Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(aidaa @ 2010 02 22, 23:19)
kelnytes vaikiukam ir be petneseliu gerai laikosi, as verdavau tik gumyte. Tik reikia pakankamai ilgos tos dalies kur nuo liemens iki klyniuko, kad tilptu su pampersiuku ar vystyklais. o susagstomas megstukas optimaliausias variantas, siulau atkreipti demesi, kad butu pakankamai placios rankovytes, ypac ties pazastim (cia is patirties  blush2.gif ), kad nereiktu vaiko rankyciu per jega grust.

o as pamegau sarafaniukus, greit ir patogu , musu naujausiais pavasarinis  ax.gif

Kaip grazu wub.gif , greiciau jau tas pavasaris ateitu

QUOTE(liolke @ 2010 02 23, 14:53)
idejau i pagyru tema, tuo paciu idesiu ir cia, kadangi tai vaikiskas darbelis tai tiks ir sioje temoje

megztukas-eziukas

Liuks thumbup.gif O koks cia rastelis krastuose priekines dalies? Nezinau ar suprantamai paklausiau blush2.gif

Pasirodysiu ir as su savo paskutiniu darbeliu, liko siulu nuo sio kostiumelio (niekada nepataikau siulu kiekio hihihi.gif )
user posted image

Va kas gavosi(dabar prie vienu kelnyciu turim du megstukus biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Kaaaip gražu wub.gif ir vaikiuks užmyluot wub.gif Jaučiu ir man kažką panašiai reik megzt arne (ir aš į šitą žiūrėjau ir siulai mano panašūs)(beje kiek jums čia?)? O kaip jei į megztuką ploną užtrauktuką įsiūčiau?
Atsakyti
QUOTE(aidaa @ 2010 02 23, 18:20)
megztukas -saldainiukas  wub.gif o rankovytes cia kokia technika ??? Kiek daug dar pasirodo as nezinau apie mezgima  doh.gif

Aciu uz pagyras sarafaniukui  ax.gif

visi mes kiekviena karta vis kazka naujo ismokstam, suzinom...., o del rankovyciu jis vadinamas briaunuota atnara arba rygos ar prancuzisku, kas turi mezgimo abecele, tai tas rastas yra 31-ame jo psl, tik vienspalvis parodytas, o as dariau is dvieju spalvu, zodziu akiu skaicius turi dalytis is 4, plius 1 akis, kad rastas butu simetriskas, plius 2 krastines
1 eile: nukelus krastine, 2 geros, 2 isvirkscios ir tt. eiles gale 1 geroji ir krastine
2 eile: 1 nukeliama, 2 isvirkscios, 2 geros ir t.t. eiles gale 1 isv ir viena krastine
3 eile: rastas kartojamas nuo 1-os, o norint kad gautusi taip spalvotai kas 2 akis vis pakeisdavau siula pvz 1 eilej 2 geros melynos, 2 isv baltos, 2-oj eilej 2 isv melynos, 2 geros baltos

sekmes kas bandysit
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 02 23, 18:02)
Kaaaip gražu wub.gif ir vaikiuks užmyluot wub.gif  Jaučiu ir man kažką panašiai reik megzt arne (ir aš į šitą žiūrėjau ir siulai mano panašūs)(beje kiek jums čia?)? O kaip jei į megztuką ploną užtrauktuką įsiūčiau?

Cia jei gerai suprantu tai manes klausi smile.gif
Mums 3menesiukai ir 2 savaites biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as su savo paskutiniu darbeliu, liko siulu nuo sio kostiumelio (niekada nepataikau siulu kiekio hihihi.gif )
user posted image

labai labai grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aidaa, fainas sarafanas, toks plevenantis, lengvutis smile.gif

QUOTE(liolke @ 2010 02 23, 14:53)
idejau i pagyru tema, tuo paciu idesiu ir cia, kadangi tai vaikiskas darbelis tai tiks ir sioje temoje
megztukas-eziukas

labai dailus darbelis thumbup.gif o kaip ten išmegzti ežiuko spygliukai?

QUOTE(Vikadi @ 2010 02 23, 17:54)
Pasirodysiu ir as su savo paskutiniu darbeliu, liko siulu nuo sio  kostiumelio (niekada nepataikau siulu kiekio  hihihi.gif )

Va kas gavosi(dabar prie vienu kelnyciu turim du megstukus  biggrin.gif )

kaip gražuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu blink.gif tas meškutis nerealus, o modeliukas išvis pats gražiausias wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 357: 24 vasario 2010 - 10:50
Sveikutes 4u.gif as cia naujoke blush2.gif labai noriu numegzti savo princesytei megztuka,tik nezinau nuo ko pradeti blush2.gif gal padesit rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norejau paklausti, gal kas turetu sios grazios sukneles rasteli? Buciau labai dekinga:)
Papildyta:
Deja kazkodel neiseina ideti nuotrauka, ji 8 psl
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2010 02 24, 10:54)

labai labai grazus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(357 @ 2010 02 24, 11:49)

kaip gražuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  blink.gif tas meškutis nerealus, o modeliukas išvis pats gražiausias  wub.gif

Aciu mergiukai
Atsakyti
pikčiurnyt, susirask nuotraukytė ko norėtum, gal pabandysim padėt ax.gif Ar esi jau ką numezgus?
Atsakyti
[qu
smile.gif thumbup.gif o kaip ten išmegzti ežiuko spygliukai?

[/quote]

eziuko spygliukai labai paprastai, nieko papildomai nedariau, nes tokius siulus turejau, pavadinimo tai nebepamenu, nes nuo labai senu laiku metos, jie tokie rudi su baltais issikisusiais siuliukais, buvau ir pamirsus apie juos, nes galvojau pradzioj siuvinet tuos spygliukus, bet tie siuliukai palengvino man darba thumbup.gif
Atsakyti
Jei jau apie mezginius visai mažiems, tai va mano paskutinis darbelis smile.gif

user posted image

Plonytė vilna, ploni virbalai, daug laiko ir daug šilumos sumegzta wub.gif

Bus kažkokiam leliui labai jauku jame wub.gif
Atsakyti