QUOTE(Domicele @ 2010 02 11, 14:44)
nu nezinau, manasis sunus kai viduriavo, as daviau smectos, viskas gerai buvo, uztrauke
Papildyta:
tuoj pagalvosiu, kokias mes gaudavom proceduras
pas mus irgi misrus raidos sutrikimas
gavom, masaza, mankstas, ergoterapija, logopede (tokia lieva) bet yra ten ir geru koju vonias, siule psichologa man, bet neemiau (ir taip viska zinau ) kas dar aij dar purvo sildymas ant kojyciu del CP, nu nepamenu daugiau, Vikma, kas dar buvo
Kas del maitinimo, tai tiksliai nezinau, gamintis tai nera kur, bet yra valgykla, mes imdavom i kambari valgyti, tai kai laukdavau eileje, viena mamyte girdejau kazka vaikui uzsakinejo ka pagaminti, kazkoks pas ji kaip supratau spec.maitinimas buvo. Tai gal sakau galima susitarti su gydytoja
Papildyta:
tuoj pagalvosiu, kokias mes gaudavom proceduras
pas mus irgi misrus raidos sutrikimas
gavom, masaza, mankstas, ergoterapija, logopede (tokia lieva) bet yra ten ir geru koju vonias, siule psichologa man, bet neemiau (ir taip viska zinau ) kas dar aij dar purvo sildymas ant kojyciu del CP, nu nepamenu daugiau, Vikma, kas dar buvo
Kas del maitinimo, tai tiksliai nezinau, gamintis tai nera kur, bet yra valgykla, mes imdavom i kambari valgyti, tai kai laukdavau eileje, viena mamyte girdejau kazka vaikui uzsakinejo ka pagaminti, kazkoks pas ji kaip supratau spec.maitinimas buvo. Tai gal sakau galima susitarti su gydytoja
pas ji skrandukas toks jautrus ,kad as nenoreciau niekaip , kad valgykloj jam valgyti darytu reiks kazka galvoti jis nekramto, ir valgo tik darzoves, mesa ir vaisius
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 11, 14:58)
na va parodysiu savo brangenybe,cia ji su internetine kamera fotkinta,tai foto kokybe nekokia
[
[
o plauku grozis nekirpk jokiu budu
reiks man surasyti jums kaip ten nuotraukas ikelti, bet dabar laiko neturiu .