[quote=~tomega~,2010 02 17, 11:32]
na va baigtas sedevras....atiduodu jusu teismui
Koks mielas komplektukas ir modeliukas
Atėjau ir aš pasirodyti su savo megztu komplektuku savo dukriukui
QUOTE(~tomega~ @ 2010 02 17, 11:32)
Labai grazutis komplektelis ir spalvytes tokios kvepiancios pavasariu
aciu dideliausias uz pagyras ir aidaa uz ideja
Net išsižiojau kaip gražu
Bandysiu nunerti kažką panašaus
QUOTE(zavin @ 2010 02 17, 11:35)
Atėjau ir aš pasirodyti su savo megztu komplektuku savo dukriukui
Smagus kostiumelis , As kaip tik sestadieni tokiu siulus kilojau...bet neisdrysau pirkti. O dabar matau, jog bereikalo. Labai grasiai gaunasi
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 02 16, 23:09)
Nesinori čia vėl kurstyti ginčų, bet štai tokie klausimai manęs niekaip nesiliauja stebinę. Na ką gi reiškia "siūlai nestori"? Su kuo lyginant - su 40 nr. siuvimo siūlais ar su kone virviniais? Jei nieko iš tų konkrečių ar bent jau labai panašių siūlų nesi mezgusi, be pavyzdėlio ir elementaraus pasiskaičiavimo iš pirmo karto pataikyti sakyčiau beveik neįmanoma.
(O dėl platinimo bei ilgio aš tyliu - geri klausimai gal ir atsakymų gerų susilauks).
(O dėl platinimo bei ilgio aš tyliu - geri klausimai gal ir atsakymų gerų susilauks).
Atsiprasau,ponia,kad Jus izeidziau su savo "durnais" klausimais ,galejote kazkaip taktiskiau atsakyti arba is viso nesikisti,o ne piktintis del zioplumo ...o dar draugiskiausias forumas vadinasi,fui
Labas, mamytes
jau seniai lankau šią temelę ir grožiuosi jūsų darbais bei semiuosi idėjįų Džiugu matyti, kad rankdarbiai klesti
Įkeliu ir aš naujausią darbelį savo dukrytei
jau seniai lankau šią temelę ir grožiuosi jūsų darbais bei semiuosi idėjįų Džiugu matyti, kad rankdarbiai klesti
Įkeliu ir aš naujausią darbelį savo dukrytei
QUOTE(neringyte @ 2010 02 16, 10:06)
pasirodau su savo pirmu darbeliu
Gražus darbelis ir "pamaiva"
na va baigtas sedevras....atiduodu jusu teismui
cia ant modeliuko
cia ant modeliuko
Labai šaunus, ypač spalvytė
Papildyta:
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 17, 11:58)
Atsiprasau,ponia,kad Jus izeidziau su savo "durnais" klausimais ,galejote kazkaip taktiskiau atsakyti arba is viso nesikisti,o ne piktintis del zioplumo ...o dar draugiskiausias forumas vadinasi,fui
Klausk, konsuptuokis šioje temukėje, yra tokia mezgimas pradedančioms ten tiktrai kas nors patars...
O mezgimo biblija rusų turiu tokią nuorodą.
Jūsų teismui mūsų naujas sarafaniukas
QUOTE(eglytelyte @ 2010 02 17, 14:23)
fantastiškas
QUOTE(eglytelyte @ 2010 02 17, 14:23)
labai grazu