Cia mano nekantrusis manikenas
zuikulio kostiumelis neispasakyto grozio
QUOTE(Vikadi @ 2010 03 16, 21:23)
Sveikos mamytės,
Kaip šaunu, kad nesnaudžiat ir vis pasirodot su savo šauniais darbeliais
*zuikuli* ir mamyte uogyte, nu pasakiški darbeliai
Pasirodau ir aš su savo paskutiniuoju darbeliu, sūneliui komplektukas prie jau anksčiau numegsto pleduko
Pasirodau ir aš su savo paskutiniuoju darbeliu, sūneliui komplektukas prie jau anksčiau numegsto pleduko
Nereali gražuma
kostiumėlis fantazijos vaisius ar pagal kokią nors schemutę mezgėt? Labai norėčiau kažką panašaus savo mažylei
QUOTE(Aderaa @ 2010 03 16, 21:39)
Oi koks grožis...ir darbelių, ir kūdikėlio...
Ačiuks
QUOTE(nasata @ 2010 03 16, 23:08)
Nereali gražuma
kostiumėlis fantazijos vaisius ar pagal kokią nors schemutę mezgėt? Labai norėčiau kažką panašaus savo mažylei
Ačiuks ir tau
Kostiumėlis ir pledukas, fantazijos vaisius, išskyrus tas pynes, jos iš tokios mezgimo knygos paimtos
mazai mergaitei gimtadienio dovanele
suknyte visa numegzta nuo virsaus, siules tik per petukus, aciu kas padejot kai reikejo issiaiskinti kaip numegzti
suknyte visa numegzta nuo virsaus, siules tik per petukus, aciu kas padejot kai reikejo issiaiskinti kaip numegzti
QUOTE(Vikadi @ 2010 03 16, 21:23)
Sveikos mamytės,
jeeeetus kaip grazu taip ir garuoja meile ir siluma nuo viso to grozio tikrai labai labai
as ir gal jau ryt poryt parodysiu megztinuka savo berniukui, rankovytes tik liko numezgiot
Vikadi, na tiesiog nuostabu
Labutis
na ir grožis visų jūsų darbelių
Na tikros auksarankes
na ir grožis visų jūsų darbelių
Na tikros auksarankes
QUOTE(jurgamp @ 2010 03 17, 09:51)
jeeeetus kaip grazu taip ir garuoja meile ir siluma nuo viso to grozio tikrai labai labai
as ir gal jau ryt poryt parodysiu megztinuka savo berniukui, rankovytes tik liko numezgiot
QUOTE(sauadsa @ 2010 03 17, 11:06)
Vikadi, na tiesiog nuostabu
Ačiū mergiukai
Jurgamp lauksim tavo pasirodymo
Mamytė uogytė, Vikadi, tikrai šauniai padirbėjot - labai gražu
rogue, erdika miela ir gražu
ir paskritai, man čia net baisu užsukt, nes tokių grožių prisižiūriu, o laiko nėr paskui tenka kamuotis norint ir negalint
ir paskritai, man čia net baisu užsukt, nes tokių grožių prisižiūriu, o laiko nėr paskui tenka kamuotis norint ir negalint
Paskutinis mano darbelis anukelei
nelabai nuotrauka gera, bet vakare apsvietimo truksta
nelabai nuotrauka gera, bet vakare apsvietimo truksta