Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Cia mano mezginejimai mano mazajai ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 26 vasario 2010 - 22:30
Mamytė uogytė thumbup.gif tavo darbeliai
Atsakyti
Aciu labai ax.gif

As tai puse garderobo ir sau ir dukrytei pasidarau, jau pavasariui visko turiu prisimezgus tik dar nufotografuot nespejau. Kai nufotografuosiu butinai parodysiu. biggrin.gif
Atsakyti
tikrai labai gražūs mezginukai, mamyte uogyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 02 26, 22:30)

rubeliai visi tikrai labai grazus...bet jau sita fotosesija thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 02 26, 23:39)
Aciu labai  ax.gif

As tai puse garderobo ir sau ir dukrytei pasidarau, jau pavasariui visko turiu prisimezgus tik dar nufotografuot nespejau. Kai nufotografuosiu butinai parodysiu. biggrin.gif

Mamyte uogyte, darbeliai tiesiog nuosabūs ir šie kuriuos čia parodėte ir tie kurie puslapiukyje, žaviuosi darbštumu ir kūrybingumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2010 02 24, 13:05)
Sveikutes 4u.gif as cia naujoke blush2.gif labai noriu numegzti savo princesytei megztuka,tik nezinau nuo ko pradeti blush2.gif gal padesit rolleyes.gif

tam yra pradizamoksliu temuke ,nepamenu kaip tikslai vadinasi ,ebt turetum tikrai rasti lyg ir mokomes megsti ar mezgimo pradziamokslis ,tad sekmes ir kantrybes mokantis puosti savo princese smile.gif)))
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na jusu visu darbeliai tikrai nerealus thumbup.gif
mamytes turiu tokia problemele, vasara palnuojam krikstyt savo mazyle ir labai noreciau pati nuerti arba numegzti jai suknele tai bus 6-9men, bet niekur negaliu (arba nemoku) rasti schemutes kaip ja nunert arba numegzt. gal kuri is jusu turit schemute parasykyt i az, busiu tikrai lab dekinga
pirkti is auksarankiu jau padaryta tikrai malonu, bet kazkaip lab noriu kad mazyle butu apremgta mano ranku darbeliu, kuris bus padarytas is meiles jai wub.gif
Atsakyti
Pasidairyk čia. Man net galva apsisuko, kaip reiks išsirinkt? Mažajai irgi pati mezgiau krikštynų suknelę, bet tada dar nebuvau atradus SM, tai pusiau iš galvos, pusiau pagal kažkokias schemas.
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif
Mes dar tik laukiam musu pirmagymio, kuris turetu pasirodyt balandzio menesi, taip kad dar nesu "tikra" mamyte.. rolleyes.gif Bet kadangi planuojam vasara krikstynas ir daktarai sako, kad bus mergyte, tai labai noreciau nunerti ta proga visa komplekteli - suknyte, svarkeli, kepuryte, batelius. Todel turiu didziuli prasyma.. 4u.gif Gal kas turit ir galit imest kriksto rubeliu nuotrauku su schemom? Buciau be galo dekinga.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena žinute aukščiau pažiūrėk.
Atsakyti
Ot tai vista! doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti