Uoj koks grazus, toks spalvingas.
sveikos mezgejėlės tiek grožybių prisižiūrėjau ieškodama vienos nuotraukos... su paskutine viltim kreipiuosi į Jus, gal netyčia kuri turėsit ar žinosit kur ieškoti buvau išsisaugojus nuotrauką ir pradanginau
gal kam užkliuvo už akių, o gal kuri mezgėt? buvo mergaitiškas rudos spalvos švarkelio tipo megztukas, mergaitė nuotraukoje buvo su berete, megztukas megztas ripsiuku. kaip ir viskas aišku, bet norėčiau prisiminti apykaklę ir man rodos gal dar ten kažkokios detalės buvo jei kur netyčia žinot apie ką kalbu - įmeskit nuorodą (beje, man rodos iš osinkos ta nuotraukėlė, bet ten galybė visko ir aš nežinau kur ieškoti)
gal kam užkliuvo už akių, o gal kuri mezgėt? buvo mergaitiškas rudos spalvos švarkelio tipo megztukas, mergaitė nuotraukoje buvo su berete, megztukas megztas ripsiuku. kaip ir viskas aišku, bet norėčiau prisiminti apykaklę ir man rodos gal dar ten kažkokios detalės buvo jei kur netyčia žinot apie ką kalbu - įmeskit nuorodą (beje, man rodos iš osinkos ta nuotraukėlė, bet ten galybė visko ir aš nežinau kur ieškoti)
QUOTE(spaceRenata @ 2010 03 11, 17:43)
labai saunus megztinukas as vis irgi noriu tokiais rasteliais ka numegzti, bet vis niekaip neprisiruosiu. kazkaip atrodo daug krapstymosi tas spalvas vis keist...
ačiū man kažkaip patinka tokius raštuotus megzt, aš nemezgu iš paveiksliuko, tiesiog mezgu ir iš karto kuriu
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 03 11, 23:36)
Uoj koks grazus, toks spalvingas.
ačiū
QUOTE(Aleksandruska @ 2010 03 11, 06:20)
Kaip šauniai padirbėta
QUOTE(Soni @ 2010 03 11, 17:37)
Labai dailus megstukas
labukas visoms
pristatau mūsų megztukas - paltukas pavasariui
tik manekene labai jau nekantri nepavysta normalios foto padaryt
pristatau mūsų megztukas - paltukas pavasariui
tik manekene labai jau nekantri nepavysta normalios foto padaryt
QUOTE(Aleksandruska @ 2010 03 11, 05:20)
labukas visu mezginiai labai grazios
idedu ir as biskutuka darbeliu
idedu ir as biskutuka darbeliu
Labai šaunūs darbeliai, o ypatingai megstukas su gėle
QUOTE(Soni @ 2010 03 11, 16:37)
visoms auksarankėms Pasirodau ir čia su savo megztinuku
Labai mielas margutis
aciu uz pagyrimus, kazkaip kai pagiriat atsiranda stimulas dar ka nors megzti
QUOTE(~tomega~ @ 2010 03 12, 15:03)
aciu uz pagyrimus, kazkaip kai pagiriat atsiranda stimulas dar ka nors megzti
Tai ir aš dar pagirsiu, kad stimulas dar didesnis būtų . Laabai gražu
Tomega, nerealiai grazu!!
Buciau spartesne mezgeja, is karto kopijuociau
Nuotraukoje matosi, kad mergyte jusu nereali - taip zemai porceliana laikot ir uz stikliniu dureliu... Nieko neima, nedauzo mazute
Buciau spartesne mezgeja, is karto kopijuociau
Nuotraukoje matosi, kad mergyte jusu nereali - taip zemai porceliana laikot ir uz stikliniu dureliu... Nieko neima, nedauzo mazute
~tomega~- man Jūsų paltukas irgi labai patiko labai spalviškai gražu