Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(*zuikulis* @ 2010 02 17, 22:38)
va paziurekit kokiuu cia groziu yra
http://club.osinka.r...2049783#2049783

Na va...Gyvenau sau rami, laiminga moteriske, galvos skausmo neturejo...Uzejo kur nereikia, pamate ka nereikia, ir nurimti nebegali. Gi tokiu grozybiu. Ir visko noriu, ir viska galima pabandyti...zodziu.
As vakar tokia tunuka pradejau megzti, bet....neivertinau savo sugebejimu...pasirodo ne taip darau verysad.gif , tai zinokit visa nakti, net per sapnus deliojau, bandziau, skaiciavau, pavargau doh.gif Dabar ardausi po intika, schemos ieskau doh.gif ir paaiskinti negaliu, kad jusu paprasyciau paaiskinti man verysad.gif
Papildyta:
user posted image
Mergaites, mane labai domina kaip mezgasi tas rombas blush2.gif Man nereikia tu viduriuku.....gerosios ir blogosios akys, Pynutes pas mane graziai iskyla, o stai iskiles rombas nesigauna cray.gif Schemu temeleje ar as nerandu ar ....
Atsakyti
Megztukas mergytei,gaila, foto nelabai ryškios gavosi...

user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 18, 16:34)

Papildyta:
user posted image
Mergaites, mane labai domina kaip mezgasi tas rombas  blush2.gif  Man nereikia tu viduriuku.....gerosios ir blogosios akys, Pynutes pas mane graziai iskyla, o stai iskiles rombas nesigauna  cray.gif  Schemu temeleje ar as nerandu ar ....

Panašus rombas yra štai čia,schema įdėta

http://knitty.com/IS...ATTtrellis.html
Atsakyti
QUOTE(bilekokia @ 2010 02 18, 16:53)
Megztukas mergytei,gaila, foto nelabai ryškios gavosi...

Labai fainas. linksmas megztukas thumbup.gif megstu as tokius rastelius wub.gif

Taip, panasus , aciukas 4u.gif , bandysiu studijuoti, nes kalba man nesuprantama blush2.gif
Atsakyti
Labai gražiai ant manekeno atrodo.
Atsakyti
[quote=1juraciukas,2010 02 18, 15:34]
Na va...Gyvenau sau rami, laiminga moteriske, galvos skausmo neturejo...Uzejo kur nereikia, pamate ka nereikia, ir nurimti nebegali. Gi tokiu grozybiu. Ir visko noriu, ir viska galima pabandyti...zodziu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kažkas labai pažįstamo.... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 02 17, 20:27)
stai mano suknyte kriksto dukrytei

labai miela wub.gif
Atsakyti
parodysiu savo vargtą ir pagaliau išvargtą liemenę, nes pirmą kartą piešinuką mezgiau, o ne siuvinėjau karsta.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuzanėlė @ 2010 02 18, 18:02)
Kažkas labai pažįstamo.... drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ooooooooooo taip drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Zuzanėlė,2010 02 18, 18:02]
[quote=1juraciukas,2010 02 18, 15:34]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kažkas labai pažįstamo.... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
[/quote]

Tikrai taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
bilekokia labai dailus megstukas ir Inetux labai fainas mezginmukas
aciukas uz pagyrimus mano suknytei,jau iskeliavo pas savininke,puosis savo baliukui panele
juraciukas1 cia jau ir man ,ir to noriu ir ano,tai jau mezginaiis stojasi i eile
Atsakyti
Inetux, jau šuniuko fainumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 02 17, 12:18)

Labai fainuoliškas ir linksmas megstukas thumbup.gif

QUOTE(eglytelyte @ 2010 02 17, 13:23)
Jūsų teismui mūsų naujas sarafaniukas smile.gif

Be žado, kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti