Sauadsa ,nuostabi suknyte
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 09, 23:55)
ačiū tau, žiūriu, ir nuotrauką įdėjai
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 10, 09:13)
sveikutes,jau darbeliu grazumas,vienas uz kita grazesni,as niekaip nepasiryztu reglano megst,nors turiu jau sau issirinkus,bet nedrystu pamegint,stai mano mezginukas dukrai
Labai saunus megztinukas, visa suknele sakyciau
O del reglano, tai ir as i ji vis ziuriu, ziuriu. Tiesa ir bandau, bet man nesigauna , turiu knygele su schemomis, taciau jos lenku kalba, o man tai tas pats kas ir kiniskai
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 03 10, 12:00)
nikakatė nieko sau naujokes darbelis zandikaulis man ant stalo pasidejo.gal schemuke turit saviskei bandyciau.
Labutis, dekui, dekui
neturiu shemutes siaip pas viena kazkuria mamyte ideja pagavau irgi prasiau shemutes, bet neturejo, tai radau rasteli, norejau su pynutem, o kai pritruko siulu apykaklei, pirkau galvojau kad tokia pat spalva nupirkau o kai parsinesiau ziuriu kad visai kita, bet dar graziau gavosi, ir apmezgiau dar kabliuku viska o kilpas kol ismokau megzt, bet visagalis internetas padejo
Papildyta:
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 10, 11:13)
sveikutes,jau darbeliu grazumas,vienas uz kita grazesni,as niekaip nepasiryztu reglano megst,nors turiu jau sau issirinkus,bet nedrystu pamegint,stai mano mezginukas dukrai
puikus darbelis
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 10, 01:55)
Sauadsa ,nuostabi suknyte
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 10, 09:13)
jau koks grozis noriu ir as mergytes, kad galeciau tokius grozius gaminti
QUOTE(sigridaU @ 2010 03 10, 12:54)
Dieve kaip grazu
Gal galima shema ar koki trumpa paaiskinima..
Please....