Sveikos, mezgėjėlės
aš dažnokai mezgu vaikiškus drabužėlius, tik kažkokiais mistiškais būdais nebuvau iki šiol atradusi šios temos
labai daug gražaus prisižiūrėjau, idėjų jau pasisėmiau
pasirodau su savo vienu iš paskutinių darbelių
violetinės pusvilnės liemenė maždaug 9-12 mėn mergaitei, užsegama per petuką
QUOTE(~tomega~ @ 2010 02 17, 11:32)
QUOTE(Mylia @ 2010 02 17, 13:18)
Labas, mamytes
jau seniai lankau šią temelę ir grožiuosi jūsų darbais bei semiuosi idėjįų Džiugu matyti, kad rankdarbiai klesti
Įkeliu ir aš naujausią darbelį savo dukrytei
jau seniai lankau šią temelę ir grožiuosi jūsų darbais bei semiuosi idėjįų Džiugu matyti, kad rankdarbiai klesti
Įkeliu ir aš naujausią darbelį savo dukrytei
QUOTE(eglytelyte @ 2010 02 17, 14:23)
Mergytes as apsalusi nuo tokio jusu sukurto grozio
Prisiruosiau siandien kol mano sunutis miega sukelti ir as nuotraukytes su mano naujausiais mezginiais:
Cia liemene kriksto sunui:
Liemene savo kleckiukui:
Komplektukas kelnytes ir megstukas:
Na ir dar du ale sliaustukai:
QUOTE(357 @ 2010 02 17, 15:12)
Sveikos, mezgėjėlės
aš dažnokai mezgu vaikiškus drabužėlius, tik kažkokiais mistiškais būdais nebuvau iki šiol atradusi šios temos
Labai šauni liemenė,graži spalvytė
QUOTE(Vikadi @ 2010 02 17, 15:15)
Vikadi, labai dailūs tavo darbeliai, o ir modeliukai simpatiški
liemenė susegama po pažastukais - liuks idėja
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 17, 15:17)
Labai šauni liemenė,graži spalvytė
ačiū, šis darbelis ir man pačiai labai prie širdies, užtai pasirinkau jį parodyti pirmą
Tai pradedančiai mezgėjai, kuri klausė neseniai dėl akių skaičiaus ir t.t., labai prašau neužpykti, bet klausimai tikrai persudėtingi, kad atsakyti
Aš paprastai darau taip - mezgu pavyzdėlį ir tada matuoju, skaičiuoju - verčiau akių skaičių į cm ir atvirkščiai. Dažnai iš pirmo karto nepavyksta numegzti tiksliai
Bet vaikiški rūbeliai tuo ir faini megzti, kad yra nedideli, negaila išardžius mėginti vė ir vėl
QUOTE(liolke @ 2010 02 15, 17:41)
savaitgalio kurinukas
kelnytes galima nesioti atlenktas arba ne
kelnytes galima nesioti atlenktas arba ne
,,Žiauriai,, gražios kelnės, raštelis parinktas , super
Mergytes as apsalusi nuo tokio jusu sukurto grozio
Prisiruosiau siandien kol mano sunutis miega sukelti ir as nuotraukytes su mano naujausiais mezginiais:
Gražiai apmegztas leliukas, labai šauni ir įdomi liemenės idėja
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 17, 15:26)
,,Žiauriai,, gražios kelnės, raštelis parinktas , super
tik dabar pamačiau profily, kad šita mamytė šitieeek turi kam vaikiškus rūbelius megzti Pagarba
einu į fotokatalogus pasižvalgysiu
QUOTE(wilwute @ 2010 02 17, 12:05)
Sveikutes,
Klausimas mezgejeliu, gal zinot koki internetini puslapi ,kur butu breziniai mezgimui vaikams, ar kudikiams, nes lietuviai nemegsta dalintis savo ziniomis, o girdejau, kad rusu yra net su paaiskinimais tik niekaip nerandu adreso kokio, gal galit padet jei zinote?
Klausimas mezgejeliu, gal zinot koki internetini puslapi ,kur butu breziniai mezgimui vaikams, ar kudikiams, nes lietuviai nemegsta dalintis savo ziniomis, o girdejau, kad rusu yra net su paaiskinimais tik niekaip nerandu adreso kokio, gal galit padet jei zinote?
http://club.osinka.ru/forum-27
Papildyta:
Dar čia vaikiški
http://club.osinka.ru/forum-80
QUOTE(357 @ 2010 02 17, 15:26)
Vikadi, labai dailūs tavo darbeliai, o ir modeliukai simpatiški
ačiū, šis darbelis ir man pačiai labai prie širdies, užtai pasirinkau jį parodyti pirmą
Aciuks, liemene tavo irgi super , nespejau pagirti, nes matyt kartu kelem nuotraukas
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 17, 15:26)
Aciuks
Vikadi, kada savo mazuliui spejai tokiu groziu primegzti?
Tie kombinezoniukai nerealus Bet kiek darbo reik kad
tokius numegzti
Ot spartuole! Ir dar, matosi, leliukas tik ant islygintu paluciu guldomas,
taigi, dar ir lyginti mamyte speja, ne tik megzti. Nereali! Tikra supermama!
Tie kombinezoniukai nerealus Bet kiek darbo reik kad
tokius numegzti
Ot spartuole! Ir dar, matosi, leliukas tik ant islygintu paluciu guldomas,
taigi, dar ir lyginti mamyte speja, ne tik megzti. Nereali! Tikra supermama!
net nespėju visų mezgėjų girti.
QUOTE(wilwute @ 2010 02 17, 12:05)
Su paaiškinimais gal ir prastokai, bet schemomis tai ir lietuvės dalinasi
Vaikiški rūbeliai (schemos), Be komentarų
Kūdikiams nemažai nuorodų galima rasti temoje Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į šį pasaulį
O iš rusiškų bene dažniausiai giriamas šis forumas.
Va dar čia visai verta dėmesio svetainė.
O šiaip mano manymu SM labai trūksta temos, kurioje būtų vien nuorodos, nes jos labai pasimeta tarp gausybės komentarų. (Gal kada tokia ir buvo ).
Papildyta:
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 17, 11:58)
Atsiprasau,ponia,kad Jus izeidziau su savo "durnais" klausimais ,galejote kazkaip taktiskiau atsakyti arba is viso nesikisti,o ne piktintis del zioplumo ...o dar draugiskiausias forumas vadinasi,fui
Manęs tikrai neįžeidei, o jei parinkau ne pačius taktiškiausius žodžius, atsiprašau. Beje kalba čia tikrai ne apie žioplumą ar "durnumą", o apie tai, kad gera pradžia - pusė darbo. Todėl manau, jog norint džiuginančio rezultato verta "gaišti laiką" ir pavyzdėliams, ir šiaip skaičiavimams - tai mažiau nemalonu nei vėliau ardyti pusę mezginio.
QUOTE(juratike13 @ 2010 02 14, 22:02)
QUOTE(Mylia @ 2010 02 17, 13:18)
QUOTE(eglytelyte @ 2010 02 17, 14:23)
QUOTE(357 @ 2010 02 17, 15:12)
Mergaites, labai grazus darbeliai Kiekviena diena atsiveriu sia temele, bet siandien likau labai maloniai nustebinta, tiek grozybiu, kad kiekvienos atskirai pagirti ir zodziu pritrukciau
Labai grazu
Kur buvo pasislepusi si auksaranke ? Visa kruva grozybiu paslepusi laike O ir liemenes ideja liuks
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 02 17, 17:48)
Su paaiškinimais gal ir prastokai, bet schemomis tai ir lietuvės dalinasi
O šiaip mano manymu SM labai trūksta temos, kurioje būtų vien nuorodos, nes jos labai pasimeta tarp gausybės komentarų. (Gal kada tokia ir buvo ).
Keleta mano lankomu SM forumu visada pirmame puslapiuke visos puikios ir reikalingos nuorodos. Jos kopijuojamos ir visada visada kartojamos pirmame puslapyje,tai...gal galima ir sioje temeleje taip pabandyti
O dalintis...gerai kai turi schema, o kai mezgi "is akies"? Nors pora mamyciu, man paprasius, papaise ranka savo rastelius ir taip man labai padejo. Aciu joms