Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Pasirodysiu antra didesni mezginuka.Liemene maziukei. Tik realiai spalvos dau labiau ryskesnes ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 02 14, 17:23)
Pasirodysiu antra didesni mezginuka.Liemene maziukei. Tik realiai spalvos dau labiau ryskesnes ax.gif
user posted image

labai labai grazu!!!!!!!! wub.gif gaila,kad as nemoku tokiu rankovyciu megzti(reglano) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelec @ 2010 02 14, 20:55)
labai labai grazu!!!!!!!! wub.gif  gaila,kad as nemoku tokiu rankovyciu megzti(reglano) verysad.gif

aciukas 4u.gif
tai kad nera sunku.cia tik antras mano megztas reglanas...reik tik bandyt...iir pavyks 4u.gif
Atsakyti
bumbasi, laaabai grazu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 02 12, 11:25)

kiškiukui morkyčių atnešiau biggrin.gif

nuostabu 4u.gif

Atsakyti
Cia gal leles pavaizduotos,bet gi galima ir vaikuciams tokius rubelius numegsti blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
savaitgalio kurinukas

kelnytes galima nesioti atlenktas arba ne

user posted image

rastelis is arciau

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolke: 15 vasario 2010 - 16:56
QUOTE(pumpocka @ 2010 02 15, 15:44)
Cia gal leles pavaizduotos,bet gi galima ir vaikuciams tokius rubelius numegsti  blush2.gif

Net sirdis apsalo nuo tokio grozio. Mirga marga rasteliai wub.gif

As vis kaip is medzio iskritusi ir vis kazka pirma karta matau blush2.gif Liolke - koks grazus rastelis, koks idomus bigsmile.gif Dar taip susukioti man paciai nedasuto, o ir neuzmaciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 15 vasario 2010 - 21:06
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 15, 23:00)
Net sirdis apsalo nuo tokio grozio. Mirga marga rasteliai  wub.gif

As vis kaip is medzio iskritusi ir vis kazka pirma karta matau  blush2.gif Liolke - koks grazus rastelis, koks idomus  bigsmile.gif Dar taip susukioti man paciai nedasuto, o ir neuzmaciau  blush2.gif

aciu rastelis jei domina tai turiu nediduke schemute

user posted image
Atsakyti
pasirodau su savo pirmu darbeliu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 02 15, 14:44)
Cia gal leles pavaizduotos,bet gi galima ir vaikuciams tokius rubelius numegsti  blush2.gif

atleiskit, bet nesusilaikysiu- tokio neskoningumo retai kada pamatysi doh.gif man tai kažkas klaikaus, tie aprėdai kaip kreminiai pyragėliai ir tortukai doh.gif na, iš kitos pusės, čia skonio ir grožio supratimo reikalas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 16 vasario 2010 - 11:39
QUOTE(Soni @ 2010 02 16, 11:38)
atleiskit, bet nesusilaikysiu- tokio neskoningumo  retai kada pamatysi  doh.gif  man tai kažkas klaikaus, tie aprėdai kaip kreminiai pyragėliai ir tortukai  doh.gif na, iš kitos pusės, čia skonio ir grožio supratimo reikalas  biggrin.gif  4u.gif

Ne visiems turi patikti tai kas tamstai patinka. O be to cia leles aprengtos. Atsiprasau kad foto sudejau. Ka cia bepasakysi....
Atsakyti