Mmm gaga, nerealus! Fantastiškai gražu, jau gaila kad maniškis tokiam perdidelis O sakyk, prašau, aš mat vis kompleksuojuos dėl spalvotų, kaip kitoj pusėj atrodo, jukl niekaip kitaip, eina siūlai arne? Niu negaliu kaip norėčiau apčiupinėti, pamatyt kaip ten techniškai kita pusė Labai švarus darbelis Respeckt!
QUOTE(kairekoja @ 2010 03 24, 11:08)
kiek men tavo maziui buvo kai tiko sitos kelnytes?
nu jis pas mane dabar nešioja šitas kelnytes, tai jam jau 4,5mėn, manau gal dar kokį mėnesiuką panešios. Jo ūgis kažkur 64cm.
noriu pasirodyti :
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 24, 00:15)
Alri nuostabi dovana dvynukams
Aciu
QUOTE(Zuzanėlė @ 2010 03 24, 08:19)
Tikrai labai graži dovana bus
Aciu
QUOTE(Amber_piece @ 2010 03 25, 00:31)
noriu pasirodyti :
Labai grazi suknyte
Niu labai labai nuostabiai gražu Svarbiausia kad labai jau panašiai ruošiuos megzti, tik galvojau tokį sujungtą variantą, bet net spalva tokia
Tikrai gražu pažiūrėt ir toks švarus kruopštus darbelis gėlytės baltos siuvinėtos, taip?
Tikrai gražu pažiūrėt ir toks švarus kruopštus darbelis gėlytės baltos siuvinėtos, taip?
QUOTE(GuTTe_ @ 2010 03 24, 09:08)
Štai ir mano pirmas darbelis
Gražus darbelis
Amber Piece - kostiumėlis labai fainas...
QUOTE(gaga* @ 2010 03 23, 17:47)
UZBAIGIAU IR AS SAVO BERNUZELIUI
O cia tai nerealu
QUOTE(357 @ 2010 03 24, 10:53)
GuTTe_ dailūs ir labai pavasariu kvepiantys darbeliai
QUOTE(Vikadi @ 2010 03 24, 11:57)
Gutte nuostabūs darbukai
QUOTE(murce @ 2010 03 25, 12:10)
Gražus darbelis
Aciu
aciu merginos uz pagyrimus
AMBER PIECE, labai fainuolis komplektukas mergytei. Atrodo toks siltas, minkstas, kad paciai norisi isirangyt i ji. Ir ta ruzava spalvyte tokia pasteline ir miela. Gal nesupyksi, bet as deciau balta juostele vietoj ruzavos suknele, ji deretu prie baltu gelyciu... o gal cia fotoaparatas iskraipo juosteles spalva? Mano nuomone ji per ryski ir pirmiausiai krenta i akis
MELYNAKRAUJE, dziaugiuos, kad nori paciupinet megztuka jis tikrai minkstas siltas... ir svarbiausia labai patinka savininkui kita megztuko puse marga, sakyciau ten gaunasi dar didesnis margumynas ir "neapsakomas sedevras" as siulus karpau kitoje puseje ir paskui surisu mazgelius o siulu galiukus adatos pagalba sukaisioju kad skalbiant neissiardytu... jei nori galiu nufotografuot ir imest foto
AMBER PIECE, labai fainuolis komplektukas mergytei. Atrodo toks siltas, minkstas, kad paciai norisi isirangyt i ji. Ir ta ruzava spalvyte tokia pasteline ir miela. Gal nesupyksi, bet as deciau balta juostele vietoj ruzavos suknele, ji deretu prie baltu gelyciu... o gal cia fotoaparatas iskraipo juosteles spalva? Mano nuomone ji per ryski ir pirmiausiai krenta i akis
MELYNAKRAUJE, dziaugiuos, kad nori paciupinet megztuka jis tikrai minkstas siltas... ir svarbiausia labai patinka savininkui kita megztuko puse marga, sakyciau ten gaunasi dar didesnis margumynas ir "neapsakomas sedevras" as siulus karpau kitoje puseje ir paskui surisu mazgelius o siulu galiukus adatos pagalba sukaisioju kad skalbiant neissiardytu... jei nori galiu nufotografuot ir imest foto
Ačiukas tai kur jau šitoks nepatiks Oho, tai dar daug daug kruopščiau darai net nei maniau, įsivaizduoju kaip gražu, o svarbiausia rengiantis siūlai neužsikabina, arne? Sakyčiau kad noriu foto bet jau maždaug įsivaizduojuTai gal tada galima ir tiesiog bemezgant(o gal taip ir darai) pririšt- nukirpt ?, dabar juostelėm bandymą dariau, tai labai tie kamuoliukai susipina.. tikrai būtų patogiau iškart spalvą baigus nukirpt.. Ir kas eilutę vėl pririšt?... joo , bet rezultatas tikrai vertas
nu as nekarpau siulo kiekvienoje eileje ji nukerpu tik tada jei yra didelis tarpas toje eileje tarp tos pacios spalvos siulo.... siaip labai sunku megzt tokius spalvotus darbelius nes siulai greit susinarplioja ir turiu darznai juos atraizgynet , bet man vaikam tik tokie graziausi mezginiai, kada gi daugiau devet ryskius su vaiko myliausiais personazais drabuzius? maniskiai kitokiu megztuku net nepripazista... kiekvienas uzsisako kartu isrenkam su kokiu personazu nores megztuko ar liemenes...
nu gaga* tu saunuole, kita puse ir graziai atrodo, kruopstumas nerealus
Numezgiau sūneliui pavasariui plonutes, bet šiltutes vilnones kelnytes.
Mezgimo sezoną uždarom ir atidarom pavasarinių vėjų sezoną! Valio!
Mezgimo sezoną uždarom ir atidarom pavasarinių vėjų sezoną! Valio!