Pasirodysiu antra didesni mezginuka.Liemene maziukei. Tik realiai spalvos dau labiau ryskesnes
QUOTE(agnelec @ 2010 02 14, 20:55)
labai labai grazu!!!!!!!! gaila,kad as nemoku tokiu rankovyciu megzti(reglano)
aciukas
tai kad nera sunku.cia tik antras mano megztas reglanas...reik tik bandyt...iir pavyks
bumbasi, laaabai grazu.
QUOTE(Viliuteee @ 2010 02 12, 11:25)
kiškiukui morkyčių atnešiau
nuostabu
savaitgalio kurinukas
kelnytes galima nesioti atlenktas arba ne
rastelis is arciau
kelnytes galima nesioti atlenktas arba ne
rastelis is arciau
QUOTE(pumpocka @ 2010 02 15, 15:44)
Net sirdis apsalo nuo tokio grozio. Mirga marga rasteliai
As vis kaip is medzio iskritusi ir vis kazka pirma karta matau Liolke - koks grazus rastelis, koks idomus Dar taip susukioti man paciai nedasuto, o ir neuzmaciau
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 15, 23:00)
Net sirdis apsalo nuo tokio grozio. Mirga marga rasteliai
As vis kaip is medzio iskritusi ir vis kazka pirma karta matau Liolke - koks grazus rastelis, koks idomus Dar taip susukioti man paciai nedasuto, o ir neuzmaciau
aciu rastelis jei domina tai turiu nediduke schemute
QUOTE(pumpocka @ 2010 02 15, 14:44)
Cia gal leles pavaizduotos,bet gi galima ir vaikuciams tokius rubelius numegsti
atleiskit, bet nesusilaikysiu- tokio neskoningumo retai kada pamatysi man tai kažkas klaikaus, tie aprėdai kaip kreminiai pyragėliai ir tortukai na, iš kitos pusės, čia skonio ir grožio supratimo reikalas
QUOTE(Soni @ 2010 02 16, 11:38)
atleiskit, bet nesusilaikysiu- tokio neskoningumo retai kada pamatysi man tai kažkas klaikaus, tie aprėdai kaip kreminiai pyragėliai ir tortukai na, iš kitos pusės, čia skonio ir grožio supratimo reikalas
Ne visiems turi patikti tai kas tamstai patinka. O be to cia leles aprengtos. Atsiprasau kad foto sudejau. Ka cia bepasakysi....