Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Vikadi @ 2010 02 17, 14:15)
Mergytes as apsalusi nuo tokio jusu sukurto grozio  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Prisiruosiau siandien kol mano sunutis miega sukelti ir as nuotraukytes su mano naujausiais mezginiais:

Nerealus grozis wub.gif nepaprastai grazus rubeliai ir modeliukas smile.gif
QUOTE(~tomega~ @ 2010 02 17, 10:32)
na va baigtas sedevras....atiduodu jusu teismui wink.gif

Labai sauniai pavyko thumbup.gif as irgi sita skraiste esu nusiziurejusi ax.gif O kaip mezget kapisona, is galvos ar pagal kokia nors schemute? Ir dar noriu paklausti, kiek akiu dejote skraistes apacioje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 17 vasario 2010 - 17:58
QUOTE(Mylia @ 2010 02 17, 18:47)
Labai sauniai pavyko  thumbup.gif as irgi sita skraiste esu nusiziurejusi  ax.gif  O kaip mezget kapisona, is galvos ar pagal kokia nors schemute? Ir dar noriu paklausti, kiek akiu dejote skraistes apacioje?

aciu uz pagyras 4u.gif kapisona tai mezgiau is tokios senos knygos, o skraistes pacioj apacioj 122 akys detos wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Laabeille @ 2010 02 17, 17:11)
Vikadi, kada savo mazuliui spejai tokiu groziu primegzti?
Tie kombinezoniukai nerealus  thumbup.gif  Bet kiek darbo reik kad
tokius numegzti  doh.gif
Ot spartuole! Ir dar, matosi, leliukas tik ant islygintu paluciu guldomas,
taigi, dar ir lyginti mamyte speja, ne tik megzti. Nereali! Tikra supermama!

Aciu uz liaupses aciuks.gif
O mezgiau dauguma dar kol lialia pilvuki spardesi, dabar jau tiek daug laiko neina skirti siam malonumui smile.gif Ko nepadarysi del savo mazo kleckiuko biggrin.gif

QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 17, 18:04)

Kur buvo pasislepusi si auksaranke ? Visa kruva grozybiu paslepusi laike  wub.gif  O ir liemenes ideja liuks  thumbup.gif

As istaikiusi minute laisva tik semiuosi is jusu ideju ir stengiuosi jas igyvendint smile.gif Niekaip neprisiruosiau nufotografuoti blush2.gif
Atsakyti
labukas
vikadi labai mieli ir grazus darbeliai ir modeliukas koks mielas
stai mano suknyte kriksto dukrytei
user posted image
Atsakyti
zuikuli labai fainas sarafaniukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 02 17, 21:27)

Labai, labai labai wub.gif , as turiu nusikopinusi balta..cia smezavo forumiukuose. Rastelis man patiko, bet ....neuzvede. Taviske-zyyyyymiai grazesne. Tos gelytes apacioje bigsmile.gif , kaip ten jas padarei? Ar cia tiesiog burbuliukai ir karoliukas? -neiziuriu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 17, 21:12)
Labai, labai labai  wub.gif , as turiu nusikopinusi balta..cia smezavo forumiukuose. Rastelis man patiko, bet ....neuzvede. Taviske-zyyyyymiai grazesne. Tos gelytes apacioje  bigsmile.gif , kaip ten jas padarei? Ar cia tiesiog burbuliukai ir karoliukas? -neiziuriu lens.gif

na gavosi kiek su bedelem,bet antra tikrai iseis super ,nes ir siula ne toki pasirinkau,reikejo ka minkstesnio,bet seip patiko ,apacioj burbuliukai o viduryje karoliukas
va paziurekit kokiuu cia groziu yra
http://club.osinka.r...2049783#2049783
Atsakyti
Sveikutės, auksarankės, na ir grožybės wub.gif lenkiu prieš visas galvą thumbup.gif Štai noriu patarimo, savo atrodo jau pamiršau kaip auginau, kas tiktų metukų proga vaikiukui numegzt? Jau anksčiau nupirkus siūlus tik visi labai šviesūs: vieni vos žydri, kiti tamsiau žydri, dar švelniai alyviniai ir dar tokių pat baltų turiu jei ką. Gal standartiškai kelnytes su krūtinėle (juk praktiškiau arne?) ir megztukėlį? Ir net daug nemakaliot, geriau truputi raštelio įdėt ir bus gražu.Kaip manot, ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 02 17, 22:38)
va paziurekit kokiuu cia groziu yra
http://club.osinka.r...2049783#2049783

thumbup.gif wub.gif gal šito rašteliu kas pasidalintų ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 18 vasario 2010 - 09:32
QUOTE(loremi @ 2010 02 16, 12:47)

Labai labai gražu. Reiks ir man bandyti ax.gif

QUOTE(Mylia @ 2010 02 17, 12:18)

thumbup.gif Dailus darbelis.

Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 02 17, 21:27)
labukas
vikadi labai mieli  ir grazus darbeliai ir modeliukas koks mielas

Laaaabai gražu thumbup.gif
Gal gali pasidalinti rašteliu, aš dalį turiu, tos gėlės ilgos, tik neturiu tų tarpuose rašto su burbuliukais ir apačioje gėlyčių..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2010 02 17, 15:15)
Mergytes as apsalusi nuo tokio jusu sukurto grozio  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Prisiruosiau siandien kol mano sunutis miega sukelti ir as nuotraukytes su mano naujausiais mezginiais:
Cia liemene kriksto sunui:

va cia tai darbeliai... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif likau suzaveta ir be zado blink.gif is peties pasidarbuota wub.gif
Atsakyti