, tai žiauriai jaudinaus, juolab kad visi labai džiaugės kad vėl šoku , tikėjos iš manęs kažkokių stebuklų.
Laukdama mūsų grupės pasirodymo eilės, mintyse dėliojausi naujausia šokį kurio repeticijas aš turėjau tik tris, o apie sena kuri šokau dar prieš išėjimą iš šokių, ir gryžus dabar atrodė tebemokėjau atmintinai, visai neapgalvojau. Ir ką. Tą senąjį šokį šokom pirmaji, ir tokią žioplą klaidą pačioj jo pradžioj išvėliau, kad užsimaniau skradžiai žemę prasmegt.
Bent ačiū dievui nepasimečiau.
Išsišiepiau iki ausų ir toliau normaliai jau atšokau. Bet tokia nevekšlą, kad žodžių ant savęs trūkstą.
Geriausia šokėja tipo.
Jooooo
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 12, 11:14)
atsigeriau kavos ir nervas praejo,ai pagalvojau visokiu yr, visokiu reik...
Teisingai.
Nėr ko dėl tokių nebrendylų nervuotis, nors tą minutę kaip paskaičiau ten tai kraujukas irgi biški pavirė.
QUOTE(vikma @ 2010 02 12, 11:52)
na ar jau praejo pyktis ,uij as ir iejau paskaityt ka ten parase kazin jai geriau paliko,kad ten uzejo ir pasirode kad koks jos iskreiptas mastymas,ir dar vaikus aukleja sakyciaukad jai paciai biski reiktu pasitvarkyt galvele
Norejau mergaites paklausti gal kas kauno klinikose daretes magneta,mus guldo kovo1d tyrimui,kazin ar ilgai ten uztrunka,taprasme ar ilgai laiko? snd uzsisakiau is socialines paramos centro masiniuka,kad mus nuvestu,bet va nzn kiekilgai mus ten laikys,galbut teks savo transportu gryst jei kas gulejot kiek ilgai gulejot?
Tą prasme, magnetinį rezonansą darysit? Jei taip, tai pats tas jo tyrimas trunka apie 20min. Manes net neguldė į ligoninę kai jį dariaus, o jus sakė guldys?
Dėl ko darysit jį?
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 12, 13:16)
Niekad nepamiršiu kaip mano duktė atkirto vienam berniukui.Ji buvo po operacijos ir dar vaikšciojo su langete.Daržely vyresnis vaikas pradėjo aiškint kokia jinai netikus, bekojė ir pan.O mano pana atkirto - mano tik kojytė serga, bet ji pasveiks, o tavo galvytė niekad nepasveiks, visalaik būsi durnas . Auklėtojos lūžo . Bet ji jau tokia, pati savęs skriaust niekam neleis, o ir silpnesnį visad apgins
Neskauda jai, tik man už širdies griebia, kai užčiuopiu tuos augliukus. MB su mano broliu jau juokias,kas galiu drąsiai dirbt kineziterapeute ir masažiste.
Oi šaunuolė.
Oj kokia bjauri ligelė.
Tikėkimes kad pradėjus bręst viskas apstos ir bus geriau.