Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Sauadsa ,nuostabi suknyte wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 09, 23:55)

ačiū tau, žiūriu, ir nuotrauką įdėjai blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,jau darbeliu grazumas,vienas uz kita grazesni,as niekaip nepasiryztu reglano megst,nors turiu jau sau issirinkus,bet nedrystu pamegint,stai mano mezginukas dukrai
user posted image
Atsakyti
nikakatė nieko sau naujokes darbelis thumbup.gif thumbup.gif zandikaulis man ant stalo pasidejo.gal schemuke turit saviskei bandyciau.
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 10, 09:13)
sveikutes,jau darbeliu grazumas,vienas uz kita grazesni,as niekaip nepasiryztu reglano megst,nors turiu jau sau issirinkus,bet nedrystu pamegint,stai mano mezginukas dukrai

Labai saunus megztinukas, visa suknele sakyciau blush2.gif

O del reglano, tai ir as i ji vis ziuriu, ziuriu. Tiesa ir bandau, bet man nesigauna doh.gif , turiu knygele su schemomis, taciau jos lenku kalba, o man tai tas pats kas ir kiniskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 03 10, 12:00)
nikakatė nieko sau naujokes darbelis thumbup.gif  thumbup.gif  zandikaulis man ant stalo pasidejo.gal schemuke turit saviskei bandyciau.

Labutis, dekui, dekui blush2.gif 4u.gif
neturiu shemutes schmoll.gif siaip pas viena kazkuria mamyte ideja pagavau irgi prasiau shemutes, bet neturejo, tai radau rasteli, norejau su pynutem, o kai pritruko siulu apykaklei, pirkau galvojau kad tokia pat spalva nupirkau doh.gif o kai parsinesiau ziuriu kad visai kita, bet dar graziau gavosi, ir apmezgiau dar kabliuku viska ax.gif o kilpas kol ismokau megzt, bet visagalis internetas padejo thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 10, 11:13)
user posted image

wub.gif thumbup.gif wub.gif puikus darbelis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 10, 01:55)
Sauadsa ,nuostabi suknyte wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
kai turi gysla,o ne gyslele jau ir chemos nereikalingos.gaila,kad schemukes nera verysad.gif
Atsakyti
kaip man grazu ziureti kaip cia visos mezga smile.gif saunuoles!!!!

aprengiau siand savo maze suknele, nebuvo labai laiminga persirengineti, bet biski papozavo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 10, 09:13)

jau koks grozis wub.gif noriu ir as mergytes, kad galeciau tokius grozius gaminti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti ir as ax.gif dukrytes kepure-braskeuser posted image tik pozuoti nenorejo bande pabegti
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2010 03 10, 12:54)
Noriu pasigirti ir as  ax.gif dukrytes kepure-braskeuser posted image tik pozuoti nenorejo bande pabegti

Dieve kaip grazu bigsmile.gif
Gal galima shema ar koki trumpa paaiskinima..
Please.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai kad cia viskas paprasta ;numezgiau raudona kepuryte, issiuvinejau juodas seklytes,numezgiau lapelius ir juos prisiuvau(lapeliu schem virsui lampe)user posted imageatrodo viskas 4u.gif
Atsakyti