QUOTE(maumute @ 2010 03 07, 01:42)
Dekoju Man-patinka-tyla ir Enary. Labai pagelbejot. Viskas aiskiau pasidare.
Dar vienas klausimelis kilo? Jei sonuose nuleidi pazastis po 5 akis, kaip pasikeis rankoviu forma? Ar taip pat staciakampiu neriasi?
p.s. Iki siol nerdavau tik serveteles. Rubeliai visai nauja ir nezinoma sritis.
Nea, tada ir rankovytes nuleidineti reikes... pVZ, is rankoves abieju sonu taip pat po 5akis... tik nuleidziama palaipsniui, tiek rankovytes, tiek pazastukai, visu 5 akiu is kart negalima
o kokio amziaus vaikams megztukai bus? Siaip, su nerimu toks sunkesnis reikalas, jei pvz, norim rastuoto megztuko ir nuleistu rankovyciu, reikia akis taikyti, kad graziai susisiutu, o neriant su rastu ir visokie sunerimai, uzmetimai buna, mezgant rankoves nuleisti paprasciau, bent jau man
na, arba nerti be rasto, vien zemu stulpeliu arba stulpeliu su uzmetimu, tada paprasta....
Bet as cia truputi nuo esmes nutolau, taigi, kokio amziaus vaikams megztukai bus? Siulyciau pasieskoti ideju japoniskuose zurnaluose, ten visada labai aiskios schemos buna, parodyta atskirai ir rankovytes nuleidimai ir kakliuko, neriant pagal jas, nugrybauti beveik neimanoma... del to man japoniski zurnalai ir patinka, nereikia galvoti, kaip cia ka daryti, kai pvz kituose duodamas tik rasto motyvas ir viskas...