Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(357 @ 2010 02 24, 16:38)
Jei jau apie mezginius visai mažiems, tai va mano paskutinis darbelis  smile.gif

user posted image

Plonytė vilna, ploni virbalai, daug laiko ir daug šilumos sumegzta  wub.gif

Bus kažkokiam leliui labai jauku jame  wub.gif

labai mielas wub.gif tik kodel kazkokiam? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelec @ 2010 02 24, 16:41)
labai mielas wub.gif  tik kodel kazkokiam? verysad.gif

ačiū blush2.gif

nes jis bus parduodamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2010 02 17, 14:15)
Liemene savo kleckiukui:
user posted image
user posted image
wub.gif maždaug kokie išmatavaima? nerealus wub.gif
Komplektukas kelnytes ir megstukas:
user posted image
Na ir dar du ale sliaustukai:
user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Vikadi @ 2010 02 23, 16:54)

Va kas gavosi(dabar prie vienu kelnyciu turim du megstukus  biggrin.gif )
user posted image

Labai grazus darbeliai wub.gif

Iškilo man klausimų: Kiek reikia naujagimiui siūlų norint numegzti kelnytes ir megztuką, ar kombinzoniuka (šliauštinukus)?
O kaip to megztuko rankovės mezgamos? reglano? blush2.gif maždaug kaip ten su tom akim? kiek jų reikia? nes manikeno dar nėr ant kurio pamatuoti tame reikale žalia blush2.gif

nors sau esu nusimezgus ne vieną liemenę, vyrui megztinį, bet ne su reglano rankovėm (nes tokių nemoku blush2.gif )
Atsakyti
Labai silti ir mieli mamu darbeliai. Vikadi, super zalios liemenes ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 02 24, 16:38)
Jei jau apie mezginius visai mažiems, tai va mano paskutinis darbelis  smile.gif

Plonytė vilna, ploni virbalai, daug laiko ir daug šilumos sumegzta  wub.gif

Bus kažkokiam leliui labai jauku jame  wub.gif

Gražu wub.gif , o tu mezgi pardavimui kaip supratu? Aš savo mažiuka jau kaip ir apmezgus daugiau mažiau, dabar dar pleduką mezgu ir taip vis mislinu gal irgi kokius pledukus megst pardavimui,jei nepaslaptis ar perka mezginukus blush2.gif

QUOTE(kulwerstukas @ 2010 02 24, 17:08)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Labai grazus darbeliai wub.gif

Iškilo man klausimų: Kiek reikia naujagimiui siūlų norint numegzti kelnytes ir megztuką, ar kombinzoniuka (šliauštinukus)?
O kaip to megztuko rankovės mezgamos? reglano? blush2.gif  maždaug kaip ten su tom akim? kiek jų reikia? nes manikeno dar nėr ant kurio pamatuoti tame reikale žalia blush2.gif

nors sau esu nusimezgus ne vieną liemenę, vyrui megztinį, bet ne su reglano rankovėm (nes tokių nemoku blush2.gif )

Nu žinok turėjau tris matkutes melsvų siūlų po 100g 250m ir kažkur 1,5matkutės baltų siūlų 50g ir man išejo tie du megstukai ir kelnytės. Tam kostiumėliui jei gerai pamenu išejo kažkur 2matkutes mėlynų ir turbūt pusė matkutės baltų siūlų. Sakau niekada nemoku apskaičiuoti kiek tų siūlų reikia (pirkau tik kostiumėliui, o išėjo va kiek biggrin.gif ). Dėl reglano rankovių tai pati pirmą kartą taip mezgiau, labai paprasta, kai kas paaiškina. Mezgsti pradėjau nuo kaklo, tam megstukui su meškiuku užsidėjau 72akis, priekiui ir nugarai gavosi po 22, o rankovėms po 14 akių. Kur buvo atnara ten kiekvienoj geroj eilėj kur eina reglanas dadėdavau po vieną isvirkščią akį, o kur baigiasi atnara, tai dadėdavau po 2 akis ties reglanu. Ir taip viską vientisai mezgiau iki pažastų, tada mezgiau viską atskirai, rankoves ir patį megstuką. Nu iš manęs nekokia aiškintoja gavosi, bet gal ką supratai, jei ką tai klausk mirksiukas.gif O tas dryžuotas megstukas didesnis gavosi, jam dėjau nugarai 24, rankovėms po 16 akių, nu tai turbūt mano mažas jį užsidės dar po gero mėnesiuko.

QUOTE(Skarlet @ 2010 02 24, 20:43)
Labai silti ir mieli mamu darbeliai. Vikadi, super zalios liemenes ideja  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikadi: 24 vasario 2010 - 20:53
Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti, numezgiau savo mažei tuniką ir nugarą papuošiau gėlytėmis, norėjau , kad būtų kažkaip kitaip, gal įdomiau, juk priekį puošti įprasta, o va nugarą kažkaip nelabai g.gif tai namiškiams tas mano sprendimas pasirodė nepriimtinas...
O kaip jums atrodo? unsure.gif

user posted image

Dukrytė jau miega ryt gal nufotkinsiu ant manekeno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 24, 22:23)

neįprasta, bet man l. gražu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus darbelis paneles Prym thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Senai bandau atgaminti sita rasta,bet jus parodet megztinuka 4u.gif
gal galima aprasyma ar schema,aciu.
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2010 02 24, 21:48)
Gražu  wub.gif , o tu mezgi pardavimui kaip supratu? Aš savo mažiuka jau kaip ir apmezgus daugiau mažiau, dabar dar pleduką mezgu ir taip vis mislinu gal irgi kokius pledukus megst pardavimui,jei nepaslaptis ar perka mezginukus blush2.gif

ačiū 4u.gif smulkiau į až gal... ax.gif

Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti, numezgiau savo mažei tuniką ir nugarą papuošiau gėlytėmis, norėjau , kad būtų kažkaip kitaip, gal įdomiau, juk priekį puošti įprasta, o va nugarą kažkaip nelabai g.gif tai namiškiams tas mano sprendimas pasirodė nepriimtinas...

man irgi gražu... smile.gif
bet kiek čia darboooo doh.gif
Atsakyti
Aderaa, labai gražu neįprastas papuošimas ,man patinka 4u.gif o tu paklausk pačios dukrytės,kur ji nori šitą grožį matyt wub.gif
Atsakyti
man kadangi irgi visada norisi kazkaip kitaip, tai man nugaroj labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jums  atrodo? unsure.gif

Nugarytė graži, raštelis thumbup.gif bet priekis niūrus g.gif , aš "pabarstyčiau" priekyje apačioje keletą gėlyčių, ir ant rankovių apačios keletą wub.gif Man atrodo, kad pačiam vaikiukui smagiau kai mato gėlytes 4u.gif
Atsakyti