Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

kairekoja,
Soni,
tomega,
Viliuteee

labai labai gražu, šaunuolės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 15, 11:47)
Na jau Viliutės darbeliai, tai kaip visada žadą atima.. tikri trūksta žodžiū talentui apsakyti, va tai rankos thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  Tikrai neturit kokių apdovanojimų, raštų ar titulų? smile.gif

ačiū,mielosios už įvertinimą ir pagyrimus. 4u.gif 4u.gif
Tai man labiau svarbu nei mano apdovanojimai,raštai ir titulai.Turiu aš jų. mirksiukas.gif Guli stalčiuj ir man nelabai jie rūpi.Va kolegių ir mano klienčių nuomonės man daug savarbiau.
Atsakyti
Tai smagu kad galiu širdį paglostyt, tik manau dar per mažai nei verta thumbup.gif
Taisiau žinutę, bet žiūru neliko, tai paklausiu gal Guru ar kas ras sekundėlę, Sakykit iš kiek maždaug eilių reikia rinktis servetėlė metų mergaitės moherinukės sijonukui? (žiūrėjau į 40-ties eilių servetėlę, bet galvoju kad gali būti mažai) Jei netyčia po ranka schemutė ar pavyzdėlis pasitaikys, tai labai jau dėkavočiau ax.gif
Atsakyti
[quote=Inetux,2010 03 15, 11:29]
Kai man pritrūksta idėjų, jų pasisemti einu čia biggrin.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
vaikiuku rubeliai kaip is pasakos. thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes,kokie nuostabus mezginukai ,viliutee kaip visad nustebina savo mezginukais
stai ir as pasirodau su savo mezginuku dukrytei
user posted image
user posted image
Atsakyti
klausiu ir cia.
mezgu lygiuoju rastu dukrytei ir noriu rankoves pabaigti tokiais raukiniais. Pirmoj eilej kas antra aki pridedu, kitoj eilej kas trecia ir paskui kelias eiles pamezgus baigti. Bet kaip tas paskutines padaryti, kad uzbaigus man nesiraitytu???
Atsakyti

QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 15, 20:41)
sveikutes,kokie nuostabus mezginukai ,viliutee kaip visad nustebina savo mezginukais

tiesiog pasakiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 15, 20:41)
user posted image
user posted image

nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 15, 19:41)

Labai grazu ir nerealiai fainuole mergyte wub.gif
Atsakyti
aciukas uz grazius ivertinimus ,tik drugeli keisiu i gelyte,kazkaip atrodo per didelis
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 03 15, 21:19)
klausiu ir cia.
mezgu lygiuoju rastu dukrytei ir noriu rankoves pabaigti tokiais raukiniais. Pirmoj eilej kas antra aki pridedu, kitoj eilej kas trecia ir paskui kelias eiles pamezgus baigti. Bet kaip tas paskutines padaryti, kad uzbaigus man nesiraitytu???

Ir as prisidedu prie aiwitos klausimo rolleyes.gif Tik as apacia noriu palikti lygiuoju rastu.Gal kokia viena eile blogosiom,kita gerosiom pamegzti g.gif
Atsakyti