Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Labai labai nuostabūs jūsų kūriniai thumbup.gif wub.gif !
Aderaa, pritariu dukriuko paklaust, bet jei savo nuomonę įkišt, tai aš ir pradžioj nustebau kad nugaroj, bet šiaip aš ir pritariu "kitaip nei visur", bet "kad visi patenkinti būtų" aš padaryčiau dar tokių pat gėlyčių veidrodiniu principu, t.y. dar ir prieky tik apačioj ir apverstas biggrin.gif ir iš serijos "kitaip" bigsmile.gif
Va rodau savo siūliukus, tik gyvai jie šviesesni gražios švelnios spalvos ir alyv žadu pridėt tik jei žydrų neužteks(pritariat?) Gal kils jum kokių idėjų kas geriau metinukui(jau paskubėt man reik):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 24, 22:23)
Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti, numezgiau savo mažei tuniką ir nugarą papuošiau gėlytėmis, norėjau , kad būtų kažkaip kitaip, gal įdomiau, juk priekį puošti įprasta, o va nugarą kažkaip nelabai g.gif tai namiškiams tas mano sprendimas pasirodė nepriimtinas...
O kaip jums  atrodo? unsure.gif

Dukrytė jau miega ryt gal nufotkinsiu ant manekeno biggrin.gif

Gražu, bet tikrai ant priekio man irgi trūksta tų pabarstytų gėlyčių, visiškai pritariu šios mamytės pasisakymui:

QUOTE(irmusiux @ 2010 02 25, 13:19)
Nugarytė graži, raštelis  thumbup.gif  bet priekis niūrus g.gif , aš "pabarstyčiau" priekyje apačioje keletą gėlyčių, ir ant rankovių apačios keletą wub.gif  Man atrodo, kad pačiam vaikiukui smagiau kai mato gėlytes  4u.gif

Atsakyti

Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti

Nebent tamstos namiskiai labai islepinti blush2.gif Nes mano nuomone-tai labai dailus darbelis thumbup.gif . Svarbu, kad butu minkstas ir siltas, bei paciai mergytei patiktu. Kaip sake viena mamyte-dar truputuka pabarscius gelyciu.....butu idealu.
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones, gal kažką ir pakeisiu priekyje, bet malonu, kad kai kam patiko mano idėja.
Atsakyti
sveikos, parodau suknyte sav mazylei bet ja jau isaugom:) ir kur foto tai irgi jau pomaze atrodo ji. labai nepeikit;)

suknele

ir dar tunika cia
Atsakyti
Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti, numezgiau savo mažei tuniką ir nugarą papuošiau gėlytėmis, norėjau , kad būtų kažkaip kitaip, gal įdomiau, juk priekį puošti įprasta, o va nugarą kažkaip nelabai g.gif tai namiškiams tas mano sprendimas pasirodė nepriimtinas...
O kaip jums  atrodo? unsure.gif

Keisti namiskiai g.gif Man labai grazu 4u.gif Ir kiek darbo ideta - bent is mandagumo galejo susilaikyti nuo komentaru, nebent cia tas asmuo, kuriam puostis tektu nesuzavetas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2010 02 25, 17:38)
sveikos, parodau suknyte sav mazylei bet ja jau isaugom:) ir kur foto tai irgi jau pomaze atrodo ji. labai nepeikit;)

suknele

ir dar tunika cia

Nėra čia ką peikti, super, labai gražiai numezgus thumbup.gif , tik nelabai suprantu, čia ta kur tu dabar mezgei išaugot?
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2010 02 25, 16:38)

suknele

ir dar tunika cia

labai grazus ir mezginukai ir monekene wub.gif
man rodos kad dar neisaugot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2010 02 25, 18:38)
Nėra čia ką peikti, super, labai gražiai numezgus  thumbup.gif , tik nelabai suprantu, čia ta kur tu dabar mezgei išaugot?

nea, cia krikstui mezgiau ta suknele bet tiko dar ir kai buvom 7menesiu:)
o dabar kur mezgiau tai palikau dideliuose apmastymuose ka daryt nes siulu pritruko sijonuko ilgiui... tai veliau idesiu pasirodyt. gaila ardyti tai gal parduosiu kam nors... dar pagalvojau kad pas visus pazystamus berniukai -ner kam net padovanoti...

va perkeliau foto - oranzine suknele - ten i sona paejus dar kelios yra foto tos pacios sukneles - tik mano manekene pozuoti nenorejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimi: 25 vasario 2010 - 18:07
QUOTE(busimi @ 2010 02 25, 17:50)
nea, cia krikstui mezgiau ta suknele bet tiko dar ir kai buvom 7menesiu:)
o dabar kur mezgiau tai palikau dideliuose apmastymuose ka daryt nes siulu pritruko sijonuko ilgiui... tai veliau idesiu pasirodyt. gaila ardyti tai gal parduosiu kam nors... dar pagalvojau kad pas visus pazystamus berniukai -ner kam net padovanoti...

padaryk bliuskyte vasarai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2010 02 25, 18:51)
padaryk bliuskyte vasarai  mirksiukas.gif

aciu uz pagyras wink.gif
ideja:) sijona vadinasi reikes gerai patrumpinti:) arba is viso permegzti:)
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2010 02 25, 19:09)
aciu uz pagyras wink.gif
ideja:) sijona vadinasi reikes gerai patrumpinti:) arba is viso permegzti:)

o man labai gražu, kam ardyt ar trumpint, juk bus suknytė, tik trumpa. man l. gražu kai mergytės trumputėm suknytėm.
Atsakyti