Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Blue @ 2010 03 17, 17:41)
ciki, numezgiau viska taip iki nugaros kaklo isemimo, nuemiau tas 48 akis, ir toliau megzti prieki reikia, kaklui akis uzdeti,  suprantu, o peciu linija megzti jau visas iseiles akis?

aciu  4u.gif

Priekyje pirma daryti kaklo iškirptę, kadangi ji gilesnė, o pečius nuimti taip pat kaip nugaroj.
Atsakyti
QUOTE(diwol @ 2010 03 17, 19:48)
Priekyje pirma daryti kaklo iškirptę, kadangi ji gilesnė, o pečius nuimti taip pat kaip nugaroj.



bet cia kaip as suprantu vientisas mezgimas, pradejau nuo nugaros, numezgiau iki kaklo ir leidziuosi zemyn prieki mezgu. Pagal pateikta aprasyma. g.gif
nes atskirai prieko aprasymo nera kaip megzti. g.gif
ar as neteisi?
Atsakyti
O aš pradėjau megzti šį grožį:
user posted image
Atrodo viskas paprasta ir aišku, bet numezgus iki antro akių nuleidimo, ties ketvirta linija pagalvojau, kad bus labai platus rankovių tarpas, nes nuo pradžių pridedinėjau kas antrą eilę po vieną akį.
user posted image
Tada nuardžiau, dabar esu ties ta dalimi, kur reikės pradėti nuleidinėti ir mastau ar viską teisingai darau.
Pirmą kartą, kai mezgiau skaičiavau pločius tiksliai pagal nubraižytus stulpelius, bet jei pagal juos skaičiuojant gaunasi nelabai logiškai. Na, bent jau man taip atrodo. ax.gif
Gal kas kuri jau esate mezgusios šį megztuką ir galėtumėt pasidalinti patirtimi kaip gavosi, arba megzkime drauge, gal bus lengviau.
Labai smagu jį mezgti, tik vienas minusiukas, rezultatas ar viskas gavosi pasimatys, tik jau mezginiui einant į pabaigą. rolleyes.gif
Daugiau info apie šį mezginį galima rasti: ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metute79: 19 kovo 2010 - 12:10
sveikos. Vis svajoju savo pupytei nunet stai toki mgztuka http://radikal.ru/F/...8ad382.jpg.html, tik kyla problemu su rastuku http://radikal.ru/F/...e3bb67.jpg.html. Nesuprantu paaiskinimo kaip mezgasi akis kur yra akiu paaiskinimai 5 ir 6 akies unsure.gif . Gal asiras pagelbesianciu man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2010 03 19, 20:10)
sveikos. Vis svajoju savo pupytei nunet stai toki mgztuka http://radikal.ru/F/...8ad382.jpg.html, tik kyla problemu su rastuku http://radikal.ru/F/...e3bb67.jpg.html. Nesuprantu paaiskinimo kaip mezgasi akis kur yra akiu paaiskinimai 5 ir 6 akies  unsure.gif . Gal asiras pagelbesianciu man  4u.gif

negi niekas nezino verysad.gif, noriu pradet nert, o negaliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2010 03 20, 21:09)
negi niekas nezino  verysad.gif, noriu pradet nert, o negaliu  unsure.gif

toki heroglifa pirma karta matau smile.gif as paziurejau i savo knyga 5 turiu tokia prancuziska) tai pagal rasciuka tai turetu buti aukstas stulpelis tik ismegstas ne per aki bet apglebiant apatini auksta stulpeli. Ty.: uzmeti ant kabliuko siula pakabini zemiua zsanti jau ismegsta stulpeli ir ismezgi, is blogosios puses reik kabint is kitos puses.

Tas rasciukas tai viena stulpeli ismezgi kabindama is priekines puses kita is nugarines puses ir gausis tokie ilgi stulpeliai.

Tik kad to rasto ten nedaug, galima ir aukstu stulpeliu, o ten paciam tam geletam, esme kad turi kabinti ne uz gelutes virsaus o uz viduriuko. kad gelytes lapeliai graziai atsiknoje butu, cia tame ir sfektas. ax.gif tikiuos kad pagelbejau.
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 03 20, 17:11)
toki heroglifa pirma karta matau  smile.gif  as paziurejau i savo knyga 5 turiu tokia prancuziska) tai pagal rasciuka tai turetu buti aukstas stulpelis tik ismegstas ne per aki bet apglebiant apatini auksta stulpeli. Ty.: uzmeti ant kabliuko siula pakabini zemiua zsanti jau ismegsta stulpeli ir ismezgi, is blogosios puses reik kabint is kitos puses.

Tas rasciukas tai viena stulpeli ismezgi kabindama is priekines puses kita is nugarines puses ir gausis tokie ilgi stulpeliai.

Tik kad to rasto ten nedaug, galima ir aukstu stulpeliu, o ten paciam tam geletam, esme kad turi kabinti ne uz gelutes virsaus o uz viduriuko. kad gelytes lapeliai graziai atsiknoje butu, cia tame ir sfektas.  ax.gif  tikiuos kad pagelbejau.

aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif , bandysiu nert rasciuka ar pavyks bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turite ar zinote kur rasti schemute sios sukneles?
http://public.fotki....drepp/sukneles/
Atsakyti
Suknutė graži, bet aš asmeniškai neturiu kantrybės airiškam nėrimui blush2.gif o ir dalių nemoku sujungti blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2010 03 21, 01:40)
aciu uz issamu paaiskinima  4u.gif , bandysiu nert rasciuka ar pavyks  bigsmile.gif


Va, dar kepuryčių temoj paveiksliuką įdėjo su tokio apnėrimo pavyzdžiu.
Atsakyti
http://public.fotki....mas/schema.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTINACH: 22 kovo 2010 - 11:48
Labas mezgejeles,

Noriu draugei numegzti sia skraiste ax.gif , bet man nelabai pavyksta ta rasta ismegsti. nesu naujoke mezgime, bet pagalba visada pravercia. paziurekit i schemute ir kas supranta prasau atsakykite i mano klausimus. is anksto dekoju 4u.gif
http://public.fotki....mas/schema.html
1. Mezgant nuo pirmos eiles viskas gaunasi pagal rasta, t.y. mezginio pradzia ir pabaiga sutampa su schemoje pavaizduota. Taciau 7-a eile pabaiga nebesutampa. Skaiciavau akis pagal brezini 6 akys uzsideda, 8 akys susimezga - lyg ir turetu nesutapti. ar as gerai samprotauju, gal reikejo 7-a eile megzti ne nuo pradzios - patarkit.
2. 9-a eile ir visos kitos nebesutampa su mezginio pabaiga...o ka reiskia ta tamsi linija brezinyje g.gif gal reikia 9-a eile ne nuo pradziu kaip parodyta megst?o gal prideti akiu, kad si skraiste platetu ir tada rastas gausis?
Atsakyti