Įlindau ir aš pasirodyt megztuko savo kinderiukui
Tai antras bandymas. nes pirm kartą ruoželius siuvinėjau, negražiai gavos, tai šįkart viską išmezgiau, tai gavos mezginys iš 13 kamuoliukų spalvotą mezginį buvau mezgus tik 1995metais. ir išvis paskutinius 5m galima sakyt beveik nemezgiau. Šiemet vėl ,,susirgau" .
QUOTE(kipse @ 2010 02 26, 10:44)
Įlindau ir aš pasirodyt megztuko savo kinderiukui
Tai antras bandymas. nes pirm kartą ruoželius siuvinėjau, negražiai gavos, tai šįkart viską išmezgiau, tai gavos mezginys iš 13 kamuoliukų spalvotą mezginį buvau mezgus tik 1995metais. ir išvis paskutinius 5m galima sakyt beveik nemezgiau. Šiemet vėl ,,susirgau" .
labai dailu ir kruopštu
QUOTE(mazge1979 @ 2010 02 25, 20:53)
o man labai gražu, kam ardyt ar trumpint, juk bus suknytė, tik trumpa. man l. gražu kai mergytės trumputėm suknytėm.
aciu uz komplimentus ir nuomone - na dabar ji gera bet iki vasaros dar keturi geri menesiai... na gal neisstyps labai mano princese:)
QUOTE(kipse @ 2010 02 26, 10:44)
Įlindau ir aš pasirodyt megztuko savo kinderiukui Tai antras bandymas. nes pirm kartą ruoželius siuvinėjau, negražiai gavos, tai šįkart viską išmezgiau, tai gavos mezginys iš 13 kamuoliukų spalvotą mezginį buvau mezgus tik 1995metais. ir išvis paskutinius 5m galima sakyt beveik nemezgiau. Šiemet vėl ,,susirgau" .
tikrai labai kruopštu, didelis balionas už kantrybę
tai pasipuoš kinderiukas
QUOTE(busimi @ 2010 02 25, 17:50)
va perkeliau foto - oranzine suknele - ten i sona paejus dar kelios yra foto tos pacios sukneles - tik mano manekene pozuoti nenorejo...
sakykit iš kokių siūliukų oranžinė megzta?
QUOTE(Čili @ 2010 02 26, 13:40)
sakykit iš kokių siūliukų oranžinė megzta?
100proc. medvilne. o siulai vadinasi Altun Basak Miya turkiski, 50g-125m. 200g truputi mazoka suknelei ant 1 metu mergytes. mums dabar tik 9,5men gali buti kad vasaros sulaukus suknele bus per trumpa.
QUOTE(pupuliukai @ 2010 02 26, 15:39)
Sveikos, labai noreciau schemutes peledziuku. tie kur is pyniu mezgami, ziurejau, ziurejau ale niekaip nedasunta, kaip cia juos numegzt aciu
Tikrai yra vaikiškų rūbelių temoj be komentarų. Tik neatsimenu, kuriam puslapy
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 24, 22:23)
man tai labai labai grazu tik vistik as buciau grazinus prieki, nes gale, bent jau pas mus, nelabai matytusi visas grozis, nes plaukuciai uzstotu
QUOTE(pupuliukai @ 2010 02 26, 15:39)
Sveikos, labai noreciau schemutes peledziuku.
Stai, prasau peledziuku schema