Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Sveikos, mezgėjėlės 4u.gif

aš dažnokai mezgu vaikiškus drabužėlius, tik kažkokiais mistiškais būdais nebuvau iki šiol atradusi šios temos ax.gif

labai daug gražaus prisižiūrėjau, idėjų jau pasisėmiau thumbup.gif

pasirodau su savo vienu iš paskutinių darbelių ax.gif

violetinės pusvilnės liemenė maždaug 9-12 mėn mergaitei, užsegama per petuką

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 357: 17 vasario 2010 - 14:18
QUOTE(~tomega~ @ 2010 02 17, 11:32)
na va baigtas sedevras....atiduodu jusu teismui wink.gif

QUOTE(Mylia @ 2010 02 17, 13:18)
Labas, mamytes smile.gif

jau seniai lankau šią temelę ir grožiuosi jūsų darbais bei semiuosi idėjįų 4u.gif Džiugu matyti, kad rankdarbiai klesti  thumbup.gif
Įkeliu ir aš naujausią darbelį savo dukrytei smile.gif

QUOTE(eglytelyte @ 2010 02 17, 14:23)
Jūsų teismui mūsų naujas sarafaniukas smile.gif

Mergytes as apsalusi nuo tokio jusu sukurto grozio wub.gif wub.gif wub.gif
Prisiruosiau siandien kol mano sunutis miega sukelti ir as nuotraukytes su mano naujausiais mezginiais:
Cia liemene kriksto sunui:
user posted image
Liemene savo kleckiukui:
user posted image
user posted image
Komplektukas kelnytes ir megstukas:
user posted image
Na ir dar du ale sliaustukai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 02 17, 15:12)
Sveikos, mezgėjėlės  4u.gif

aš dažnokai mezgu vaikiškus drabužėlius, tik kažkokiais mistiškais būdais nebuvau iki šiol atradusi šios temos  ax.gif

labai daug gražaus prisižiūrėjau, idėjų jau pasisėmiau  thumbup.gif

pasirodau su savo vienu iš paskutinių darbelių  ax.gif

violetinės pusvilnės liemenė maždaug 9-12 mėn mergaitei, užsegama per petuką

Labai šauni liemenė,graži spalvytė
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2010 02 17, 15:15)

Vikadi, labai dailūs tavo darbeliai, o ir modeliukai simpatiški wub.gif
liemenė susegama po pažastukais - liuks idėja thumbup.gif

QUOTE(Aderaa @ 2010 02 17, 15:17)
Labai šauni liemenė,graži spalvytė

ačiū, šis darbelis ir man pačiai labai prie širdies, užtai pasirinkau jį parodyti pirmą smile.gif

Tai pradedančiai mezgėjai, kuri klausė neseniai dėl akių skaičiaus ir t.t., labai prašau neužpykti, bet klausimai tikrai persudėtingi, kad atsakyti blush2.gif
Aš paprastai darau taip - mezgu pavyzdėlį ir tada matuoju, skaičiuoju - verčiau akių skaičių į cm ir atvirkščiai. Dažnai iš pirmo karto nepavyksta numegzti tiksliai doh.gif
Bet vaikiški rūbeliai tuo ir faini megzti, kad yra nedideli, negaila išardžius mėginti vė ir vėl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 02 15, 17:41)
savaitgalio kurinukas

kelnytes galima nesioti atlenktas arba ne

,,Žiauriai,, gražios kelnės, raštelis parinktas , super thumbup.gif

Mergytes as apsalusi nuo tokio jusu sukurto grozio  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Prisiruosiau siandien kol mano sunutis miega sukelti ir as nuotraukytes su mano naujausiais mezginiais:

Gražiai apmegztas leliukas, labai šauni ir įdomi liemenės idėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 17, 15:26)
,,Žiauriai,, gražios kelnės, raštelis parinktas , super thumbup.gif

drinks_cheers.gif

tik dabar pamačiau profily, kad šita mamytė šitieeek turi kam vaikiškus rūbelius megzti thumbup.gif Pagarba 4u.gif
einu į fotokatalogus pasižvalgysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2010 02 17, 12:05)
Sveikutes,

