[quote=*Vilte*,2010 02 09, 17:07]kadangi pati kavinuos tai ir jus vaisinu
[/quote]
oi kaip fainai ;ir kavyte ir brendukas
Papildyta:
[quote=izabele111,2010 02 09, 17:49]
As tai manau,kad tau reikia Mantuka leisti i darzeli...ir butinai.....juk musu saulytes fiziskai sveiki,ju nepaguldys ant zemes ,kaip tu vaikuciu CP,ir tikrai nepasiulys duot kazkokiu vaistu....O ar noriai Mantukas bendrauja su vaikais ,su zmonemis svetimais????Yra tokiu saulyciu,kurie nori tik buti vieni,savo pasaulelyje,o yra tokiu,kaip mano Tomas,jis labai nori veiklos,bendravimo....
Papildyta:
ne Mantukui kol kas vaiku nereikia,ir svetimi jam nelabai idomu.jis labai megsta buti vienas ,nueina i virtuve ,isijungia televizoriu ir duoda per kanalus
gal kai paaugs labiau nores bendrauti
pas sese drauges ateina tai jis visai nenori kartu but...as tai su malonumu leisciau i darzeli jei bent kalbet moketu.o kai nemoka tai man paciai didelis stresas butu:kad kas neuzgautu,nenuskriaustu
man gal cia todel taip baisu ,kad as pati darzelio nelankiau,ir dukra bande bet neilgai:griestai pasake,jei mama tu busi ,tada ir as liksiu
Papildyta:
[quote=izabele111,2010 02 09, 17:52]Tetis mane nudziugino siandien
Kalbejo su mociute telefonu....pasake daug zodeliuku,bet is ilgesniu buvo:vasario,nezinau,gerai....
Ir koja siandien judino gerai,ir paspyre net tolyn...Po zingsneli judam i prieki
[/quote]
nu va ,kokios geros naujienos.taip ir toliau