Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Gal man padėsite. Noriu, kad anyta numegztų vaikučiui kombinezoną, kad būtų su kapišonu ir per pilvą su sagonis ar užtrauktuku, kojytės ne uždaros, kad būtų. Bet nerandu schemos, kad kuo paprastesnis variantas būtų 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagalba ir palaikyma user posted image
Atsakyti
rodau suknute ir ant modeliuko 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 19, 09:57)
Gal man padėsite. Noriu, kad anyta numegztų vaikučiui kombinezoną, kad būtų su kapišonu ir per pilvą su sagonis ar užtrauktuku, kojytės ne uždaros, kad būtų. Bet nerandu schemos, kad kuo paprastesnis variantas būtų  4u.gif

Nežinau, ar padėsiu, nes pati viską mezgu 'bandomuoju' būdu, be jokių schemų.. mirksiukas.gif
Pati numezgiau savo berniukui žiemai tokį kombinezoną, tik be kapišono, va:

http://visaineblogas.../01/ziemai.html

mezgiau paprastai- platinau kelnytes į viršų, ties dupciuku plačiausia, tada nuo juosmens šonuose vos vos susiaurinau nugarą ir abi priekio detales (per vidurį užtrauktukas). Rankovės reglano, bet galima ir kitokias megzti.
Kas dal labai svarbu - įsiuvau tokį rombo formos klyniuką - labai pataisė situaciją - nužiūrėjau nuo pirkto kombinezono. Elniukai išsiuvinėti.
Papildyta:
QUOTE(Januse @ 2010 02 20, 13:41)
rodau suknute ir ant modeliuko  4u.gif
user posted image

labai žavinga lėlytė smile.gif ir mezginukas jaukus labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 02 20, 12:41)

manekenė ir suknytė vienas kitą puošia thumbup.gif
Atsakyti
Januse jau modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
labai aciu uz pagyras blush2.gif dziaugiausi svarbiausia kad uzsakovei patiko nes labai senai buvau mezgus ant tokios mazutes princeses wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 02 20, 13:41)
user posted image

Sakes koks grozis wub.gif
Atsakyti
Januse, aciu uz malonia akimirka aciuks.gif
Atsakyti
Nagi, mielosios, prašau padėkit, aš pasirodo jau pamiršau kaip augint vaikus, na ką geriau metukų proga numegzti nuostabių žmonių sūneliui? Aišku nežinau nei ko turi, net dydžio, bet megzta juk gan universalu.. turiu žydrų, dar šviesiai žydrų, dar šv violetinių ir baltų tai ir nežinau ar ką maišyt, o gal tik pynėm t žydrus gal dar mankietus šviesiau.. Galvojau apie kelnes su krūtine ir megztuką, paskui apie labai panašų kombinezoniuką, kaip 357 rodos. Neišmastau visko..Na mamytės, kas geriausia?
PS Respeckt !! puikūs darbeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 21 vasario 2010 - 04:37
Vikadi, saunuole tu! taip ir toliau!

Pingvinuk, pirmiausia sveikinimai su pilvuku 4u.gif o del schemuciu tai Vikadi gal reikia paprasyt nes ji ten graziu kombinezonu primezgus! as turejau kazkur tik ale sliauzciu schemute. galesiu paieskot.
va imetu schemute cia

Januse
, labai vykes darbelis!!! thumbup.gif

Melynakrauje
, dovanotam arkliui i dantis neziurima! manau ir salikas su kepure ir pirstinem butu labai super dovana:)
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 19, 09:57)
Gal man padėsite.

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 02 21, 05:35)
Nagi, mielosios, prašau padėkit,

Mergaites, musu temeles 8 puslapelyje tiek nuostabiu nuorodu......tik vartykite ir tikrai kazka tinkamo rasite. Bent jau man akys nusvito tiek grozybiu, ideju pamacius. Gal ir jums kas kris i aki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 21 vasario 2010 - 18:18