Klausimas mezgejeliu, gal zinot koki internetini puslapi ,kur butu breziniai mezgimui vaikams, ar kudikiams, nes lietuviai nemegsta dalintis savo ziniomis, o girdejau, kad rusu yra net su paaiskinimais  tik niekaip nerandu adreso kokio, gal galit padet jei zinote?  bigsmile.gif

http://club.osinka.ru/forum-27
Papildyta:
Dar čia vaikiški
http://club.osinka.ru/forum-80
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 02 17, 15:26)
Vikadi, labai dailūs tavo darbeliai, o ir modeliukai simpatiški  wub.gif
liemenė susegama po pažastukais - liuks idėja  thumbup.gif
ačiū, šis darbelis ir man pačiai labai prie širdies, užtai pasirinkau jį parodyti pirmą  smile.gif

Aciuks, liemene tavo irgi super thumbup.gif, nespejau pagirti, nes matyt kartu kelem nuotraukas mirksiukas.gif

QUOTE(Aderaa @ 2010 02 17, 15:26)

Aciuks 4u.gif
Atsakyti
Vikadi, kada savo mazuliui spejai tokiu groziu primegzti?
Tie kombinezoniukai nerealus thumbup.gif Bet kiek darbo reik kad
tokius numegzti doh.gif
Ot spartuole! Ir dar, matosi, leliukas tik ant islygintu paluciu guldomas,
taigi, dar ir lyginti mamyte speja, ne tik megzti. Nereali! Tikra supermama!
Atsakyti
net nespėju visų mezgėjų girti.
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2010 02 17, 12:05)
Klausimas mezgejeliu, gal zinot koki internetini puslapi ,kur butu breziniai mezgimui vaikams, ar kudikiams, nes lietuviai nemegsta dalintis savo ziniomis, o girdejau, kad rusu yra net su paaiskinimais  tik niekaip nerandu adreso kokio, gal galit padet jei zinote?  bigsmile.gif

Su paaiškinimais gal ir prastokai, bet schemomis tai ir lietuvės dalinasi biggrin.gif

Vaikiški rūbeliai (schemos), Be komentarų
Kūdikiams nemažai nuorodų galima rasti temoje Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į šį pasaulį

O iš rusiškų bene dažniausiai giriamas šis forumas.

Va dar čia visai verta dėmesio svetainė. ax.gif

O šiaip mano manymu SM labai trūksta temos, kurioje būtų vien nuorodos, nes jos labai pasimeta tarp gausybės komentarų. (Gal kada tokia ir buvo g.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 17, 11:58)
Atsiprasau,ponia,kad Jus izeidziau su savo "durnais" klausimais blink.gif ,galejote kazkaip taktiskiau atsakyti arba is viso nesikisti,o ne piktintis del zioplumo schmoll.gif ...o dar draugiskiausias forumas vadinasi,fui tongue.gif

Manęs tikrai neįžeidei, o jei parinkau ne pačius taktiškiausius žodžius, atsiprašau. Beje kalba čia tikrai ne apie žioplumą ar "durnumą", o apie tai, kad gera pradžia - pusė darbo. Todėl manau, jog norint džiuginančio rezultato verta "gaišti laiką" ir pavyzdėliams, ir šiaip skaičiavimams - tai mažiau nemalonu nei vėliau ardyti pusę mezginio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 02 14, 22:02)

QUOTE(Mylia @ 2010 02 17, 13:18)

QUOTE(eglytelyte @ 2010 02 17, 14:23)

QUOTE(357 @ 2010 02 17, 15:12)

Mergaites, labai grazus darbeliai bigsmile.gif Kiekviena diena atsiveriu sia temele, bet siandien likau labai maloniai nustebinta, tiek grozybiu, kad kiekvienos atskirai pagirti ir zodziu pritrukciau ax.gif
Labai grazu wub.gif

Kur buvo pasislepusi si auksaranke ? Visa kruva grozybiu paslepusi laike wub.gif O ir liemenes ideja liuks thumbup.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 02 17, 17:48)
Su paaiškinimais gal ir prastokai, bet schemomis tai ir lietuvės dalinasi biggrin.gif

O šiaip mano manymu SM labai trūksta temos, kurioje būtų vien nuorodos, nes jos labai pasimeta tarp gausybės komentarų. (Gal kada tokia ir buvo g.gif ).

Keleta mano lankomu SM forumu visada pirmame puslapiuke visos puikios ir reikalingos nuorodos. Jos kopijuojamos ir visada visada kartojamos pirmame puslapyje,tai...gal galima ir sioje temeleje taip pabandyti blush2.gif

O dalintis...gerai kai turi schema, o kai mezgi "is akies"? unsure.gif blush2.gif Nors pora mamyciu, man paprasius, papaise ranka savo rastelius ir taip man labai padejo. Aciu joms 4u.gif
Atsakyti