Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

na va, giriuosi nauja suknele savo pupai. pirma karta mezgiau reglanu. kai tik sugebesiu apvilki - parodysiu ir kaip atrodo ant jos smile.gif
siaip rezultatu as patenkinta, bet nzn ar kada nors dar rysiuosi ismezgineti aplikacijas, nebent uz pinigus biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 03 07, 15:07)
labai grazus darbeliai thumbup.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulau @ 2010 03 07, 12:40)
Labadiena,

ateinu ir as parodyti savo paprastucius darbelius savo maziukui ax.gif  smile.gif Liemenes modeli nusikopijavau is kazkurios mamytes, o visa kita  - fantazijos vaisius  smile.gif

http://img710.images...g=imgp3546u.jpg

o jau mezginukų grožis!! šaunuolė mamytė thumbup.gif , žaviuosi wub.gif , taip gražiai ir gausiai apmegztas vyrukas
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 03 07, 10:56)
Pasirodau ir as savo naujausia darbeli dukrytei, gavosi taip, kad beveik gimtadienio proga pabaigiau smile.gif

Kaip gražu. wub.gif Norėjau paklausti, kaip mezgei apykaklę? T.y. ar ji primegzta (prisiūta?) jau pabaigus darbą, ar čia reglanas nuo viršaus ir kaip tik nuo apykaklės ir pradėjai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulau @ 2010 03 07, 12:40)
Labadiena,

ateinu ir as parodyti savo paprastucius darbelius savo maziukui ax.gif  smile.gif Liemenes modeli nusikopijavau is kazkurios mamytes, o visa kita  - fantazijos vaisius  smile.gif

http://img710.images...g=imgp3546u.jpg

Labai gražūs darbeliai 4u.gif
gal galit truputį paaiškint, kaip jūs mezgat kelnytes? Aš nemoku megzt pagal brėžinius, nesuprantu aš jų verysad.gif man įdomu, kaip reikia gerai išmegzti "klynuką" ax.gif ar reikia pradėti iš karto megzti abi klešnes, o po to sujungus megzti? kaip reikia ir ar reikia įdėt tokį kaip įsiuvą rombo formos į klynuką blush2.gif
atsiprašau, jei kvaili mano klausimai, bet labai noriu numegzt savo būsimai mažylei kelnytes blush2.gif
Atsakyti
sveikutes darbininkeles 4u.gif
bet kokios jus saunuoles visos wub.gif
sveikinu visas su moters diena bis.gif bis.gif bis.gif

ir ikeliu paskutini savo darbeli kepuryte - braske mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2010 03 07, 14:46)
na va, giriuosi nauja suknele savo pupai.

Labai grazi suknyte wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimą 4u.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 03 08, 12:15)
Kaip gražu. wub.gif Norėjau paklausti, kaip mezgei apykaklę? T.y. ar ji primegzta (prisiūta?) jau pabaigus darbą, ar čia reglanas nuo viršaus ir kaip tik nuo apykaklės ir pradėjai? g.gif

Čia yra paprastas reglanas nuo apačios ir apykaklė primegzta pati paskutinė. Megzdama nugarą ir rankoves palikau palaidas akis ir jas suvėriau ant siūlo, o megzdama priekį, kaklo akis nuleidau, o tris kraštines reglano akis irgi palikau ant siūlo. Galima aišku ir visas palikti palaidas, man tiesiog mezgant apykaklę išlenktą kaklo kraštą gražiau pavyksta surinkti, kai akis nuleistos. Taigi tada visas visos apykaklės akis surinkau ant virbalų su valu ir numezgiau apykaklę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 03 08, 19:52)
Čia yra paprastas reglanas nuo apačios ir apykaklė primegzta pati paskutinė. Megzdama nugarą ir rankoves palikau palaidas akis ir jas suvėriau ant siūlo, o megzdama priekį, kaklo akis nuleidau, o tris kraštines reglano akis irgi palikau ant siūlo. Galima aišku ir visas palikti palaidas, man tiesiog mezgant apykaklę išlenktą kaklo kraštą gražiau pavyksta surinkti, kai akis nuleistos. Taigi tada visas visos apykaklės akis surinkau ant virbalų su valu ir numezgiau apykaklę  ax.gif

Dėkui už paaiškinimą. 4u.gif
Atsakyti
braske thumbup.gif

o cia mano pasiruosimai vasarai 100% medvilne

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 03 08, 17:49)
Labai gražūs darbeliai  4u.gif
gal galit truputį paaiškint, kaip jūs mezgat kelnytes? Aš nemoku megzt pagal brėžinius, nesuprantu aš jų  verysad.gif man įdomu, kaip reikia gerai išmegzti "klynuką"  ax.gif ar reikia pradėti iš karto megzti abi klešnes, o po to sujungus megzti? kaip reikia ir ar reikia įdėt tokį kaip įsiuvą rombo formos į klynuką  blush2.gif
atsiprašau, jei kvaili mano klausimai, bet labai noriu numegzt savo būsimai mažylei kelnytes  blush2.gif

Aš irgi mezgu ne pagal brėžinius, o taip kaip man atrodo paprasčiausia. Kelnytes tai mezgu taip: is viso buna 2 dalys - priekis ir nugara. Pradedu nuo juosmens (akiu skaiciaus negailiu, nes po to vistiek veriasi guma, o ir po to susiut sonuose galima jei gaunasi perteklius), kai pasiekiu klyniuka, tai vienos busimos klesnes akis susiveriu ant atskiro papildomo virbalo ir jas palieku (grubiai skaiciuojant buna apie trecdalis visu akiu). Likusias akis (busimo klyniuko ir kitos klesnes mezgu taip - sumezgu kazkiek akiu (panasiai tiek pat kiek ir klesnei) - ten bus klyniukas), o po to mezgu ilga klesne. Pabaigus griztu ten kur palikau ta papildoma virbala ir numezgu antra klesne. Taip pat mezgu ir nugarine kelniu dali. Isiuvo as jokio nededu, nes ir taip pakankamai vietos ten gaunasi sauskelnems, o ir neisitempia niekur. Gal tik kitiems nepatiktu kad paskui matosi sujungimo siule tiesiai per klyniuka, bet man tai ji tikrai nemaiso ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu pasirodyti su nauja suknyte dukrytei 4u.gif . Štai čia:
http://public.fotki....-/dsc05250.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 08 kovo 2010 - 22:29