Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Rodausi naują megztuką dukrytei:
user posted image
Atsakyti
murce thumbup.gif
Atsakyti

murce wub.gif
Atsakyti
murce grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu prasymuka: gal kuri turite 3-4 metu mergaites ismieras. Man reikia kiek yra iki klubu nuo kakliuko, nes noriu numegzti suknyte anukei dovanu nuo klubu platejancia ir niekur nerandu tokio matmens. Gal kuri galit pamatuoti buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 02 21, 19:19)

Murce, na labai fainas tavo darbelis wub.gif toks nuotaikingas paveikslelis, ir modeliukas , kad pozuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 02 21, 19:19)

Superinis megstukas thumbup.gif O cia issiuvinetas meskiukas?
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2010 02 21, 21:46)
Sveikos merginos. Turiu prasymuka: gal kuri turite 3-4 metu mergaites ismieras. Man reikia kiek yra iki klubu nuo kakliuko, nes noriu numegzti suknyte anukei dovanu nuo klubu platejancia ir niekur nerandu tokio matmens. Gal kuri galit pamatuoti buciau labai dekinga. 4u.gif

Miega mano manekenė jau. Rytoj pamatuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 02 21, 22:45)
Miega mano manekenė jau. Rytoj pamatuosiu  biggrin.gif

Aciu labai, nera taip skubu smile.gif Dar ir siulu nenupikrau tik modeliuka radau pas rusaites labai simpatiska, tai ir uzsimaniau siurpriza padaryti. smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Meškutis išmegztas, tik apsiuvinėtas juodu siūlu...pirmą kartą mezgiau spalvotą paveiksliuką, labai patiko smile.gif O tai kai reikia ką šiltesnio aprengti, visi megztukai su kapišonais doh.gif aišku gražu, bet po striuke nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 22 vasario 2010 - 08:13
QUOTE(murce @ 2010 02 22, 09:13)
    Meškutis išmegztas, tik apsiuvinėtas juodu siūlu...pirmą kartą mezgiau spalvotą paveiksliuką, labai patiko  smile.gif    O tai kai reikia ką šiltesnio aprengti, visi megztukai su kapišonais  doh.gif  aišku gražu, bet po striuke nepatogu  schmoll.gif

tikrai labai dailus megztukas - ir vaikiškai žaismingas, ir labai gražus 4u.gif
O dėl kapišono drinks_cheers.gif dėl to ir savo mažiui kombinezoną be kapišono mezgiau smile.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif Va va užtat ir klausiu patarimo, nes idėjų ir patinkančių tai sočiai, o aš klausiau kaip kokie rūbeliai yra patogiau praktiškiau mamytei ir vaikučiui? tarkim gqlvoju kažkas tokio: user posted image http://radikal.ru/F/...1edb55.jpg.html Ar geriau taip (tik kelnes su krūtinėle galvoju kad ant petukų dar laikytūs): user posted image http://radikal.ru/F/...c69d68.jpg.html ?????
Atsakyti