Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Enary @ 2010 03 30, 11:40)
Rodausi as savo dovanele duktereciai:
user posted image
Tik foto prasta, net spalvos negrazios... verysad.gif
Papildyta:
...ir dar suknyte...
user posted image

nu jo...liemene tai tikrai super thumbup.gif wub.gif ir darbelio cia ryskiai nemazai ideta!!!!!!!! SAUNUOLE
Atsakyti
dekui uz pagyras mano ruaakiai mergickai. mezgu sarafaniuka ir bijau kad siulu dabar pritruksiu doh.gif
Atsakyti
Enary- labai labai grazus darbeliai
Atsakyti
Enary - shaunus darbeliai, liemene nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o chia mano seni darbeliai, tachiau tik dabar radau laiko ikelt 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 30 kovo 2010 - 14:58
X-iuke thumbup.gif tokie silti pavasariski mezginukai
Atsakyti
Labai nuostabūs darbeliai thumbup.gif
Mamytės, padėkit- neberandu, kur buvo tokia vaikiška liemenė su išsiuvinėtu kaklaraiščiu. Noriu savo mažyliui Velykoms suspėt numegzt, gal kuri turit?
Atsakyti
oi mergaitės, kiek jūs čia visokių grožių prirodėte, net žodžių trūksta visas pagirti, aš vis užeidavau, užeidavau pasižiūrėti. Paskutiniai darbeliai enry, x-iukes thumbup.gif wub.gif

pasirodysiu savo naująją suknytę dukrytei, foto skubėjau daryti dar nevisai užbaigus apkarpyti siūliukus, neskalbus, na bet kad labai jau maga girtis. Nėriau dukrytei gimtadieniui, bet gimtadienis liūdnas su temperatūra, tai tikiuosi velykoms pasipuošim, tada gal ir su savininke pavyks nufotografuoti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man-patinka-tyla: 01 balandžio 2010 - 09:19
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 04 01, 10:18)
pasirodysiu savo naująją suknytę dukrytei, foto skubėjau daryti dar nevisai užbaigus apkarpyti siūliukus, neskalbus, na bet kad labai jau maga girtis. Nėriau dukrytei gimtadieniui, bet gimtadienis liūdnas su temperatūra, tai tikiuosi velykoms pasipuošim, tada gal ir su savininke pavyks nufotografuoti  smile.gif

ooooooooooooooooooooooooooooooooo blink.gif blink.gif blink.gif

Aš nertiems drabužėliams labai išranki, bet čia... thumbup.gif aš be žodžių. Būsima šeimos relikvija. wub.gif ir foto labai gražios. Kai pasipuoš mažoji, laba rašau parodyti ax.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Labukas labai grazus visi darbeliai
o cia mano kepuriukai
Atsakyti
Sveikos auksarankėlės 4u.gif
Pirmiausia noriu pagirti visų darbelius - jie tiesiog nuostabūs. Bežiūrint į Jūsų darbelius ir pačiai užsinorėjo papuošti savo mažąją princesę. Tik esiu dar ką tik "iškepta" mezgėja ir prašau jūsų pagalbos blush2.gif

Gal kas yra mezgusi tokio tipo sijonuką ir duotų minčių kaip jį numegzti blush2.gif
user posted image
iš anksto dėkoju už pagalbą aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviler: 01 balandžio 2010 - 10:26
Kiek daug gražių darbelių prikūrusios mamytės wub.gif , šaunuolės thumbup.gif
Enary liemenė išvis pasaka wub.gif
Atsakyti