Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Pasigirsiu ir aš savo darbeliais savo saulytei
Liemenė ir batukai:
My Webpage

ant modeliuko

Kojinytės kurios turėtų tikti kitą žiemą smile.gif
Kojinytės
Atsakyti
prasau jusu paaiskinti kaip numegzti tokia suknele, nuo kur pradeti, kaip platinti, jau atsibodo ieskoti kazko panasaus, nieko nerandu. suknele noriu numegzti 3 metu mergytei dovanu biggrin.gif prasau nepykti sio kurynio kurejos kad noriu nusikopinti, bet jin tokia nuostabi 4u.gif labai aciu jei kas pades numegzti toki grozi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nu begalo grazi suknute wub.gif
Aisku geriausia kad pati autore pakomentuotu mezginio eiga.
As papasakosiu kaip pati daryciau.
manau taip:
Mezgama nuo apacios i virsu su virbalais su valu( nes siuliu tai nesimato)
uznetama 198 akys( jei gerai suskaiciavau)
numezgamas krastelis 1eile geru zaliu akiu, kita isvirkciu baltu.
paskui 9geros 9 isvirkscios. Sunku suskaicuot kiek cia tu eiliu ismegsta bet manau apie 10. Ismezgant balta eile nuimamos po 2 akis ties viduriu kvadratelio megzto blogosiom akim. mezgama tiesiai ir vel ismezgant balta juostele ties viduriu gerosios akim megzto kvadratelio nuimama po 2 akis . Ir taip toliau iki liemens.
Ties liemeniu cia, jei gerai suskaiciavau, lieka 110 akiu. mezgama tiesiai ties pazastimis isimamos rankoves, paskui nuleidziamas kaklas, nugaroje berods yra uzsegimas.

Cia pakomentavau is nuotraukos kiek sugebejau isziureti.
O kai megzsi pati cia jau priklausys nuo siulu storio ir norimo mezginio dydzio.
bet principas manau aiskus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 28 vasario 2010 - 21:25
Nu graaazu cia pas mus wub.gif

As tai pries atsidarydama sia tema jauciuosi tokia normali mezgeja, bet , kai atsidarau .... suprantu kad tooooli grazu...

nu bet pasirodysiu, dovana metuku proga ax.gif

user posted image

Naiste, nuoroda labai i tema ir laiku, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aidaa @ 2010 02 28, 23:19)
As tai pries atsidarydama sia tema jauciuosi tokia normali mezgeja, bet , kai atsidarau .... suprantu kad tooooli grazu...

nu bet pasirodysiu, dovana metuku proga  ax.gif

Visiskai sutinku su tavimi drinks_cheers.gif , bet uztat koks spyris i ....., dabar kiek visko ismokstu thumbup.gif , o kiek dar noriu. Cia viskas taip grazu, ir visko noriu , visko man reikia bigsmile.gif

O darbelis tamstos labai dailutis wub.gif , spalvytes tokios fainios wub.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2010 02 28, 19:57)
Pasigirsiu ir aš savo darbeliais savo saulytei
Liemenė ir batukai:
My Webpage

ant modeliuko

Kojinytės kurios turėtų tikti kitą žiemą  smile.gif
Kojinytės

Šilti ir mieli darbeliai tokiai gražiai saulytei mirksiukas.gif O čia ta pati liemenė, nes skirtingose nuotraukose spalvos man visai kitokios atrodo smile.gif Pasigirsiu ir aš, mano sūnutis irgi turi tokį meškiuką, labai jis mamyčių mėgiamas mirksiukas.gif

QUOTE(aidaa @ 2010 02 28, 23:19)
Nu graaazu cia pas mus  wub.gif

nu bet pasirodysiu, dovana metuku proga  ax.gif
user posted image

Naiste, nuoroda labai i tema ir laiku, aciu  4u.gif

Labai labai gražu wub.gif

Rogue, šita suknutė irgi labai graži
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikadi: 01 kovo 2010 - 09:36
Labas rytas
Su pirmaja pavasario dienele merginos wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti

ech jau kaip padvelke pavasariu ,labai grazus kisiukai wub.gif wub.gif wub.gif
na tai su pavasariu merginos - auksarankes ,kaip sakant pavasarelis jau atejo ir sijonukai sutrumpejo ,o tai reiskia ,kad maziau mezgimo trumpam sijonukui reiks ir rankdarbeliu galesim daugiau primegst smile.gif))))
sekmes jums darbeliuose bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moniuxx: 01 kovo 2010 - 10:40
Sveikos,
prisiziurejau jusu kurtu grozybiu tai ir as uzsimaniau, tik gaila, toli grazu biggrin.gif
va cia dukriukui

user posted image

o cia suneliui, gali buti kad jau rodziau

user posted image
Atsakyti
nu va kokie grazus mezginukai thumbup.gif
Atsakyti
Labai žavūs darbeliai, ačiū už idėjas ir su kalendoriniu pavasariu visas auksarankes! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles 4u.gif
trumpam isiversiu pas jus blush2.gif
Gal kas turite sios nuostabios sukneles schemute? Ji buvo ideta prie vaikisku rubeliu schemu, bet deja pacios schemutes nerodo verysad.gif Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
QUOTE(saulxx @ 2009 01 21, 10:47)

Atsakyti