Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Soni @ 2010 02 16, 12:38)
atleiskit, bet nesusilaikysiu- tokio neskoningumo  retai kada pamatysi  doh.gif  man tai kažkas klaikaus, tie aprėdai kaip kreminiai pyragėliai ir tortukai  doh.gif na, iš kitos pusės, čia skonio ir grožio supratimo reikalas  biggrin.gif  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 02 16, 12:00)
Ne visiems turi patikti tai kas tamstai patinka. O be to cia leles aprengtos. Atsiprasau kad foto sudejau. Ka cia bepasakysi....

Na, nuklydot į asmeniškumus 4u.gif taigi aš pasakiau tik savo nuomonę apie įdėtus mezginius 4u.gif be to pati siūlėt, kad ne tik lėles, bet ir vaikus taip aprengt galima 4u.gif ir atsiprašinėt nereikia 4u.gif
Atsakyti
Visu darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif Saunuoles mamytes 4u.gif
Va koki grozi radau, tik be schemos. Bandysiu ji megzt ax.gif
user posted image
Atsakyti
bumbasi, labai liemenė šauni thumbup.gif

QUOTE(liolke @ 2010 02 15, 16:41)
savaitgalio kurinukas

geras savaitgalio darbelis, thumbup.gif raštas fainas, ačiū kad pasidalinai tongue.gif

neringyte, suknytė\liemenė thumbup.gif modelis moka labai pozuot gerai wub.gif
Atsakyti

QUOTE(neringyte @ 2010 02 16, 10:06)
pasirodau su savo pirmu darbeliu ax.gif

kaip laulyte mergyte. Labai grazi spalva, tik nelabai iziuriu rastelio bigsmile.gif

QUOTE(loremi @ 2010 02 16, 13:47)

Va koki grozi radau, tik be schemos. Bandysiu ji megzt  ax.gif

Man vien spalva patinka. Grazu ta pilka, prie visko tinka, kodel maniske nenori pilku rubu g.gif
Atsakyti
Tikiuosi uzsakeviai patiks 4u.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=pumpocka,2010 02 15, 15:44]
Cia gal leles pavaizduotos,bet gi galima ir vaikuciams tokius rubelius numegsti blush2.gif

Nerealus grožis.... taip ir norisi nors lėlytei nunerti.... g.gif
net psl išsisaugojau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,mezgejeles,gal galetumete kuri parasyti,kiek mazdaug akiu dedate 3-4 m. mergytei sarafaniukui megzti,siulai nestori,ir kaip platinate,kokio ilgio mezgate?Daug klausimu uzdaviau,kol kas esu mezgusi tik megztukus,kada nors veliau ikelsiu nuotraukyciu,noriu savo pupai ateiciai numegzti,tik neturiu supratimo,kiek tu akeliu deti g.gif Buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 16, 21:33)
Sveikos,mezgejeles,gal galetumete kuri parasyti,kiek mazdaug akiu dedate 3-4 m. mergytei sarafaniukui megzti,siulai nestori,ir kaip platinate,kokio ilgio mezgate?Daug klausimu uzdaviau,kol kas esu mezgusi tik megztukus,kada nors veliau ikelsiu nuotraukyciu,noriu savo pupai ateiciai numegzti,tik neturiu supratimo,kiek tu akeliu deti g.gif Buciau labai dekinga blush2.gif

Nesinori čia vėl kurstyti ginčų, bet štai tokie klausimai manęs niekaip nesiliauja stebinę. Na ką gi reiškia "siūlai nestori"? Su kuo lyginant - su 40 nr. siuvimo siūlais ar su kone virviniais? Jei nieko iš tų konkrečių ar bent jau labai panašių siūlų nesi mezgusi, be pavyzdėlio ir elementaraus pasiskaičiavimo iš pirmo karto pataikyti sakyčiau beveik neįmanoma.

(O dėl platinimo bei ilgio aš tyliu angel.gif - geri klausimai gal ir atsakymų gerų susilauks). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 16 vasario 2010 - 22:10
QUOTE(pulina @ 2010 02 16, 13:33)

neringyte, suknytė\liemenė  thumbup.gif  modelis moka labai pozuot gerai  wub.gif

su tuo pozavimu tai visa problema ir gaunas doh.gif smile.gif

QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 16, 15:41)
kaip laulyte mergyte. Labai grazi spalva, tik nelabai iziuriu rastelio  bigsmile.gif

rastelis paprastas...gerom akim o per viduriuka eina paprasciausios pynutes...
dekui mergaites 4u.gif
Atsakyti
na va baigtas sedevras....atiduodu jusu teismui wink.gif

cia ant modeliuko
user posted image ir siaip user posted image
Atsakyti
~tomega~ kaip dailiai ir graziai wub.gif
Atsakyti