Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Čili @ 2010 03 06, 15:37)

Enary, o man pačiai labai nesmagūs atrodo megztiniukai kai pažastytėse neišimta unsure.gif  blush2.gif Aš visada priėjus iki pažastų nuleidžiu 5 akytes bent abiejuose šonuose ir toliau tiesiai mezgu...

As pati isimineju, bet sakau, kad galimas ir toks variantas pradziai, jei zmogus nezino kaip 4u.gif
Atsakyti
[quote=Čili,2010 03 06, 16:37]
IrinaL, superinis komplektukas wub.gif Jau nemačiu niko jūsų braižą atpažįstu - pasakiškai viskas pyniuota ir t.t. wub.gif

Aciu uz siltus zodzius aciuks.gif ax.gif
Atsakyti
Dekoju Man-patinka-tyla ir Enary. Labai pagelbejot. Viskas aiskiau pasidare.
Dar vienas klausimelis kilo? Jei sonuose nuleidi pazastis po 5 akis, kaip pasikeis rankoviu forma? Ar taip pat staciakampiu neriasi?

p.s. Iki siol nerdavau tik serveteles. Rubeliai visai nauja ir nezinoma sritis.
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 03 06, 11:55)
sveikutės,
gal kas mezgat kūdikiams tokio tipo mezginius kaip šliaužtinukai ar kombinzoniukai? gal turit kokių idėjų arba gerų nuorodų, kaip juos megzti?
Ačiū

pasivaikščiojus po šią temelę manau galima rasti
http://www.supermama...howtopic=438242
o čia rusaičių naujagimių idėjos
http://club.osinka.r...-49287?&start=0
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 03 04, 22:30)
uzsukau pas jus parodyti savo darbelio  ax.gif

cia 100% linas

Nepaprastai grazus, lengva kaip pukas wub.gif super atrodo 4u.gif

QUOTE(IrinaL @ 2010 03 06, 00:40)
Sveiki  smile.gif
Labai grazus jusu visu darbeliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Sugalvojau ir as pasigirti savo paskutiniu darbeliu  ax.gif

Irgi kazkas tokio kaip grazu wub.gif Jau seniai Jusu darbeliais labai zaviuosi, man jie nepaprastai kruopstus ir stilingi 4u.gif

Pasirodau ir as savo naujausia darbeli dukrytei, gavosi taip, kad beveik gimtadienio proga pabaigiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 03 07, 10:56)
Pasirodau ir as savo naujausia darbeli dukrytei, gavosi taip, kad beveik gimtadienio proga pabaigiau smile.gif

labai labai wub.gif miela dovanėlė gimtadieniui 4u.gif
Aš irgi savo dukrytę gimtadienio proga noriu papuošti savo pačios darbeliu, neriu suknytę, dar šiek tiek laiko turiu biggrin.gif , pasirodysiu kai baigsiu
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 03 07, 10:56)

Labai smagus. Matosi ir lengvas, ir minkstas ir siltas.... clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 03 06, 12:35)
Na kokia tu saunuole  thumbup.gif , ir kada tik speji tiek grozio padaryti. Gal naktimis nemiegate ?

Ačiu. Na kad miegu, ir nemažai ax.gif

QUOTE(Mylia @ 2010 03 07, 09:56)
Nepaprastai grazus, lengva kaip pukas  wub.gif super atrodo  4u.gif
Irgi kazkas tokio kaip grazu  wub.gif Jau seniai Jusu darbeliais labai zaviuosi, man jie nepaprastai kruopstus ir stilingi  4u.gif

Labai labai fainas. Man spalvų derinys patinka.
Atsakyti
QUOTE(maumute @ 2010 03 07, 01:42)
Dekoju Man-patinka-tyla ir Enary. Labai pagelbejot. Viskas aiskiau pasidare.
Dar vienas klausimelis kilo? Jei sonuose nuleidi pazastis po 5 akis, kaip pasikeis rankoviu forma? Ar taip pat staciakampiu neriasi?

p.s. Iki siol nerdavau tik serveteles. Rubeliai visai nauja ir nezinoma sritis.

Nea, tada ir rankovytes nuleidineti reikes... pVZ, is rankoves abieju sonu taip pat po 5akis... tik nuleidziama palaipsniui, tiek rankovytes, tiek pazastukai, visu 5 akiu is kart negalima 4u.gif
o kokio amziaus vaikams megztukai bus? Siaip, su nerimu toks sunkesnis reikalas, jei pvz, norim rastuoto megztuko ir nuleistu rankovyciu, reikia akis taikyti, kad graziai susisiutu, o neriant su rastu ir visokie sunerimai, uzmetimai buna, mezgant rankoves nuleisti paprasciau, bent jau man biggrin.gif na, arba nerti be rasto, vien zemu stulpeliu arba stulpeliu su uzmetimu, tada paprasta....
Bet as cia truputi nuo esmes nutolau, taigi, kokio amziaus vaikams megztukai bus? Siulyciau pasieskoti ideju japoniskuose zurnaluose, ten visada labai aiskios schemos buna, parodyta atskirai ir rankovytes nuleidimai ir kakliuko, neriant pagal jas, nugrybauti beveik neimanoma... del to man japoniski zurnalai ir patinka, nereikia galvoti, kaip cia ka daryti, kai pvz kituose duodamas tik rasto motyvas ir viskas... 4u.gif
Atsakyti
Labadiena,

ateinu ir as parodyti savo paprastucius darbelius savo maziukui ax.gif smile.gif Liemenes modeli nusikopijavau is kazkurios mamytes, o visa kita - fantazijos vaisius smile.gif

http://img710.images...g=imgp3546u.jpg
Atsakyti
Mazajam 4 men (66 cm ugio), didziajam 3 m. (98 cm).
Abiems tokio pat fasono noriu nunerti.
Pradejau jau nerti megztuka paprastu rastu (stulpeliu su vienu uzmetimu).
Atsakyti
QUOTE(Saulau @ 2010 03 07, 12:40)
Labadiena,

ateinu ir as parodyti savo paprastucius darbelius savo maziukui ax.gif  smile.gif Liemenes modeli nusikopijavau is kazkurios mamytes, o visa kita  - fantazijos vaisius  smile.gif

http://img710.images...g=imgp3546u.jpg

labai grazus darbeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti