Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(*finy* @ 2010 03 16, 15:06)
Ir as prisidedu prie aiwitos klausimo  rolleyes.gif  Tik as apacia noriu palikti lygiuoju rastu.Gal kokia viena eile blogosiom,kita gerosiom pamegzti  g.gif

kad krastelis nesiriestu reik kelias eiles ismegzti bloga gera eilem. arba kokias 3-5 eilutes ripsu, arba numegzti keles eilutes lygiai ir krasteli prikitliuoti is vidines puses(gausis, kaip atsiutas sudvigubintas krastelis, taip labai tinka ploniems mezginiams.)
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 03 16, 15:50)
kad krastelis nesiriestu reik kelias eiles ismegzti bloga gera eilem. arba kokias 3-5 eilutes ripsu, arba numegzti keles eilutes lygiai ir krasteli prikitliuoti is vidines puses(gausis, kaip atsiutas sudvigubintas krastelis, taip labai tinka ploniems mezginiams.)

O kaip va sitas dalykas daromas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 03 16, 16:05)
O kaip va sitas dalykas daromas?  g.gif

Kitluoti reiskia, kai mezginio gale nenuimamos akys ir su adata kiekviena akis prikabinama is vidines ar isorines puases. Tuo budu nesimato jokios siules, ir ta siule atrodo kaip mezginio eilute.

O siuvama ji taip: siula veriame per akies kilpa paskui per mezginio aki,grystame i ta pacia kilpa, kabiname gretima kilpa ir vel kabiname i mezginio aky.Kai kabiname i mezgini reik kabinti i tos pacios eilutes akis.
Man tai graziausias susiuvimas.
Atsakyti
na va pvz tas dantytasis atlenkimas user posted image

bet as nenuleidziu akiu ir ji prisiuvu kai cia paciam paskutiniam kampiniam paveiksleli
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 03 16, 16:49)
Kitluoti reiskia, kai mezginio gale nenuimamos akys ir su adata kiekviena akis prikabinama is vidines ar isorines puases. Tuo budu nesimato jokios siules, ir ta siule atrodo kaip mezginio eilute.

O siuvama ji taip: siula veriame per akies kilpa paskui per mezginio aki,grystame i ta pacia kilpa, kabiname gretima kilpa ir vel kabiname i mezginio aky.Kai kabiname i mezgini reik kabinti i tos pacios eilutes akis.
Man tai graziausias susiuvimas.

dekui,reikes pabandyti isstudijuoti sita buda smile.gif
Atsakyti
čiadar yra parodyta kaip galima užsiūt
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 15, 20:41)
sveikutes,kokie nuostabus mezginukai ,viliutee kaip visad nustebina savo mezginukais
stai ir as pasirodau su savo mezginuku dukrytei
user posted image
user posted image

vau super wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE nuostabus kostiumelis wub.gif wub.gif wub.gif ;koks isradingumas. Tiesiog kvepia pavasariu. mane ir ikvepia pavasaris, cia vienas is paskutiniu megztuku, beja ir sau toki nusimezgiau tik nufotografuot nespejau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 16 kovo 2010 - 19:10
Mamyte uogyte,labai dailus megstukas thumbup.gif
aciu uz pagyras ,mano mezginukams
Atsakyti
Gal kas turite šio raštelio schemą?

http://s002.radikal....8176abdafc5.jpg[/URL]
Papildyta:
http://s56.radikal.r...7dc917b2489.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Kaip šaunu, kad nesnaudžiat ir vis pasirodot su savo šauniais darbeliais

*zuikuli* ir mamyte uogyte, nu pasakiški darbeliai thumbup.gif

Pasirodau ir aš su savo paskutiniuoju darbeliu, sūneliui komplektukas prie jau anksčiau numegsto pleduko
user posted image user posted image
Atsakyti
Oi koks grožis...ir darbelių, ir kūdikėlio...
Atsakyti