Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

[quote=Zuviukas:),2010 04 05, 21:38]
besibaigiant Velykoms pasirodome su velykiniu ir margu kaip margutis kostiumeliu ax.gif
user posted image

labai labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 05, 19:38)
besibaigiant Velykoms pasirodome su velykiniu ir margu kaip margutis kostiumeliu ax.gif

Pirmoje nuotraukoje taip gražiai mažasis vyriškis atrodo, kad negaliu nepagirt ir čia thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz grazius zodzius blush2.gif ax.gif dauk kantrybes reikejo siam darbeliui - vienrankoves 3-4 kartus perdarinejau... bet rezultatas ir man visai patinka ax.gif tik MB sukritikavo, kad mergaitiskas cia gavosi kostiumas
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 06, 09:37)
aciu uz grazius zodzius blush2.gif  ax.gif dauk kantrybes reikejo siam darbeliui - vienrankoves 3-4 kartus perdarinejau... bet rezultatas ir man visai patinka  ax.gif tik MB sukritikavo, kad mergaitiskas cia gavosi kostiumas

labaivyriskas mazas vyriukas mirksiukas.gif thumbup.gif
o jau tie dideli vyrai tongue.gif bigsmile.gif su savo kritika.....
Atsakyti
Zuviukas:) labai dailus, vyriškas, šventinis kostiumas thumbup.gif

O aš žadėjau pasirodyti su jau rodyta nerta suknele ant modeliuko. Velykinė fotosesija mums beveik kaip misija neįmanoma - pirmiausia dukrytė nepasveiko (nors aš ir tikėjausi, kiek gi galima verysad.gif ), antra nu niekaip neįmanoma jos šiuo metu nufotografuoti, ypatingai iš priekio, tiesiog nenustygsta vietoj, ypač, kai mama su fotoaparatu, tai ir jai to paties norisi...
user posted image

Beje, prie suknytės nunėriau ir beretę - visai nereikalingas daiktas, tik ne ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš savo darbelį 4u.gif . Nesu mezgėjėlė, bet kol turėjau laiko, tai panarpliojau blush2.gif
http://foto.kataloga...goods/21483.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 06 balandžio 2010 - 09:52
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 04 06, 10:10)
O aš žadėjau pasirodyti su jau rodyta nerta suknele ant modeliuko. Velykinė fotosesija mums beveik kaip misija neįmanoma -

Labai graži mergytė ir suknytė tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 04 06, 10:50)
Rodausi ir aš savo darbelį 4u.gif . Nesu mezgėjėlė, bet kol turėjau laiko, tai panarpliojau blush2.gif

oho koks sedevras bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 04 06, 10:10)
O aš žadėjau pasirodyti su jau rodyta nerta suknele ant modeliuko.

4u.gif ačiū

Gaila, kad pupa dar serga, bet vistiek atrodo labaaai žavingai, ypač paskutinėje foto thumbup.gif wub.gif Man tokios foto labiausiai ir patinka, nesupozuotos, bet 'pagautos' blush2.gif
Dar kartą komplimentai drabužėliui, kepurytę įsivaizduoju - grooožis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 357: 06 balandžio 2010 - 12:34
QUOTE(Mimmi @ 2010 04 06, 11:50)

user posted image
mirksiukas.gif grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 06 balandžio 2010 - 12:40
murce, dėkui 4u.gif
357 ir vėl glostai širdį smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif foto man irgi tik pagautos pačios mieliausios, paskutinę dėl to ir įmečiau, kad ji žavinga biggrin.gif
Atsakyti

kokiu nuostabiu drabuzheliu mamytes primezgusios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 06 balandžio 2010 - 14:04