Labas rytas plepsiu plepses
Kiba jums nesimiega??Ar vienos paliktos namie??
As kai viena namuose,tai tik tada galiu ramiai pasedeti ir paplepseti....o siaip daugumoje tai tik perskaitau,nes mano mazasis cirskalas sone cirskia ir neleidzia susikaupti
Tyrimai is kakiu
Geras bajeris
Nors tiesa pasakius ,kazkur esu girdejusi.....juk anekdotai ir gimsta is musu realaus gyvenimo
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 02 09, 08:30)
sveikute,
bet zinai, juk ten dirba dauguma pacios mamos. ir kodel taip daro? man kartais atrodo,kad jie specialiai susirgdina,kad tik i darzeli neitu migle. nes jie labai vis pergyvena del to temperaturos sekimo miglei. jie sugalvoja,jai zvakute
deti prie 36.8
truksta zodziu. tai sakau kol mes cia pasveiksim ir pavasaris ateis. labai jau pamazu jai gereja. dar sianakt temp 37.7 pakilo. nors antibiotika gere 4d. dar israse pratesti antibiotiko kursa. va tik gerti ju nenori. o valgyti,labai gerai valgo. matyt praalko vaikas per tas nevalgymo dienas. per nakti isgere puse litro arbatos.
Nu bet cia virsune
Aisku,jos save apsidraudzia...kad nereiktu "leliuotis" su serganciu vaiku......bet juk taip negalima....
Atleisk,nebeprisimenu o tu Miglute i spec.darzeli vedi,ir kokie vaikuciai grupeje??Aukletojos -mamos,bet juk ir visokiu mamu buna....tokios mamos,kaip mes,tikrai daug atsakingiau ziurime i vaikucius...Juk vaikas apsirgs,joms maziau darbo bus...maziau vargo....
Svarbu ,kad tavo Miglute valgo,gerdama antibus....organizmas netaip isseks....o gerti duok laabai daug....Sveikite
Mano akys daug matė, tačiau nepavargo. Mano ausys girdėjo daug, bet trokšta daugiau. [R.Tagorė]