Sveikos,
baigu uzsiknist, ieskau nertu liemeneliu schemu , negaunas rasti.. o dauguma nuorodu senesneje temoje neveikia.. Gal kas zinot ar matet, kur butu galima rast?
QUOTE(Tomienė @ 2010 03 15, 22:12)
ne liemeniu,o liemeneliu liemenes buciau radus ir pati
QUOTE(Ragany @ 2010 03 15, 16:22)
Sveikos,
baigu uzsiknist, ieskau nertu liemeneliu schemu , negaunas rasti.. o dauguma nuorodu senesneje temoje neveikia.. Gal kas zinot ar matet, kur butu galima rast?
Nežinau ar man pavyks įkelti nuorodą, bet pabandysiu:
osinka
QUOTE(desrele-lt @ 2009 01 25, 14:33)
Gal kas padetu isstudijuoti sios liemenes scema??? vertimo reiketu
gal kas turit schemute rasto ar galetumet paaiskint?
foto skolinta..
foto skolinta..
QUOTE(makse* @ 2010 03 16, 23:58)
rastas yra paprastas, jei pynes moki aišku, su schemute paprasčiau, tačiau kantriai pasėdėjus,įmanoma suskaičiuost
Sveikos, prasau pagalbos.
Mezgu stai sia raudona palaidine:
jos aprasymas ir schemute yra cia:
ir man dabar "vistai" paaiskinkikite, kaip megzti peciu linija, stai kas parasyta:
"Pečiu linijos suformuoti megzkitesutrumpintomis eilemis, kas 2 eiles palikdami po 10 nemegztų akių"
niekiap nesuvokiu, tai ismegzti iki paskutiniu 10 akiu ir jas tik nukelti ant virbalo? ir poto gryztant vel nukelti ir megzti toliau, trecioj eilej ismegzti jas?
ir man dabar "vistai" paaiskinkikite, kaip megzti peciu linija, stai kas parasyta:
"Pečiu linijos suformuoti megzkitesutrumpintomis eilemis, kas 2 eiles palikdami po 10 nemegztų akių"
niekiap nesuvokiu, tai ismegzti iki paskutiniu 10 akiu ir jas tik nukelti ant virbalo? ir poto gryztant vel nukelti ir megzti toliau, trecioj eilej ismegzti jas?
QUOTE(Blue @ 2010 03 17, 14:05)
Sveikos, prasau pagalbos.
Reikia megzti kol liks 10 akių, po to apsukti darbelį megzt toliau, kitoj eilėj nedamegzti jau 20 akių. Ant virbalų akių skaičius lieka tas pats.
QUOTE(diwol @ 2010 03 17, 15:02)
Reikia megzti kol liks 10 akių, po to apsukti darbelį megzt toliau, kitoj eilėj nedamegzti jau 20 akių. Ant virbalų akių skaičius lieka tas pats.
bet tos paliktos akys po 10 is abieju pusiu, po to po 20,....po 30 jas taip ir palikti neismegztas visai? iki kaklo nuemimo?
QUOTE(Blue @ 2010 03 17, 15:43)
bet tos paliktos akys po 10 is abieju pusiu, po to po 20,....po 30 jas taip ir palikti neismegztas visai? iki kaklo nuemimo?
ciki, numezgiau viska taip iki nugaros kaklo isemimo, nuemiau tas 48 akis, ir toliau megzti prieki reikia, kaklui akis uzdeti, suprantu, o peciu linija megzti jau visas iseiles akis?
aciu