Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 08, 15:42)
labai dėkui. šį kartą teks siuvinėt, nes jau priekis pabaigtas. na o jei siuvinėt, tai kryželiu? nepykit dėl tiek klausimų  ax.gif  blush2.gif čia jums  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

Pažiūrėk šiame puslapyje - yra kaip siuvinėti ant mezginio- atrodo kaip išmegzta po to 4u.gif
Čia rasi ir kaip išmegzti spalvotą paveiksliuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 08 balandžio 2010 - 15:09
sveikutes,
ateinu ir pas jus su dideliu prasymu... gal kuri turit kokiu schemeliu su paslapciu sodo personazais? buciau labai labai dekinga,jei pasidalintumet...
Atsakyti
labas rytas, suraitytas!
na cia ne rubelis, bet vistiek labai noriu pasigirti smile.gif labai dziaugiuosi, kad ir mano pupai rankinukas labai patinka! smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2010 04 09, 09:24)
labas rytas, suraitytas!
na cia ne rubelis, bet vistiek labai noriu pasigirti smile.gif labai dziaugiuosi, kad ir mano pupai rankinukas labai patinka! smile.gif

user posted image

Labai labai gražus rankinukas 4u.gif
Atsakyti
Į katyčių temą biggrin.gif o upsy deizy ir mane labai domina biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
dėkui, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 04 01, 17:11)
suknyte mazytei mergytei
user posted image

labai grazi suknute,noreciau tokia savo dukrytei numegst,tik man neaisku cia su tais raukinukais,jie atskirai numegsti ir paskui primegsti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 04 10, 21:12)
labai grazi suknute,noreciau tokia savo dukrytei numegst,tik man neaisku cia su tais raukinukais,jie atskirai numegsti ir paskui primegsti ar kaip?

o gelyte kaip cia padaryta?
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 04 10, 22:32)
o gelyte kaip cia padaryta?

gelyte mano manymu tai cia isiuvineta
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 04 10, 22:12)

Raukinukai turetu buti primegzti surenkant akis ir mezgant pridedant akiu (cia matau rastelis detas)
O gelyte tai nunertos spalvotos pynes ir prisiutos isgaunant gele
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 04 10, 22:42)
Raukinukai turetu buti primegzti surenkant akis ir mezgant pridedant akiu (cia matau rastelis detas)
O gelyte tai nunertos spalvotos pynes ir prisiutos isgaunant gele

aciu uz atsakyma,bandysiu megsti
Atsakyti
Sveikos mezgejeles,kazkurioj temoj buvau radusi teletabiu schemas,bet neissisaugojau,dabar neberandu doh.gif ,gal kas galite ikelti g.gif
Atsakyti