QUOTE(357 @ 2010 02 24, 16:38)
Jei jau apie mezginius visai mažiems, tai va mano paskutinis darbelis
Plonytė vilna, ploni virbalai, daug laiko ir daug šilumos sumegzta
Bus kažkokiam leliui labai jauku jame
Gražu
, o tu mezgi pardavimui kaip supratu? Aš savo mažiuka jau kaip ir apmezgus daugiau mažiau, dabar dar pleduką mezgu ir taip vis mislinu gal irgi kokius pledukus megst pardavimui,jei nepaslaptis ar perka mezginukus
QUOTE(kulwerstukas @ 2010 02 24, 17:08)
Nu žinok turėjau tris matkutes melsvų siūlų po 100g 250m ir kažkur 1,5matkutės baltų siūlų 50g ir man išejo tie du megstukai ir kelnytės. Tam kostiumėliui jei gerai pamenu išejo kažkur 2matkutes mėlynų ir turbūt pusė matkutės baltų siūlų. Sakau niekada nemoku apskaičiuoti kiek tų siūlų reikia (pirkau tik kostiumėliui, o išėjo va kiek
). Dėl reglano rankovių tai pati pirmą kartą taip mezgiau, labai paprasta, kai kas paaiškina. Mezgsti pradėjau nuo kaklo, tam megstukui su meškiuku užsidėjau 72akis, priekiui ir nugarai gavosi po 22, o rankovėms po 14 akių. Kur buvo atnara ten kiekvienoj geroj eilėj kur eina reglanas dadėdavau po vieną isvirkščią akį, o kur baigiasi atnara, tai dadėdavau po 2 akis ties reglanu. Ir taip viską vientisai mezgiau iki pažastų, tada mezgiau viską atskirai, rankoves ir patį megstuką. Nu iš manęs nekokia aiškintoja gavosi, bet gal ką supratai, jei ką tai klausk
O tas dryžuotas megstukas didesnis gavosi, jam dėjau nugarai 24, rankovėms po 16 akių, nu tai turbūt mano mažas jį užsidės dar po gero mėnesiuko.
QUOTE(Skarlet @ 2010 02 24, 20:43)
Labai silti ir mieli mamu darbeliai.
Vikadi, super zalios liemenes ideja
Ačiū