Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 02 22, 20:41)
Gražu wub.gif  Va va užtat ir klausiu patarimo, nes idėjų ir patinkančių tai sočiai, o aš klausiau kaip kokie rūbeliai yra patogiau  praktiškiau mamytei ir vaikučiui? tarkim gqlvoju kažkas tokio: user posted image  http://radikal.ru/F/...1edb55.jpg.html Ar geriau taip (tik kelnes su krūtinėle galvoju kad ant petukų dar laikytūs): user posted image http://radikal.ru/F/...c69d68.jpg.html ?????

Pasakysiu savo asmenine nuomone, jei galima smile.gif
Jei rinksites pirma varianta, tai megztuka siulyciau daryti ne su iskirpte, o kuo arciau kakliuko (del silumos) ir uzsegama per peti arba per prieki istisai (del patogumo).

Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2010 02 21, 21:46)
Sveikos merginos. Turiu prasymuka: gal kuri turite 3-4 metu mergaites ismieras. Man reikia kiek yra iki klubu nuo kakliuko, nes noriu numegzti suknyte anukei dovanu nuo klubu platejancia ir niekur nerandu tokio matmens. Gal kuri galit pamatuoti buciau labai dekinga. 4u.gif

Tai va, nuo klubų iki petuko yra 30cm.
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 02 22, 14:41)
Gražu wub.gif  Va va užtat ir klausiu patarimo, nes idėjų ir patinkančių tai sočiai, o aš klausiau kaip kokie rūbeliai yra patogiau  praktiškiau mamytei ir vaikučiui? tarkim gqlvoju kažkas tokio: user posted image  http://radikal.ru/F/...1edb55.jpg.html Ar geriau taip (tik kelnes su krūtinėle galvoju kad ant petukų dar laikytūs): user posted image http://radikal.ru/F/...c69d68.jpg.html ?????

QUOTE(NeLina @ 2010 02 22, 17:42)
Pasakysiu savo asmenine nuomone, jei galima smile.gif
Jei rinksites pirma varianta, tai megztuka siulyciau daryti ne su iskirpte, o kuo arciau kakliuko (del silumos) ir uzsegama per peti arba per prieki istisai (del patogumo).

vat tą patį norėjau ir parašyti-geresnis pirmas variantas, tik su susagstomu megztuku smile.gif O kepurytės užmaunamos irgi nepraktiškos..Geriau kokią iš forumo narės MISTY šalmukų tipo megzčiau, su raišteliais ir nuleidimais ausytėms, kad ir plonesnio siūlo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 02 22, 15:41)
Gražu wub.gif  Va va užtat ir klausiu patarimo, nes idėjų ir patinkančių tai sočiai, o aš klausiau kaip kokie rūbeliai yra patogiau  praktiškiau mamytei ir vaikučiui?  (tik kelnes su krūtinėle galvoju kad ant petukų dar laikytūs):

kelnytes vaikiukam ir be petneseliu gerai laikosi, as verdavau tik gumyte. Tik reikia pakankamai ilgos tos dalies kur nuo liemens iki klyniuko, kad tilptu su pampersiuku ar vystyklais. o susagstomas megstukas optimaliausias variantas, siulau atkreipti demesi, kad butu pakankamai placios rankovytes, ypac ties pazastim (cia is patirties blush2.gif ), kad nereiktu vaiko rankyciu per jega grust.

o as pamegau sarafaniukus, greit ir patogu , musu naujausiais pavasarinis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aidaa: 22 vasario 2010 - 22:21
QUOTE(Čili @ 2010 02 23, 01:30)
vat tą patį norėjau ir parašyti-geresnis pirmas variantas, tik su susagstomu megztuku smile.gif O kepurytės užmaunamos irgi nepraktiškos..Geriau kokią iš forumo narės MISTY šalmukų tipo megzčiau, su raišteliais ir nuleidimais ausytėms, kad ir plonesnio siūlo smile.gif

Pritariu, su raisteliais kepurytes geriausia thumbup.gif (mazai kuris lelius netempia nuo galvos kepuriuko... doh.gif )
Atsakyti
Koks fainas sarafaniukas wub.gif thumbup.gif
Labai dėkui va tokiu patarimu ir norėjau prašom nuomonių kuo daugiau bigsmile.gif , tik pamiršau pasakyt kad kepurytės išvis neplanavau o megztukui manau būtinai reik užsegimo (kaži kiek užaugo.. lentelėj rašo kad apie 90 ūgio turėtų būt, dar įvertinant kad tėveliai ale manekenai tai tikrai ne mažiau jaučiu biggrin.gif ).. Žodžiu nuspręsta, darom panašiai į 1pav tik siūliukus turiu skirtingo tamsumo žydrus, dar šv.alyvinių yra, bet gal jų jau nebemaišyt, žydrų turėtų užtekt ir gal tada tiesiog raštelį parinkt ar pynę pridėt, ir megztuką priekį tada segamą, o gal kažko noris man kelnytėm krūtinėlės biggrin.gif gal paskui užplauks pasiuvinėt..
Atsakyti
idejau i pagyru tema, tuo paciu idesiu ir cia, kadangi tai vaikiskas darbelis tai tiks ir sioje temoje

megztukas-eziukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 02 22, 19:21)
Tai va, nuo klubų iki petuko yra 30cm.

AČIŪ ŠIRDINGAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif Imsiuos darbo po kokios savaiteles.
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 02 23, 14:53)
idejau i pagyru tema, tuo paciu idesiu ir cia, kadangi tai vaikiskas darbelis tai tiks ir sioje temoje

megztukas-eziukas

Labai fainas- taip ir norisi pagauti tą ežiuką bigsmile.gif
Sarafiuniukas irgi labai wub.gif reiktų ir man ką nors panašaus pavasariui- vasarai...... ax.gif
Atsakyti
begalo dailus geltonas sarafaniukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif taip ir norisi pavasario ax.gif megztukas-eziukas irgi fainuolis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 02 23, 16:21)
Labai fainas- taip ir norisi pagauti tą ežiuką  bigsmile.gif
  Sarafiuniukas irgi labai  wub.gif  reiktų ir man ką nors panašaus pavasariui- vasarai...... ax.gif

galima ne tik pagaut, bet ir paglostyt, nes labai svelnus ir neduria lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 02 23, 14:53)

megztukas-eziukas

megztukas -saldainiukas wub.gif o rankovytes cia kokia technika ??? Kiek daug dar pasirodo as nezinau apie mezgima doh.gif

Aciu uz pagyras sarafaniukui ax.gif
Atsakyti