Labai labai nuostabūs jūsų kūriniai !
Aderaa, pritariu dukriuko paklaust, bet jei savo nuomonę įkišt, tai aš ir pradžioj nustebau kad nugaroj, bet šiaip aš ir pritariu "kitaip nei visur", bet "kad visi patenkinti būtų" aš padaryčiau dar tokių pat gėlyčių veidrodiniu principu, t.y. dar ir prieky tik apačioj ir apverstas ir iš serijos "kitaip"
Va rodau savo siūliukus, tik gyvai jie šviesesni gražios švelnios spalvos ir alyv žadu pridėt tik jei žydrų neužteks(pritariat?) Gal kils jum kokių idėjų kas geriau metinukui(jau paskubėt man reik):
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 24, 22:23)
Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti, numezgiau savo mažei tuniką ir nugarą papuošiau gėlytėmis, norėjau , kad būtų kažkaip kitaip, gal įdomiau, juk priekį puošti įprasta, o va nugarą kažkaip nelabai tai namiškiams tas mano sprendimas pasirodė nepriimtinas...
O kaip jums atrodo?
Dukrytė jau miega ryt gal nufotkinsiu ant manekeno
O kaip jums atrodo?
Dukrytė jau miega ryt gal nufotkinsiu ant manekeno
Gražu, bet tikrai ant priekio man irgi trūksta tų pabarstytų gėlyčių, visiškai pritariu šios mamytės pasisakymui:
QUOTE(irmusiux @ 2010 02 25, 13:19)
Nugarytė graži, raštelis bet priekis niūrus , aš "pabarstyčiau" priekyje apačioje keletą gėlyčių, ir ant rankovių apačios keletą Man atrodo, kad pačiam vaikiukui smagiau kai mato gėlytes
Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti
Nebent tamstos namiskiai labai islepinti Nes mano nuomone-tai labai dailus darbelis . Svarbu, kad butu minkstas ir siltas, bei paciai mergytei patiktu. Kaip sake viena mamyte-dar truputuka pabarscius gelyciu.....butu idealu.
Ačiū visoms už nuomones, gal kažką ir pakeisiu priekyje, bet malonu, kad kai kam patiko mano idėja.
Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti, numezgiau savo mažei tuniką ir nugarą papuošiau gėlytėmis, norėjau , kad būtų kažkaip kitaip, gal įdomiau, juk priekį puošti įprasta, o va nugarą kažkaip nelabai tai namiškiams tas mano sprendimas pasirodė nepriimtinas...
O kaip jums atrodo?
O kaip jums atrodo?
Keisti namiskiai Man labai grazu Ir kiek darbo ideta - bent is mandagumo galejo susilaikyti nuo komentaru, nebent cia tas asmuo, kuriam puostis tektu nesuzavetas
QUOTE(Vikadi @ 2010 02 25, 18:38)
Nėra čia ką peikti, super, labai gražiai numezgus , tik nelabai suprantu, čia ta kur tu dabar mezgei išaugot?
nea, cia krikstui mezgiau ta suknele bet tiko dar ir kai buvom 7menesiu:)
o dabar kur mezgiau tai palikau dideliuose apmastymuose ka daryt nes siulu pritruko sijonuko ilgiui... tai veliau idesiu pasirodyt. gaila ardyti tai gal parduosiu kam nors... dar pagalvojau kad pas visus pazystamus berniukai -ner kam net padovanoti...
va perkeliau foto - oranzine suknele - ten i sona paejus dar kelios yra foto tos pacios sukneles - tik mano manekene pozuoti nenorejo...
QUOTE(busimi @ 2010 02 25, 17:50)
nea, cia krikstui mezgiau ta suknele bet tiko dar ir kai buvom 7menesiu:)
o dabar kur mezgiau tai palikau dideliuose apmastymuose ka daryt nes siulu pritruko sijonuko ilgiui... tai veliau idesiu pasirodyt. gaila ardyti tai gal parduosiu kam nors... dar pagalvojau kad pas visus pazystamus berniukai -ner kam net padovanoti...
padaryk bliuskyte vasarai
QUOTE(Roberčiukas @ 2010 02 25, 18:51)
padaryk bliuskyte vasarai
aciu uz pagyras
ideja:) sijona vadinasi reikes gerai patrumpinti:) arba is viso permegzti:)
QUOTE(busimi @ 2010 02 25, 19:09)
aciu uz pagyras
o man labai gražu, kam ardyt ar trumpint, juk bus suknytė, tik trumpa. man l. gražu kai mergytės trumputėm suknytėm.