QUOTE(evel1 @ 2010 02 09, 09:25)
labas rytas taip joolita galvos skausmai dauguma buna nuo nervu,nes kaip mes gyvenam , kaip cia pinigeliu galvojam daugiau uzdyrbus,gad tik vaikams musu turetume uz ka geresti gyvenima sukurti,kad butu aprenkti ir nebadautu paziurekit kokie tempai visur lekiam sukubam,man irgi galvos skaumai uzeina musu seimos daktariuke man taip pasake sustok merguzele atsisesk ir pailsesk nes dar migrena isivystis ir maziau viska i galva imk,o gad negaliu as taip,man israse raminamuju geriu juos ir galva maziau kazkaip skauda,bet vistiek kaip imiau viska galvon taip ir imu
man idomu, o ta migrena nuo issivysto, nuo negydomu galvos skausmu?
geriau ir as antideprasantus. pamenu labai man padejo. ir miegojau gerai, ir ramiau reaguodavau i viska. dabar nusiperku valerijono tabletyciu, tokiu geltonu, stikliniam buteliuke. ir geriu kas vakara. tai lyg ir ramiau jauciuosi ir nebrangios jos.
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 09, 10:27)
Nu bet cia virsune Aisku,jos save apsidraudzia...kad nereiktu "leliuotis" su serganciu vaiku......bet juk taip negalima....
Atleisk,nebeprisimenu o tu Miglute i spec.darzeli vedi,ir kokie vaikuciai grupeje??Aukletojos -mamos,bet juk ir visokiu mamu buna....tokios mamos,kaip mes,tikrai daug atsakingiau ziurime i vaikucius...Juk vaikas apsirgs,joms maziau darbo bus...maziau vargo....
Svarbu ,kad tavo Miglute valgo,gerdama antibus....organizmas netaip isseks....o gerti duok laabai daug....Sveikite
taip lankome spec darzeli. ai zinai, jei miglei ranka issuko praitais metais
ir ziurejo visos akis isputusios. neiviena nezino is kur. ranka sutino, ir pirstu zymes like melynos. dar ir pries tai rasdavau melyniu. bet kazkaip nesakiau nieko. bet kai jau radau pirstu zymes ir sutinusia rankyte. tai suma pakeliau. nuo tada nei vienos, net maziuliausios nerandu bet kad ten skriaudzia vaikus tai faktas.
oh kaip valgo, ir nakti rekia jai duok valgyt, geria ir geria. siandiena ryte pasikele be temp. ziuresiu kaip paskui bus, ar pakils.
pasidarem garstyciu kompresus gerklei. sau ir jai. ba ziuriu,kad ir pati jau rimtai sergu. bet kaip kaista gerkle nuo ju. bet iskarto palengvejimas jauciasi