Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Nady @ 2010 03 19, 12:33)
Labai gražu. Super  wub.gif
Gal galima schemutes?  ax.gif

Tai kad iš galvos čia megsta, galėčiau nebent tą pynutę iš knygos nufotografuot, arba pleduką parašyt kaip mezgiau, nes komplektėlio tai neatgaminsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2010 03 17, 23:08)
Paskutinis mano darbelis anukelei

nelabai nuotrauka gera, bet vakare apsvietimo truksta

nu bet jau kaip grazu 4u.gif man tai kantrybes neuztenka tokiem dideliem darbam blush2.gif
Atsakyti
Kazkuri mamyte buvo idejusi suknele bitute su labai grazia mergyte ax.gif Gal kuri turit netycia issisaugojusi nuotrauka? Kazkaip prisireike, o nerandu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 03 20, 19:28)
Kazkuri mamyte buvo idejusi suknele bitute su labai grazia mergyte  ax.gif Gal kuri turit netycia issisaugojusi nuotrauka? Kazkaip prisireike, o nerandu...  unsure.gif

ar sita? nes lyg ir daugiau nemaciau jokios bitutes veliau ikeltos po manosios blush2.gif
user posted image
Atsakyti
kokie grazus mezginukai maziesiems,saunuoles ,
agnelec grazi bitute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 03 20, 19:28)
Kazkuri mamyte buvo idejusi suknele bitute su labai grazia mergyte  ax.gif Gal kuri turit netycia issisaugojusi nuotrauka? Kazkaip prisireike, o nerandu...  unsure.gif

šioje temelėje net kelias nuostabias bitutes mačiau
http://www.supermama...?...82278&st=36
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2010 03 19, 13:38)
Tai kad iš galvos čia megsta, galėčiau nebent tą pynutę iš knygos nufotografuot, arba pleduką parašyt kaip mezgiau, nes komplektėlio tai neatgaminsiu smile.gif

verysad.gif kaip gaila, o man kaip tik norėjosi schemutės blush-anim-cl.gif modeliukas gims tik vasarą, tai galvojau pasiruošiu sutiktuvėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2010 03 16, 22:23)
Sveikos mamytės,

Kaip šaunu, kad nesnaudžiat ir vis pasirodot su savo šauniais darbeliais

*zuikuli* ir mamyte uogyte, nu pasakiški darbeliai  thumbup.gif

Pasirodau ir aš su savo paskutiniuoju darbeliu, sūneliui komplektukas prie jau anksčiau numegsto pleduko
user posted image user posted image

labai grazus kostiumukas berniukui
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2010 03 22, 21:52)
verysad.gif kaip gaila, o man kaip tik norėjosi schemutės blush-anim-cl.gif modeliukas gims tik vasarą, tai galvojau pasiruošiu sutiktuvėms  ax.gif

Nu iš tikro tai čia nėra sudėtinga, nežinau ko tau koknkrečiai reikia. Megstukas tai visiškai paprastutis. Gal kuo padėsiu su tokiu aprašymu: užsidėjau 74 akis. Pradedam megsti nuo kakliuko. Megsta reglanu. Tada pasidalinu akis taip po 12 akių priekiui, po 14 rankovytėm, nugarytei 22. Ir mezgu viską žemyn, ties reglano "linijom" (nežinau kaip jos vadinasi tiksliai) dadėdama po 1 akį iš vienos ir iš kitos linijos pusės. Kai rankovytėse jau susidaro 32 akys, tada atskiriu liemenį nuo rankovyčių. Akis rankovėms kad nepabėgtų suneriu ant siųlo, ir mezgu toliau liemenį, kai jį baigiu mezgu rankovytes. Nu nežinau tikrai kaip vaizdžiai papasakoti, gal kažką suprasi mirksiukas.gif Nepastebėjau iš kur tu, jei jau taip labai nori, galėčiau paprašyt savo vyro kad paimtų tą mėlyną komplektuką su meškučiu į drabą (mano paraše yra). Tu gal pagal jį galėtum nusimegsti sau komplektėlį, o po to gražintum atgal smile.gif Matai mes ne mieste gyvenam, tai aš su vaikučiu nelabai kur iš namų išeinu biggrin.gif

QUOTE(Amber_piece @ 2010 03 23, 11:30)
labai grazus kostiumukas berniukui

Ačiuks
Atsakyti
UZBAIGIAU IR AS SAVO BERNUZELIUI user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaga*: 23 kovo 2010 - 15:49
QUOTE(gaga* @ 2010 03 23, 16:47)
UZBAIGIAU IR AS SAVO BERNUZELIUI  user posted image    user posted image

oho kiek cia darbelio ideta!!! bigsmile.gif labai fainai wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. As irgi noriu parodyt ka numezgiau dovanu dvynukams.
user posted image
Atsakyti