Rodausi naują megztuką dukrytei:
murce
murce
Sveikos merginos. Turiu prasymuka: gal kuri turite 3-4 metu mergaites ismieras. Man reikia kiek yra iki klubu nuo kakliuko, nes noriu numegzti suknyte anukei dovanu nuo klubu platejancia ir niekur nerandu tokio matmens. Gal kuri galit pamatuoti buciau labai dekinga.
QUOTE(murce @ 2010 02 21, 19:19)
Murce, na labai fainas tavo darbelis toks nuotaikingas paveikslelis, ir modeliukas , kad pozuoja
QUOTE(murce @ 2010 02 21, 19:19)
Superinis megstukas O cia issiuvinetas meskiukas?
QUOTE(audronele @ 2010 02 21, 21:46)
Sveikos merginos. Turiu prasymuka: gal kuri turite 3-4 metu mergaites ismieras. Man reikia kiek yra iki klubu nuo kakliuko, nes noriu numegzti suknyte anukei dovanu nuo klubu platejancia ir niekur nerandu tokio matmens. Gal kuri galit pamatuoti buciau labai dekinga.
Miega mano manekenė jau. Rytoj pamatuosiu
QUOTE(naiste777 @ 2010 02 21, 22:45)
Miega mano manekenė jau. Rytoj pamatuosiu
Aciu labai, nera taip skubu Dar ir siulu nenupikrau tik modeliuka radau pas rusaites labai simpatiska, tai ir uzsimaniau siurpriza padaryti.
Ačiū už pagyras
Meškutis išmegztas, tik apsiuvinėtas juodu siūlu...pirmą kartą mezgiau spalvotą paveiksliuką, labai patiko O tai kai reikia ką šiltesnio aprengti, visi megztukai su kapišonais aišku gražu, bet po striuke nepatogu
Meškutis išmegztas, tik apsiuvinėtas juodu siūlu...pirmą kartą mezgiau spalvotą paveiksliuką, labai patiko O tai kai reikia ką šiltesnio aprengti, visi megztukai su kapišonais aišku gražu, bet po striuke nepatogu
QUOTE(murce @ 2010 02 22, 09:13)
tikrai labai dailus megztukas - ir vaikiškai žaismingas, ir labai gražus
O dėl kapišono dėl to ir savo mažiui kombinezoną be kapišono mezgiau
Gražu Va va užtat ir klausiu patarimo, nes idėjų ir patinkančių tai sočiai, o aš klausiau kaip kokie rūbeliai yra patogiau praktiškiau mamytei ir vaikučiui? tarkim gqlvoju kažkas tokio: http://radikal.ru/F/...1edb55.jpg.html Ar geriau taip (tik kelnes su krūtinėle galvoju kad ant petukų dar laikytūs): http://radikal.ru/F/...c69d68.jpg.html ?????